featured

Bıttım Sabunu Ne İşe Yarar ? Bıttım Sabunu Faydaları Nelerdir? Bıttım Sabunu Kullananlar Memnun mu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bıttım sabunu ne işe yarar ? Bu sabunun kullanımının bir hayli artması ile birlikte bu soru, hemen herkesi yakından ilgilendiren bir konu haline geldi. Saçında, cildinde ya da en önemli yerlerden biri olan yüzünüzde istemediğiniz durumlar mı yaşıyorsunuz. İşte tam olarak bu noktada Bıttım sabunu bu sorunlarınızı ortadan kaldırabilecek kusursuz bir sabun!

Bıttım Sabunu Nedir? Bıttım Sabunu Ne İşe Yarar? 

Bıttım sabunu ne işe yarar kısmına gelmeden önce Bıttım sabunu nedir sorusuna yanıt vermekle başlayalım. Doğal ürünler kategorisinde yer alan bu sabun, Siirt ilinde yetişen bıttım ve menengiç ağaçlarının yapraklarından elde ediliyor. Hafif ve hoş bir kokusunun bulunması sebebiyle de tercih edilen Bıttım sabunu, her cilt tipine uygun olması açısından da büyük avantaj sunuyor.

1- Bıttım Sabunu Faydaları Nelerdir? 

Bıttım sabunu faydaları nelerdir? Bıttım sabununun faydaları saymakla bitmeyecek kadar fazladır. Bıttım sabunu orijinal olarak tercih edildiğinde ve düzenli olarak kullanıldığında şu olumlu etkilere sebep olabilecektir;

Saçların mat görünümünü ortadan kaldırarak, saçların daha canlı ve parlak görünmesini sağlar.Egzama ve mantar gibi hastalıkların tedavisinde kullanılır.Saç beyazlamasını geciktiren sabun, saçın yağdan hızlı bir şekilde arındırılmasında etkilidir.Antiseptik özelliği sayesinde vücutta yer alan bakteri ve mikroorganizmaları öldürür.Cilde uygulandığında yara izi, akne ve sivilce görünümünü önemli ölçüde azaltabilecektir.Bıttım sabunu ne işe yarar sorusunun bir diğer cevabı saçlarda hızlı uzama etkisi yaratabilmesi olarak gösterilebilir.Sabun vücut temizliğinde ve peeling olarak kullanılabilecektir.Güneş ve doğum sonrası dönem sebebiyle ortaya çıkan cilt lekelerini ortadan kaldırabilir.Cilde canlı ve parlak bir görünüm kazandırır.Kızarıklıklara ve kaşıntılara iyi gelen bir yönü vardır.Varislere düzenli olarak uygulandığında, azaltıcı etkide bulunabilecektir.Sedef hastalıklarında da olumlu sonuçlar verdiği görülmüştür.

2- Bıttım Sabunu Gerçekten İşe Yarıyor mu? 

Bıttım sabunu gerçekten işe yarıyor mu? Bu soru aslında kişinin kullanım şekli ve düzenli kullanım durumu ile alakalı olacaktır. Uzmanlar Bıttım sabununu düzenli ve doğru kullanan kişilerin %90’ın üzerinde olumlu etkiler gördüğünü ifade etmektedir.

3- Bıttım Sabunu Ne İşe Yarar? Bıttım Sabunu Nasıl Kullanılır? 

Bıttım sabunu ne işe yarar? Bu sabundan üst düzey verim alınabilmesi için, kullanım şeklinin doğru olması gerekecektir. Sabundan tam anlamıyla fayda sağlamak isterseniz, ilk olarak kimyasal hiçbir ürünle birlikte kullanmayacağınızı bilmelisiniz. Sabun vücudun hemen her bölgesine kolayca uygulanabilecektir. 

Haftada en az 2-3 kez düzenli olarak kullanılabilmesi alınan faydanın doğru orantılı olarak artmasını sağlayacaktır.

a) Bıttım Sabunu Yüze Kullanılır mı? Bıttım Sabunu Yüze Nasıl Kullanılır? 

Bıttım sabunu yüze kullanılır mı? Bıttım sabunu yüze nasıl kullanılır? Bu sabun cilt lekeleri, yara izleri, akne, sivilceli görünüm hatta ve hatta çillerin azaltılabilmesi için kullanılabilecek tamamen doğal bir üründür. 

