Azospermi Bitkisel Tedavisi | Azospermi Bitkisel Tedavi Saraçoğlu Kür Önerileri

Azospermi Bitkisel Tedavisi | Azospermi Bitkisel Tedavi Saraçoğlu Kür Önerileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Azospermi bitkisel tedavisi olabilen erkeklere özel bir sağlık sorunudur. Erkeklerin çocuk sahibi olması yolunda engel olan azospermi bitkisel tedavi Saraçoğlu kür tarifleriyle yenilebiliyor. Ancak azosperminin türleri var ve bu doğal çözümler herkes için kesin sonuç vermeyebilir. Peki, azospermi bitkisel tedavi Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu doğal kür tarifleri nelerdir?

Azosperm kürü nasıl yapılır? Azospermi nasıl yenilir? Azospermi tedavisi bitkisel formüller nelerdir? Saraçoğlu azosperm kürü kullananlar neler yapmalı? İşte, azospermi mucizeleri ve azospermi bitkisel tedavisi hakkında her şey…

Azospermi Nedir?

Azospermi kısaca halk arasındaki tabiriyle erkeğin kısır olması durumudur. Azospermi hastalarında meni içinde sperm hücresi ya hiç yoktur ya da üremeyi sağlayacak canlı sperm hücresi yoktur. Azospermi nedenleri ortadan kaldırılarak tedavi gerçekleştirilebilir.

Azospermi Bitkisel Tedavisi | Azospermi Bitkisel Tedavi Saraçoğlu Kür Önerileri

Azospermi Tedavisi Var mı?

Azospermi bitkisel tedavi Saraçoğlu kür tarifleri nelerdir açıklamadan önce azospermi tedavisi konusunu ele alalım… Azospermi tedavisi olan bir sağlık sorunudur. Erkek kısırlığı olarak da biline bu sağlık sorununun tedavisi, hastanın hangi tür azosperm hastası olduğuna göre değişir.

Azosperm türleri; tıkanıklığa bağlı olan azospermi ve tıkanıklığa bağlı olmayan azospermidir. Hastalara azospermi teşhisi konulduktan sonra azosperm nedeni tespit edilir ve bu doğrultuda tedaviye başlanır. Azospermi tedavisi yöntemleri ise şunlardır:

  • Azospermi ilaçları ile azospermi ilaç tedavisi
  • Mikro cerrahi ile azospermi tedavisi (Mikro TESE)
  • Endoskopik cerrahi ile azospermi tedavisi

Ancak azospermi hastaları, bu tedavi yollarına başvurmadan önce ya da bu tedavilere ek olarak doğal çözüm yollarına da başvurmayı tercih edebilir. Çünkü eşi azospermi olup kendiliğinden hamile kalanlar da vardır. Bu kişiler genellikle azospermi doğal tedavisi için bitkisel kürleri uygulamaktadır. Ünlü kimyacı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu da azosperm kürü nasıl yapılır diye araştıran kişilere çeşitli kürleri önermektedir. İşte, azospermi bitkisel tedavi Saraçoğlu kür tarifleri…

Azospermi Bitkisel Tedavi Saraçoğlu Kür Tarifleri | Azospermi Bitkisel Çözüm Önerileri

Azospermi mucizeleri oldukça fazladır. Örneğin; yıllardır tedavi görmesine rağmen eşi azospermi olup kendiliğinden hamile kalan kadınların hikayeleri vardır. Bu durum çoğu zaman kendiliğinden gerçekleşirken, kimi zaman da azospermi doğal tedavisi yani bitkisel kürlerle gerçekleşmektedir.

YouTube video

Azospermi bitkisel tedavi Saraçoğlu tarafından da önerilmektedir. Kimyacı İbrahim Saraçoğlu’nun azospermi bitkisel tedavisi için verdiği üç kür tarifi vardır:

  • Keçiboynuzu Kürü
  • Keçiboynuzu pekmezi
  • Çakşır otu kökü / Çakşır Otu Çayı
  • Çoban Çökerten Otu Kürü / Çoban Çökerten Otu Çayı
  • Hayıt Tohumu Kürü / Hayıt Tohumu Çayı
  • Kırkkilit otu kürü
  • İncir çekirdeği yağı
  • Yayla balı+Polen Kürü
  • Böğürtlen Kökü Kürü / Böğürtlen Kökü Çayı

DİKKAT: Azospermi bitkisel tedavi Saraçoğlu tarafından aşamalı şekilde önerilmektedir. Azospermi bitkisel tedavisi için İbrahim Saraçoğlu’nun önerisi; bu kürlerin aynı anda yapılması değil, aşamalı olarak yapılması yönündedir. Örneğin; azospermi tedavisi için yani sperm sayısının çoğaltılması için ilk olarak keçiboynuzu kürü ile başlanmalı ve bu kür 15-20 gün kadar uygulanmalıdır. Ardından günde 1 kez çoban çökerten otu kürü uygulanmalı ve bunun sonrasında da 1 ay süreyle kırkkilit otu kürü yapılmalıdır. Devamında ise çakşır otu kürü, incir çekirdeği yağı ve 4’lü bal kürleri aşamalı şekilde uygulanmalıdır.

