BIGO LIVE’DA SURVIVOR MÜCADELESİ!
BIGO LIVE’DA SURVIVOR MÜCADELESİ!

BIGO LIVE’DA SURVIVOR MÜCADELESİ!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Survivor Yine Ses Getiriyor!

Büyük küçük demeden herkesin heyecanla izlediği yarışma programı Survivor, bu sene de beğenileri toplamaya devam ediyor. Gerilim, hüzün, heyecan, hayal kırıklığı gibi yoğun duyguların yaşandığı Survivor, sadece televizyondan değil YouTube ve Bigo Live üzerinden de yoğun bir şekilde takip edilmekte. Ünlüler ve gönüllüler olarak iki takıma ayrılan ve bu iki takımın; gerek birbirleri, gerek takım içi gerek ise adadaki kişisel mücadelerini işleyen bu yarışmada sosyal medyada ününe ün katmış influencerlar görmek de mümkün.

Kim Bu Influencerlar!

Son yıllarda kendilerinden sık sık bahsettirerek sosyal medyada milyonlarca hayran edinen; Elanur Pat, Halil İbrahim Göker, Chaby Han, Kürşat Juan gibi influencerların da katılımı ile Survivor’ın heyecanı iyice arttı. Sosyal medyada “Bunlar evde oturup video çeksin” ve “Çok güçlüler, yaparlar.” diyenler olarak izleyicileri ikiye ayrılan influencerların, hem en zayıf hem de en güçlü yanlarına şahit olmak izleyenleri şaşırtıyor. Bu artan heyecanı kullanıcıları birlikte doya doya yaşasın diye çoklu oda fonksiyonunu geliştiren Bigo Live sizi bekliyor! 

Bigo Live’da Survivor Heyecanı!

Kullanıcılarının heyecanını iyice harlamak isteyen Bigo, ikili yayın ve hatta çoklu konuk odası fonksiyonu sayesinde en sevilen yayıncılar ile tartışarak Survivor izlemene olanak sağlıyor. Popüler isimlerden Sahra Işık gibi Survivor katılımcılarının da uygulamadaki yayınlara katılması heyecanı zirveye taşıyor, yayına kullanıcılar akın ediyor. Herkesin yer yer üzülüp yer yer “Ben olsam şöyle yapardım” dediği heyecanlı program akışında yeni arkadaşlar edinmek de Bigo’da çok kolay. Arkadan gerici bir müziğin eşlik ettiği, adadan ayrılacak yarışmacının merakını bir de en sevdiğiniz Bigo yayıncıları ile tartışarak yaşamanız bu ortamı daha keyifli bir hale getiriyor. Bahse gireriz ki Survivor’ı en çok Bigo Live’da izlemekten keyif alacaksınız.

Ünlüler Gönüllüler ve Bigolular!

Bigo Live’ın, izleyicilerin yarışma hakkında interaktif bir şekilde tartışamamaları eksikliğini görmüş olması, platformdaki yayınlar esnasında chat kısmının son derece aktif olmasından anlaşılıyor.Bu aktiflik öyle yüksek ki ünlüler ve gönüllüler takımlarının yanında chat kısmında verdikleri mücadele ile Bigolular da yer alıyor diyebiliriz.  

Bigo Live Nedir? Bigo Live; içerik üreticileriyle, izleyicileri gerçek zamanlı olarak buluşturan bir platform. Eğlenceli yayın konseptleri ile birçok yayıncının ilk uğradığı eğlence uygulaması olma görevini üstleniyor. Dans, müzik, eğlence, taklit, sohbet gibi çeşitli kategorilerdeki içerikleriyle her yaş grubundan kişilerin kullandığı bir sosyal medya platformu olarak büyük ilgi görüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!