featured

Bayilik Veren Oyuncak Firmaları 2022 | Franchise Veren Anne Bebek Çocuk Oyun ve Oyuncak Firmaları Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayilik veren oyuncak firmaları 2022 markaları da yeni bir iş kolu arayan girişimcilerin araştırdığı konular arasında. Türkiye’deki nüfus artışına bakıldığında; anne bebek çocuk sektörü oldukça uzun yıllar rağbet görmeye devam edecek gibi görünüyor. Girişimciler de yatırımlarını bu alana yönelterek yüksek kazanç sahibi olmayı hedefliyor.

Peki, girişimcilere fırsat sunan, sektördeki bilinirliliği ve başarısı ile katkı sağlayacak olan bayilik veren oyuncak firmaları 2022 yılında hangileri? Anne bebek çocuk sektörü kapsamındaki oyun ve oyuncak alanındaki franchising veren firmalar nelerdir? İşte, franchise veren oyuncak firmaları 2022 listesi, markalara göre bayilik şartlar ve fiyatları…

1- Botti

Anne bebek ve çocuk ihtiyaçları sektöründe faaliyet gösteren Botti de franchising veren firmalar 2022 markalarından biri. Ürün çeşitliliği ile sektörde adından söz ettiren Botti bazı iller öncelikli olmak üzere hemen hemen tüm illerde franchise vermektedir.

Botti Franchise Şartları Nelerdir?

Botti franchise süreci belirli bir prosedüre göre işlemektedir. Bu prosedüre göre önce franchise girişimci adaylarıyla ilk görüşme yapılmakta ve daha sonra değerlendirme aşamasına geçilmektedir. Onayın alınmasından sonra ise franchise sözleşmesi karşılıklı imzalanmaktadır.

Botti Franchise Destekleri Nelerdir?

Mağaza için doğru yer seçimiMağazanın fizibilite çalışmalarıMağazaya personel alımı desteğiAçılış öncesi mağaza personeli eğitimiPazarlama desteğiÜrün ve ekipman sürekliliğinin sağlanmasıDanışma hizmeti

Buraya tıklayarak Botti franchise başvurusu yapabilir, Botti bayilik şartları ve fiyatları hakkında geniş bilgiye sahip olabilirsiniz.

2- Activ Baby Store

Bayilik veren oyuncak firmaları 2022 markaları arasında bulunan çocuk ve bebek mağazası Activ Baby Store, 2005 yılından beri İstanbul merkezli olarak hizmet vermektedir. 350’den fazla dünya markası ve 8000’den fazla ürün çeşitliliği ile bebek ve çocuk ürünleri sektöründeki Activ Baby Store bayilik başvurusu da almaktadır.

Buraya tıklayarak Activ Baby Store franchise başvurusu yapabilir ve franchise şartları ve fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

3- İstoç XML

Anne, bebek ve çocuk ürünleri sektöründe franchising veren firmalar 2022 listesindeki İstoç XML, dropshipping modeliyle çalışmakta ve bayilik vermektedir. Stoksuz bayilik arayanların başvuru yapabileceği İstoç XML, kensidine bayi olacaklarda bazı şartlar aramaktadır.

İstoç XML Bayilik Şartları Nelerdir?

Bayi olacak kişinin vergi mükellefi olmasıİstoç XML bayilik başvuru doldurulması ve başvurunun onaylanmasıBayiliği onaylananların XML Data Kullanım Bedeli ödemesi (yıllık bedel 750 TL)Bayilik sözleşmesinin yıllık olarak yenilenmesi6 ay satış yapmayan üyenin bayiliğinin sonlanması

Buraya tıklayarak İstoç XML bayilik başvuru formu doldurabilir, bayilik şartları ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

4- Monkey Jungle

Franchising veren firmalar 2022 oyun ve oyuncak sektörü markalarından bir tanesi; Monkey Jungle. İzmir merkezli olarak hizmet vermeye başlayan Monkey Jungle, çocukların sosyal, bedensel ve fiziksel gelişimlerine öncelik veren oyun parkları ile Türkiye’ye bayilikler vererek açılıyor. Üstelik Monkey Jungle bayilik hazır bir şekilde, anahtar teslim olarak veriliyor.

Monkey Jungle Franchising Fiyatları Ne Kadar?

Monkey Jungle franchise fiyatları değişkendir. Oyun parkının maliyeti, alanın büyüklüğü ile kullanılan alanın durumuna göre değişmektedir.

Buraya tıklayarak Monkey Jungle franchising şartları ve fiyatları hakkında bilgi alabilir, Monkey Jungle franchising başvurusu yapabilirsiniz.

5- Pilsan

Bayilik veren oyuncak firmaları markalarından bir diğeri de; Pilsan. Pilsan bayilik yalnızca Türkiye sınırları içinde veriliyor. Bölge imtiyazı vermeyen Pilsan, her bayisine yalnızca bir mağaza işletmeciliği hakkını veriyor.

Pilsan Bayilik Şartları Nelerdir?

Girişimcilik konusunda başarılı bir geçmişe sahip olunmasıGirişimcinin yeterli finansal güce sahip olmasıMasrafların franchise tarafından karşılanmasıPilsan konseptinin mağazalarda eksiksiz uygulanmasıMağazalarda Pilsan Store harici markaların satışının yapılmamasıMağazanın araç ya da yaya trafiğinin olduğu, okul, sinema ve benzeri yerlere yakın olmasıMağazanın bulunduğu binanın Pilsan tarafından onaylanması

Buraya tıklayarak Pilsan franchising başvurusu yapabilir, Pilsan bayilik şartları ve fiyatları konusunda iletişime geçebilirsiniz.

6- Vardem Oyuncak

Vardem Oyuncak da bayilik veren oyuncak firmaları 2022 listesinde. Çeşitli oyuncak ürünlerinin bir arada olduğu Vardem Oyuncak bayisi olmak ve bayilik hakkında bilgi sahibi olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

7- Uçar Oyuncak

Uçar Oyuncak da bayi başvurusu alan oyuncak firmaları listesinde yer alıyor. Siz de Uçar Oyuncak bayisi olmak ve markanın ürünlerini satışa sunmak için buraya tıklayarak bayilik başvurusu ekranına ulaşabilirsiniz.

8- Acar Oyuncak

Bütçeye göre bayilik veren oyuncak firması Acar Oyuncak, talep edilen her il ve ilçede franchise olunmasına olanak tanıyor. Anahtar teslim bayilik imkanının olduğu Acar Oyuncak franchise başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

9- Samatlı Oyuncak

Merkezi Ankara’da bulunan Samatlı oyuncak da bayilik veren oyuncak firmaları 2022 listesinde. Ancak bayilik alınması sonrasında belirli bir süre satın alma işleminin yapılmaması nedeniyle bayiliğe son verilebiliyor. Samatlı Oyuncak bayilik şartları ve başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.

10- Güven Oyuncak

Bayilik veren firmalar listesindeki Güven Oyuncak; robottan şişme oyuncağa, pusetten beşiğe kadar daha pek çok üründe satış yapıyor. Eğer siz de Güven Oyuncak bayim olsun diyorsanız buraya tıklayarak bayilik veren oyuncak firmaları arasındaki Güven Oyuncak bayilik başvurusu yapabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!