featured

Bayilik Veren Gıda Firmaları 2022 | Franchising Veren Gıda Firmaları Markaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayilik veren gıda firmaları 2022 yılında, yatırımlarını gıda sektörüne yönlendirmek isteyen girişimciler tarafından merak ediliyor. Gıda sektöründe bilinen markaların çatısı altında bir işletmeye sahip olmak isteyen girişimci kişiler, franchise veren gıda firmaları markaları nelerdir araştırması yapıyor.

Peki, Türkiye’de franchising veren gıda firmaları hangileridir? İşte, kategorilere ayırdığımız bayilik veren fast food firmaları, bayilik veren çiğköfte firmaları, burger franchise veren firmalar, tavuk restoran bayilikleri ve daha fazlası hakkında bilgiler…

Bayilik Veren Fast Food Firmaları | Fast Food Sektöründe Bayilik Veren Gıda Firmaları Nelerdir?

Bayilik veren gıda firmaları 2022 listesinde en çok rağbet gören firmalar arasında bayilik veren fast food firmaları bulunuyor. İnsan yoğunluğunun çok olduğu işlek caddelerde ve alışveriş merkezlerinde bayilik alarak fast food restoranı açmak isteyen girişimciler genellikle adı tüm Türkiye’de bilinen markaları tercih ediyor.

Peki, fastfood sektöründe franchise veren gıda firmaları hangileridir? İşte, fastfood için franchising veren gıda firmaları, bayilik şartları ve fiyatları hakkında bilgiye ulaşabileceğiniz bayilik başvuru bilgileri…

A- Burger Franchise Veren Firmalar | Bayilik Veren Burger Firmaları

Franchising veren firmalar 2022 listesinde burger franchise veren firmalar oldukça fazla. Türkiye’nin dört bir köşesinde burger bayilik veren markalar listesine aşağıdaki başlıklarımızdan ulaşabilirsiniz.

1- Burger King

Burger franchise veren firmalar listesinde, Türkiye’nin en çok sevilen burger firmalarından Burger King de yer alıyor. Tüm Türkiye’de bayilik veren fast food firmaları listesindeki Burger King franchise süresi ise 20 yıl ile sınırlı. Burger King bayilik başvurusu ve bayilik hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

2- Mc Donalds

Bayilik veren fast food firmaları 2022 yılı listesinde yalnızca Türkiye’de değil dünyada sevilen fast food markası Mc Donalds da bulunuyor. Ancak diğer bayilik veren gıda firmaları kadar basit franchise şartları aramıyor. Mc Donalds franchise şartları biraz daha zorlayıcı ve fazla. Mc Donalds bayilik şartları hakkında kapsamlı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

3- Burger Station

Burger Station da burger franchise veren firmalar listesinde. Ancak Burger Station web sitesi içeriğinde franchise şartları hakkında bilgi verilmemiş. Burger Station franchising hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayarak iletişim bilgilerine erişebilirsiniz.

4- Ohannes Burger

Yüksek kaliteli restoran tarzıyla burger franchise veren firmalar listesindeki Ohannes Burger belli kriterlerin sağlanması koşuluyla franchise veriyor. Ohannes Burger bayilik şartları ve başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

5- Burger State

Burger franchise veren firmalar listesindeki Burger State, başarılı girişim öyküsü olan yatırımcılara bayilik veriyor. Yeterli finansal kayanağa sahip olan girişimcilere bayilik veren gıda firmaları arasındaki Burger State bayilik başvurusu ve şartları için detaylı bilgiye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

6- Öküz Burger

Bayilik veren gıda firmaları listesinde, dünya markası olmayı hedefleyen Öküz Burger de yer alıyor. Küresel bir marka olan Öküz Burger’i dünya devi haline getirecek girişimcilerini arıyan Öküz Burger bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

7- Popeyes

Bayilik veren gıda firmaları listesindeki Popeyes, tüm Türkiye’de franchise vermeye devam ediyor. Özellikle üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu şehirlerde ve ilçelerden bayilik veren Popeyes restoran işletmeciliği hakkını 10 yıllık süreyle sınırlı olarak veriyor. Popeyes franchising başvuru ve şartları için buraya tıklayabilirsiniz.

