Asude Kalebek Kimdir

Asude Kalebek Kimdir | Sakla Beni Dizisi Oyuncuları İçinde Olan Asude Kalebek Ne Mezunu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asude Kalebek kimdir? Sakla Beni dizisinin oyuncuları arasında yer alan Asude Kalebek, şu sıralar geniş bir hayran kitlesine sahip oldu.

Güzelliği, duruluğu ve başarılı oyunculuk performansı ile eleştirmenlerden tam not alan Asude Kalebek kimdir? Asude Kalebek hamile mi? Asude Kalebek nerede oynuyor? Gelin tüm soruların yanıtlarına birlikte bakalım.

Asude Kalebek Kimdir? Asude Kalebek Yaş Bilgisi Ne?

Asude Kalebek Kimdir
Asude Kalebek Kimdir

Asude Kalebek kaç yaşında ilk olarak bu soruya yanıt vererek yazımıza başlayalım. 18 Haziran 1999 doğumlu olan oyuncunun 24 yaşında olduğu bilinmektedir.

1- Asude Kalebek Nereli? Asude Kalebek Ailesi Kimdir?

Asude Kalebek Kimdir

Asude Kalebek kimdir nereli? Asude Kalebek aslen nereli sorusuna Adana yanıtını verebiliriz. Çocukluğunu Adana’da geçiren sevilen oyuncu sonrasında İstanbul’a yerleşmiştir. Şimdilerde halen burada yaşamını sürdürmektedir.

Asude Kalebek’in ailesi hakkında herhangi bir bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Oyuncunun bir kız kardeşi birde erkek kardeşi bulunmaktadır.

2- Asude Kalebek Evli mi? Asude Kalebek Sevgilisi Var mı?

Asude Kalebek Kimdir

Peki, Asude Kalebek kimdir, evli mi? Yakın zamanda oyuncunun hamile olabileceği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Henüz bekar olan oyuncu hamile değildir. Medyaya yansıyan ya da açıkça paylaştığı bir ilişkisi de bulunmamaktadır.

3- Asude Kalebek Ne Okuyor? Asude Kalebek Oyunculuk Eğitimi Aldı mı?

Asude Kalebek Kimdir

Asude Kalebek ilk, orta ve lise eğitimini Adana’da tamamlamıştır. Eğitimini tamamlayan oyuncu sonrasında Boğaziçi Üniversitesi’nde Çevre Bilimi bölümünü okumaya başlamıştır. Halen eğitimini sürdüren oyuncu İstanbul’a geldikten sonra, oyunculuk ile ilgilenmiştir.

Bir süre İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosunda özel dersler alarak, oyunculuk kariyerini resmen başlatmıştır. Henüz oldukça yeni bir yüz olmasına rağmen adından söz ettirmeyi başararak, Asude Kalebek kimdir araştırmalarının yapılmasını sağlamıştır.

4- Asude Kalebek Oynadığı Diziler Neler? Asude Kalebek Hangi Filmlerde Rol Aldı?

Asude Kalebek Kimdir

Asude Kalebek henüz oyunculuk sektöründe yenidir. Bu nedenle film ve dizi geçmişinin sınırlı olduğu belirtilmelidir. Oyuncu ilk oyunculuk deneyimini dijital bir yapıt olan Kulüp dizisiyle yaşamıştır.

Bu dizide Raşel karakteriyle tanıdığımız oyuncu, başarılı performansı ile yapımcıların ilgisini çekmişti. Asude Kalebek Kulüp dizisinde sempatik ve eğlenceli bir kadına hayat veriyordu. Bu dizinin bitimi sonrasında Sakla Beni dizisinden teklif alan oyuncu, kadroya resmen dahil olmuştu.

5- Asude Kalebek Boy Kilo Bilgisi Nedir?

Asude Kalebek Kimdir

Asude Kalebek kimdir? Sevilen oyuncu Kalebek, 1.67 boyunda olup 52 kilodadır. Formunu korumak için üstün bir çaba gösteren oyuncu düzenli olarak spor yapmaya özen gösteriyormuş. Bunun yanı sıra sağlıklı beslenmeyi bir alışkanlık haline getirmiş.

6- Asude Kalebek Sakla Beni Dizisine Hangi Rolde?

Asude Kalebek Kimdir

Sakla Beni adlı dizinin ekranlarda yer alması sonrasında binlerce izleyici, Asude Kalebek kimdir sorularına yanıt aramaya başladı. Dizinin Naz adındaki karakterine hayat veren Asude Kalebek, aslında oldukça zor bir ismi canlandırıyor. Naz şımarık tavırları ile birçok insan üzerinde şimdiden negatif bir etki yarattı.

Mete’ye olan takıntısı nedeniyle İncila’ya yapmadığını bırakması ise, izleyicinin tepkisini almasına neden oldu. Zorlu bir karakteri kusursuz bir şekilde canlandıran Asude Kalebek ise, aldığı olumsuz yorumlardan çok hoşnut olduğunu ifade ediyor.

Bu olumsuz yorumların rolünün gerçekçiliğini arttırdığını söyleyen Kalebek, şimdilerde geniş bir hayran kitlesine ulaştı diyebiliriz. Star Tv’nin Perşembe günü yayınlanan Sakla Beni dizisini izleyerek, oyuncunun performansını değerlendirebilirsiniz.

Dizinin İncila karakterini canlandıran Cemre Baysel kimdir merak ediyorsanız, bu yazımızı inceleyebilirsiniz.

7- Asude Kalebek Kimdir? Asude Kalebek Instagram Hesabı Nedir?

Asude Kalebek Kimdir

Asude Kalebek kimdir? Sektörün yeni isimlerinden biri olan oyuncu, sık sık paylaşımlarda bulunarak hayran kitlesiyle etkileşimde kalıyor. 50 bini aşkın takipçi kitlesine sahip olan oyuncuyu @asude_kalebek ismiyle aratarak takip edebilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!