1- Azospermi Bitkisel Tedavi Saraçoğlu Kürü: Keçiboynuzu Kürü Tarifi

Bir iki adet keçiboynuzu küçük parçalara ayrılır. Yaklaşık 1,5 – 2 su bardağı su ile 7/8 dakika kaynatılır. Kaynayan keçiboynuzu suyu ılıyınca süzülür ve sabah akşam günde bir bardak olmak üzere içilir.

2- Azospermi Hastaları için Sperm Çoğaltan Pekmez: Keçiboynuzu Pekmezi

Keçiboynuzu çayı yerine sperm sayısını çoğaltmak için keçiboynuzu pekmezi de tüketilebilir. Ancak yenecek keçiboynuzu pekmezinin etki etmesi ve sperm sayısını çoğaltması için doğal olması şarttır ve uzun süre kaynatılmadan pekmez elde edilmiş olmalıdır. Tercihen soğuk pres yöntemiyle yapılmış keçiboynuzu pekmezi sabah akşam yenmelidir.

YouTube video

3- Azospermi Bitkisel Tedavisi için Hayıt Tohumu Kürü / Hayıt Tohumu Çayı

Azospermi bitkisel tedavisi için İbrahim Saraçoğlu tariflerinden biri hayıt tohumu kürüdür. Bunun için kaynayan bir bardak suya 1 çay kaşığı hayıt tohumu atılır. Çok kısık ateşte 5 dakika kaynatılır ve sıcakken süzülür.

Hayıt otu çayı sperm sayısını çoğaltmak için 1 ay boyunca, günde 2 kez olmak üzere öğlen ve akşam yemeklerinden yarım saat önce aç karnına 1 çay bardağı içilir.

Hayıt Tohumu Kürü Kimler için Uygundur?

Hayıt tohumu kürü, hiç spermi olmayan ya da FSH hormonu 12.5’in üzerinde olanlar için uygun bir kürdür.

https://youtu.be/1JJY7Rqrrxk

4- Azospermi Bitkisel Tedavisi: Çakşırotu Kürü / Çakşır Otu Çayı

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu azospermi bitkisel tedavisi için özellikle çakşır otu kürünü tavsiye etmektedir. Çakşır otu, geçmişten beri Anadolu’da koyunların ikiz doğurması için yemlerin arasına karıştırılmaktadır. Bu nedenle çakşır otuna ‘’ikiz doğurtan’’ da denmektedir. Hamile kalmak ve sperm sayısını çoğaltmak için çakşır otu çayı yapımı şu şekildedir:

  • Kök ya da toz şeklinde çakşır otundan 1 tatlı kaşığı alınır
  • Kaynamış suyun içine atılır
  • 10-15 dakika çayın demlenmesi beklenir
  • Demlenen çakşır otu süzülür

Hazırlanan çakşır otu çayı da düzenli olarak günde 1 bardak içilir. Saraçoğlu azosperm kürü kullananlar genellikle çakşır otu çayını tercih etmektedir. Yalnızca erkekler değil, kadınlar için de tavsiye edilmektedir.

YouTube video

5- Azospermi Doğal Tedavisi için: Böğürtlen Kökü Kürü / Böğürtlen Kökü Çayı

Sperm sayısını çoğaltmak için ve azospermi doğal çözüm için böğürtlen kökü kürü de uygulayabilirsiniz. Bunun için 1 bardak kaynamış suyun içerisine, bir çay kaşığı kadar ince kıyılmış böğürtlen kökünü atın. Yaklaşık 5-6 dakika kadar demlemeye bırakın ve ılıyınca için. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa böğürtlen kökü çayını tüketin.

6- Azospermi Bitkisel Tedavi Saraçoğlu Kürü: Çoban Çökerten Otu Kürü / Çoban Çökerten Otu Kürü

Azospermi bitkisel tedavi Saraçoğlu kür önerilerinden biri de çoban çökerten otu kürüdür. Çoban çökerten otu kürü için bir bardak kaynamış suya bir çay kaşığı çoban çökerten otu koyulur. 7-8 akika kadar demlemeye bırakılır ve süzülür. Demlenip ılıyan çoban çökerten çayı günde bir kez, 1 bardak tüketilir.

YouTube video

7- Azospermi Doğal Tedavisi için: Kırkkilit Otu (At Kuyruğu) Kürü

Azospermi bitkisel tedavisi için Saraçoğlu kür tariflerinden biri, at kuyruğu olarak da bilinen kırkkilit otu ile yapılmaktadır. Kırkkilit otu çayı yapmak için öncelikle bir bardak su kaynatın ve içine 1 tatlı kaşığı kırkkilit otu ekleyin. Demlenmesi için 3 dakika bekleyin ve sıcakken süzün. Demlenen kırkkilit otu çayı ılıyınca içmeye hazırdır.