8- Arby’s

TAB Gıda Sanyi bünyesinde yer alan Arby’s de bayilik veren fast food firmaları listesinde. Bayilik veren gıda firmaları 2022 listesindeki Arby’s yalnızca restoran işletmeciliği lisansı veriyor ve bu lisans 20 yıl süreyle geçerli. Arby’s franchising başvurusu ve franchise hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

9- Tombiş

Türkiye’nn bilinen restaurant zinciri olan Tombiş; tavuk, tatuni, döner gibi ürünleri ile franchise veren gıda firmaları listesinde bulunuyor. Birbirinden çeşitli Tombiş ürünleri bayilik şartları ve başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

10- Subway

Fast food gıda zincirleri arasında bulunan Subway de girişimcilere franchise vererek tüm dünyada sınırlarını genişletiyor. Üstelik Subway internet sitesinde franchise hakkında detaylı tüm bilgilere yer vermiş. Eğer siz de bayilik veren gıda firmaları 2022 listesindeki Subway bayilik şartları hakkında blgi almak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

B- Bayilik Veren Döner Firmaları | Franchise Veren Döner Markaları

Türkiye’de en sevilen lezzetlerden bir tanesi de döner. Milli yiyeceklerimiz arasında yer alan döner için franchise veren firmalar da oldukça geniş. Bayilik veren döner firmaları için listemizden yararlanabilirsiniz.

1- On Numara Döner

On Numara Döner İstanbul merkezli olarak, fast foof sektöründe franchising veren gıda firmaları arasında bulunuyor. İstanbul’da onlarca şubesi bulunan On Numara Döner bayilik başvurusu ve bayilik hakkındaki bilgileri, web sitesinde verdiği iletişim kanallarıyla sunuyor. On Numara döner bayilik başvurusu için buraya tıklayarak iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

2- Baydöner

Döner ve iskender sevenlere kaliteli hizmet sunan markalardan biri olan Baydöner hem hizmet verdiği il sayısını hem de şube sayısını artırmak için franchising veriyor. Franchise destekleri ile girişimcilere mağaza açılışından personel seçimine kadar katkı sağlayan Baydöner franchising şartları hakkında bilgi almak ve başvruu yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

3- Bereket Döner

Franchising veren firmalar 2022 listesindeki Bereket Döner, farklı metrekarelere göre birbirinden farklı Bereket Döner konseptiyle franchise fırsatları sunuyor. Bereket Döner franchising şartları ve başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

4- Hot Döner

Bayilik destekleri ile franchise fırsatı sunan, bayilik veren fast food firmaları listesindeki Hot Döner franchise başvurusu için buraya tıklayabilir ve franchise süreci hakkında bilgi alabilirsiniz.

5- Kasap Döner

Bayilik veren gıda firmaları arasındaki Kasap Döner, %100 biftek etten döner hizmeti vermesiyle biliniyor. İnternet sitesi üzerinden franchise ön başvurusu alan Kasap Döner için buraya tıklayabilir ve firma ile iletişime geçebilirsiniz.

6- Maydonoz Döner

Bayilik kurulum maliyeti 250 bin TL’den başlayan, bayilik veren gıda firmaları arasında yer alan Maydonoz Döner franchise başvurusu için buraya tıklayabilir ve bayilik şartları hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

7- Dönerci Orhan

41 yıllık tecrübesiyle franchise vererek sınırlarını genişleten Dönerci Orhan da bayilik veren fast food firmaları listesinde. Franchise destekleri ile restoran işletme hakkı veren Dönerci Orhan franchising başvurusu için buraya tıklayabilir ve bayilik şartları hakkında bilgi alabilirsiniz.

8- Sana Döner

Bayilik veren gıda firmaları arasında yer alan Sana Döner başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de franchise veriyor. Sana Döner franchise başvurusu ve bayilik şartları için buraya tıklayabilirsiniz.

9- Ekrem Coşkun Döner

Türkiye genelinde 250’den fazla şubesi ile hizmet sunan franchising veren firmalar listesindeki Ekrem Coşkun Döner, büyümeye devam ediyor ve girişimcilere franchise destekleri veriyor. Buraya tıklayarak Ekrem Coşkun Döner bayilik başvurusu yapabilirsiniz.

10- Katık Döner

Türkiye’nin her iline franchise veren fast food firmaları arasında bulunan Katık Döner, bayilik başvurusu formu için buraya tıklayabilirsiniz.

11- Frango Döner

Düşük yatırım yüksek kar stratejisiyle çalışıp bayilik veren gıda firmaları listesinde yer alan Frango Döner franchise başvurusu yapmak için buraya tıklayabilir, firmanın franchise şartları ve başvurusu için iletişim kanalına ulaşabilirsiniz.

