Bebek Body Çeşitleri

Bebek Body Çeşitleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kullanımı rahat konforlu olan bebek body modelleri anneler tarafından sıklıkla tercih edilen bebek ürün grupları arasında yer alır. Organik pamuktan üretilen bebek body ürünleri işlevsel ve aynı zamanda sağlıklıdır. Farklı tarz modelleri olan bebek body ürünlerinin kısa kollu, uzun kollu yarım kollu modelleriyle farklı kullanım özellikleri ve beyaz, mavi, pembe, lacivert, gri, kahverengi, turuncu gibi farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Ayrıca konforlu olmasının yanı sıra şık ve sevimli bebek body tasarımlarıyla bebeğinizin kombinlerini tamamlayabilirsiniz.

Bebek Body Çeşitleri

Bebek Body Alınırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bebek body ürünleri tercih edilirken; yumuşak dokulu bebeğin cildine uyumlu ürünler tercih edilmelidir. Ürünler esnek olmalı bebeklerin hareketlerini kısıtlamalıdır. Kolay ütülenebilir ve ütülenirken ürün zarar görmemelidir. Ürün bebeğin beden ölçülerine uyumlu olmalıdır. Özellikle bebeğin kilosu baz alınarak ürün tercih edilmelidir. Ürünün bebeğe zarar verebilecek düğme ve boncuk gibi materyallerden arındırılmış ve kimyasal içerik barındırmaması gerekmektedir.

Bebek Body Çeşitleri

Sağlıklı, konforlu ve sevimli bebek body ürünlerini https://www.bross.com.tr/kiz-bebek-body adresinden inceleyebilir güvenle siparişinizi verebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!