Kırkkilit otu (at kuyruğu) çayı kürü 1 ay boyunca, her gün akşam yemeklerinden en az 2 saat sonra ılık olarak içilmelidir.

Kırkilit Otu Çayı Kürü Kimler için Uygundur?

İbrahim Saraçoğlu anlatımına göre; kırkkilit otu çayı kürü, semen analizinde sperm sayısı 20 milyon ve üstü çıkan kişilere uygundur. Ayrıca sperm yapısı bozuk olan kişiler yani morfolojik yapısı bozuk olan kişiler de kırkkilit otu kürü uygulayabilir.

Kırkkilit Otu Kürü Yayla Balı+Polen Kürüyle Birlikte Yapılmalı!

Azospermi bitkisel tedavisi için İbrahim Saraçoğlu, kırkkilit otu kürü ile yayla balı+polen kürünün birlikte yapılmasını tavsiye etmektedir.

Azospermi Bitkisel Tedavisi | Azospermi Bitkisel Tedavi Saraçoğlu Kür Önerileri

8- İncir Çekirdeği Yağı Kürü

Azospermi bitkisel tedavisi için uygulaması en kolay kürlerden biri incir çekirdeği yağı kürüdür. Çünkü sabah ve akşam bir çay kaşığı incir çekirdeği yağı direkt olarak tüketilir. Ancak incir çekirdeği yağının günde toplam 2 çay kaşığından fazla tüketilmesi, İbrahim Saraçoğlu tarafından önerilmemektedir.

9- Yayla Balı+Polen Kürü

Azospermi bitkisel tedavisi için yayla balı+polen kürü tek başına değil; destekleyici olarak yapılmaktadır. Azospermi bitkisel tedavi Saraçoğlu önerilerinden biri; yayla balı ve polen kürünün kırkkilit otu kürüyle birlikte yapılmasıdır. Bunun için 1 yemek kaşığı yaylı balı ile 1 yemek kaşığı polen karıştırılıp tüketilmelidir.

UYARI: Polen alerjisi olan kişiler dikkat etmeli, alerjisi varsa bu kürü uygulamamalıdır.

Azospermi Bitkisel Tedavisi | Azospermi Bitkisel Tedavi Saraçoğlu Kür Önerileri

Azospermi Olanlar Ne Yemeli?

Azospermi bitkisel tedavi Saraçoğlu önerileri arasında tüketilmesi gereken besinler de vardır. Azospermi doğal çözüm yollarını uygulayan kişiler, beslenmelerine de dikkat etmelidir. İbrahim Saraçoğlu, sperm sayısını çoğaltmak isteyenlerin şu besinleri tüketmesini önermektedir:

  • Kereviz
  • Enginar
  • Domates
  • Avokado

Azospermi Olanlar Ne Yememeli?

Azspermi olanların yememesi tavsiye edilen gıdalar da vardır. Azosperm olanların tüketmesi tavsiye edilmeyen yiyecekler şunlardır:

  • Adaçayı
  • Aşırı tatlı yiyecekler
  • Turşu
  • Asitli içecekler
  • Kızartma

Ayrıca sperm sayısını doğal yollarla çoğaltmak isteyip doğal tedavi uygulayanların alkol ve sigara tüketmemesi tavsiye edilir. İbrahim Saraçoğlu tüm bunlara ek olarak erkeklerin dar pantalon giymemesin önermeketdir. Çünkü dar pantalon giymek, sperm üretimini azaltıcı ve sperm kalitesini düşürücü bir etki göstermektedir.

Azospermi Bitkisel Tedavisi | Azospermi Bitkisel Tedavi Saraçoğlu Kür Önerileri

Azospermi Nasıl Tedavi Edilir? Azospermi Nasıl Yenilir?

Azospermi tedavisi tıbbi olarak uygulanmaktadır. Azospermi ilaçları, mikro cerrahi ve endoskopik cerrahi girişimleri ile tedavi vardır. Konu hakkında detaylı bilgi için Azospermi Tedavisi Nasıl Yapılır | Tıkanıklığa Bağlı Azospermi ve Tıkanıklığa Bağlı Olmayan Azospermi yazımızı ziyaret edebilirsiniz.

Azospermi Tedavisi Bitkisel Formüller Kesin Sonuç Verir mi?

Azospermi bitkisel tedavisi her erkekte kesin sonuç vermez. Ancak uygulanan kürler sonrasında eşi azospermi olup kendiliğinden hamile kalanlar vardır. Örneğin; sperm kalitesi yani sperm morfolojisi bozuk olanlar, sperm sayısı yetersiz olanlar, azospermi doğal çözüm yöntemleri ile yaygın olarak sonuç alabilmektedir. Kimyacı İbrahim Saraçoğlu katıldığı bir programda kürleri sayesinde azospermi olup çocuğu olanlar olduğunu belirtmiştir.

İlginizi Çekebilir: Sperm Kanalı Tıkanıklığı İlaç Tedavisi Var Mı | Azospermi Tedavisi Nasıl Yapılır?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!