12- Saray Döner

Saray Döner de bayilik veren fast food firmaları arasındaki yerini alıyor. İnternet sitesi üzerinden bayilik başvurusu alan Saray döner franchise için buraya tıklayarak bilgi alabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

C- Bayilik Veren Pizza Firmaları | Pizza Franchise Veren Firmalar

Bayilik veren gıda firmaları arasında pizza markaları da yer alıyor. İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin her ilinde franchise veren pizza firmaları için listemizden yararlanabilirsiniz.

1- Dominos Pizza

Franchising veren firmalar 2022 listesinde geçmişte olduğu gibi Dominos Pizza da yer alıyor. Türkiye’nin ve dünyanın en fazla tercih ettiği pizza zincir restoranı olan Dominos Pizza’nın franchise süreci ise oldukça kapsamlı. Üstelik web sitelerinde franchise ile ilgili derin bilgilere yer verilmiş. Dominos Pizza bayilik süreci ile ilgili buraya tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz.

2- Terra Pizza

Bayilik veren gıda firmaları arasında Türkiye’nin 44 farklı şehrinde 140’a yakın şubesiyle hizmet sunan, sektöre Pizza Pizza ismiyle gidip daha sonra isim değişikliği yapan Terra Pizza da yer alıyor. Terra Pizza’nın internet sitesinde nasıl franchise olunacağı detaylı bir şekilde anlatılmış ve franchise başvuru formuna yer verilmiş. Buraya tıklayarak Terra Pizza franchise başvuru ekranına ulaşabilirsiniz.

3- Pasaport Pizza

İzmir merkezli olarak, %100 yerli sermayeyle kurulup Türkiye’nin dört bir köşesinde şubeleşen Pasaport Pizza bayilik veren fast food firmaları arasında yer alarak büyümeye devam ediyor. Kazandır-kazan stratejisiyle franchise fırsatları sunan Pasaport Pizza bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

4- Pizza Wings

Türkiye’de henüz yeni yeni tanınmaya başlayan pizza markalarından biri olan Pizza Wings de bayilik veren gıda firmaları 2022 listesinde yer alıyor. Pizza Wings franchise süreci ve destekleri ile ilgili olarak web sitesinde geniş bilgilere yer vermiş. Buraya tıklayarak Pizza Wings bayilik başvurusu yapabilirsiniz.

5- Little Caesars

Pizza markası Little Caesars da bayilik veren fast food firmaları listesinde. İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Tekirdağ, Muğla ve Aydın öncelikli olmak üzere tüm Türkiye’de franchise veren Little Caesars bayilik şartları ve fiyatları hakkında bilgi almak, Little Caesars bayilik başvurusu yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

6- Pizza House

Bayilik veren gıda firmaları seçeneklerinden olan Pizza House, girişimcilere franchise vererek yatırımların kazanca dönüşmesine olanak tanıyor. Pizza House bayilik şartları hakkında gerekli bilgileri web sitesind ayrıntılı olarak vermiş. Buraya tıklayarak Pizza House franchise başvuru sayfasına ulaşabilirsiniz.

7- Pizzaline

Pizzaline bayilik veren gıda firmaları 2022 listesinde, fastfood sektöründe faaliyet gösteriyor. Türkiye’de gelşmeke olan pizza markalarından olan Pizzaline franchise başvuru formu doldurmak için buraya tıklayabilirsiniz.

8- Papa John’s Pizza

Pizza Papa John’s girişimcilere franchise fırsatı sunan, bayilik veren fast food firmaları arasında yer alıyor. Türkiye’de farklı illerde franchising veren Pizza Papa John’s franchise başvuruformu için buraya tıklayabilir, franchise şartları hakkında bilgi alabilirsiniz.

9- Panino Pizza

Şube sayısı 34’e ulaşan, franchising veren firmalar listesindeki Panino Pizza, franchise destekleri sunarak Türkiye’nin her ilinde bayilik vermeye devam ediyor. Buraya tıklayarak Panino Pizza franchise süreci hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, franchise başvurusu yapabilirsiniz.

10- Pizza Time

Gün geçtikçe şube sayısını artıran Pizza Time franchise vererek büyümeye devam ediyor. Bayilik veren gıda firmaları listesindeki Pizza Time franchise şartları ve başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

11- Coi Pizza

Coi Pizza, franchise veren pizza markaları listesinde. Türkiye’de gelişmekte olan ve büyüme gösteren pizza markalarından biri olan Coi Pizza için franchise doyasına buraya tıklayarak ulaşabilir ve bayilik başvurusu yapabilirsiniz.

12- Pizza Tomato

Mekanın özellikleri ve yatırımcıların tercihine göre dört farklı konseptte bayilik veren Pizza Tomato, yatırımcı odaklı bayilik veren gıda firmaları listesinde yer alıyor. Buraya tıklayarak Pizza Tomato bayilik şartları hakkında bilgiye erişebilir, Pizza Tomato bayilik başvurusu yapabilirsiniz.

13- Pizza Taxi

Hem şube satışı hem de evlere servis hizmetiyle öne çıkan bayilik veren gıda firmaları listesindeki Pizza Taxi franchise şartları ve bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

14- Sbarro

Fast foof zinciri olan Sbarro da TAB Gıda Sanayi bünyesinde ve franchise veriyor. Sbarro franchise ile girişimcilere yalnızca restoran işletmeciliği 10 yıllık süreyle veriliyor. Franchise veren gıda firmaları listesindeki Sbarro bayilik için buraya tıklayarak geniş bilgi alabilir ve franchise başvurusu yapabilirsiniz.

D- Franchise Veren Tavuk Restoran Bayilikleri

Franchise veren tavuk restoran bayilkleri de mevcut. Bayilik veren gıda firmaları listemizdeki tavuk restoran bayiliklerine göz atarak, franchise şartları hakkında bilgi alabilir, franchise başvurusu yapabilirsiniz.

1- Rummani Chicken World

Türk damak tadına uygun olarak yalnızca fastfood tavuk ürünleri satışı yapan yerli marka Rummani Chicken World, marka çatısı altında franchise başvuruları alıyor. Web sitesi üzerinden franchise ön başvuruları alan tavuk restoran bayilikleri veren Rummani, self servis ve alakart olmak üzere iki farklı seçenekle mağaza şartı arıyor.

İş ortaklarına bayilik destekleri de veren Rummani Chicken World bayilik şartları ve fiyatları, franchise başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

2- Tavuk Dünyası

Son yılların en çok tercih edilen gıda markalarından bir tanesi de Tavuk Dünyası. Tavuk restoran bayilikleri arasında yer alan Tavuk Dünyası, her şehirde bölgesel bayilik vermiyor ancak her il için ayrı ayrı franchising veriyor. Tavuk Dünyası franchise başvurusu ve franchise şartları ve fiyatları hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

E- Bayilik Veren Çiğköfte Firmaları | Çiğköfte Bayilik Veren Firmalar Listesi 2022

Bayilik veren gıda firmaları listesinde yoğun olarak, son yılların en fazla tercih edilen tadı etsiz çiğköfte de bulunuyor ve pek çok küçük-büyük yatırımcı çiğköfte bayilik almak istiyorum araştırması yapıyor. Çünkü pek çok bayilik veren çiğköfte firmaları, gıda sektörüne az yatırımla girmek isteyen girişimcilere hitap ediyor.

Eğer siz de çiğköfte bayilik almak istiyorum diyorsanız, listemizde yer alan çiğköfte bayilik veren firmalar incelemesi yapabilir, çiğköfte bayilik fiyatları franchise hakkında bilgi alabilirsiniz. İşte, çiğköfte bayilik veren firmalar 2022 listesi…

1- Çiğköfteci Sait

2- Komagene

3- Arsamiea Çiğöfte

4- Bidene Çiğköfte

5- Aydamak Çiğköfte

6- Adıyaman Çiğköfte

7- Tadıyaman Çiğköfte

8- Lezizhan Çiğköfte

9- Serince Çiğköfte

10- Çiğköftem

11- Taşkale Çiğköfte

12- Gazi Çiğköfte

13- Tatlıses Çiğköfte

14- Zerafet Çiğköfte

15- Ziyafet Çiğköfte

16- İkram Çiğköfte

17- Oses Çiğköfte

18- Doping Çiğköfte

19- Damga Çiğköfte

20- Battalbey

21- Samsat Çiğköfte

22- Kahta Çiğköfte

23- Çiğköfteci Ömer Usta

24- Lagash Çiğköfte

25- Padişah Çiğköfte

26- Semsür Çiğköfte

27- Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi

28- Zarif Çiğköfte

29- Battalzade Çiğköfte

30- Nucello Çiğköfte

31- Çiğköfteci Aziz Usta

32- Cesa Çiğköfte

33- Acıcık Çiğköfte

34- Adıyörem Çiğköfte

35- Hazarhan Çiğköfte

36- Hacı Usta Çiğköfte

37- Korkmaz Çiğköfte

38- Öztadım Çiğköfte

39- İstanbul Çiğköfte

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!