Bıttım sabunu ilk olarak temiz ve makyajsız cilde köpürtülerek uygulanmalıdır. Yüzün tamamına sürüldükten sonra ortalama 3-4 dakika beklenerek, bol su ile durulanmalıdır. Haftada 2-3 kez uygulandığı takdirde şikayetlerinizin önemli ölçüde azaldığı görülebilecektir.

b) Bıttım Sabunu Ne İşe Yarar? Bıttım Sabunu Saça Nasıl Kullanılır? 

Bıttım sabunu ne işe yarar? Konusunun bir diğer alanı ise saçlardır. Bilindiği üzere çok işlem gören saçlar zamanla canlılığını yitirerek bazı sorunların ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu durumda organik bir ürün olan Bıttım sabunu tercih edilebilecektir. Bu sabun saç dökülmesine deva olacak sabunlar kategorisinde ilk sıradadır. 

Peki Bıttım sabunu saça nasıl kullanılır? Saç iyice ıslatıldıktan sonra, sabun kullanılarak iyice köpürtülmelidir. Yaklaşık bir 5 dakika bekletildikten sonra, iyice su ile durulama sağlanmalıdır. Ürünü kullandıktan bir gün sonrasında ise doğal şampuanlar kullanarak tekrar yıkama işlemi gerçekleştirilmelidir.

İkinci yıkamada sabunun olumlu etkilerini görmeniz kaçınılmaz olacaktır. Haftada iki kez Bıttım sabununu saça uygulamanız, sonuç almanızı sağlayabilir.

c) Bıttım Sabunu Cilde Nasıl Kullanılır? 

Bıttım sabunu cilde nasıl kullanılır? Bu sabun yüz ve saç dışında vücudun diğer tüm bölgelerinde de kullanılabilecektir. Tüm cildi arındıran ve derinlemesine bakım yapan sabunun öncelikle suyla köpürtülerek bölgeye uygulanması gereklidir.

Gerekli bölgeye uyguladıktan sonra yaklaşık 5 dakika beklenmelidir. İşlem sonrasında ise bölge su ile durulanarak sabun köpüğünden arındırılmalıdır.

4- Bıttım Sabunu Aktarlarda Var mı? 

Bıttım sabunu ne işe yarar? Bu konuya değindikten sonra bu sabunu nereden bulacağınızı belirtmekte de fayda var. Bıttım sabunu internet ortamında, aktarlarda ve organik kozmetik ürünleri satan her yerde bulunabilecektir.

5- Bıttım Sabunu Hakiki Olduğu Nasıl Anlaşılır? Orijinal Bıttım Sabunu Ne Renk Olur?  

Bıttım sabunu hakiki olduğu nasıl anlaşılır? Normalde Siirt yöresine ait olduğu bilinen bu sabun, bugün birçok yerde satılıyor. Bu nedenle orijinal ya da sahte ürünlere denk gelme olasılığınız oldukça fazla.

YouTube video

Normalde Bıttım sabunu, koyu yeşil renge sahip olması ile tanınır. Kullanılmaya başlandığında ise, renginin giderek açılmaya başladığı gözlemlenir. Bunun nedeni ise içerisindeki suyun kullanımla birlikte buharlaşıp yok olmasıdır. Güvenilir yerlerden Bıttım sabunu siparişi vermeniz halinde, bu durumla karşılaşmanız imkansız olacaktır.

6- Bıttım Sabunu Kullananlar Var mı? Gerçek Bıttım Sabunu Kullananlar Memnun mu? 

Bıttım sabunu kullananlar var mı? Bıttım sabunu kullanan bir hayli fazla insan olduğunu söyleyebilmek mümkündür. Kullanıcılarının büyük bir kısmı ise şikayetlerinin azaldığı ya da ortadan kalktığı yönünde görüş bildirmiştir. Ancak bu aşamada düzenli ve doğru kullanımın önemini bir kez daha vurgulamak gereklidir.

7- Bıttım Sabunu Zararları Var mı? 

Bıttım sabunu ne işe yarar? Bıttım sabunu zararları yok denecek kadar azdır. Bu sabunun hafif oranda bir göz yakma olasılığı bulunmaktadır. Bu nedenle gözle temastan kaçınılması son derece önemlidir. Sabun saça sık uygulandığında hızlı bir şekilde kurumasına neden olabilir. 

O nedenle kullanıcıların Bıttım sabunu kullandıktan sonra bir sonraki sefere doğal şampuanlarla saçını yıkaması ve haftada 2-3 kereden fazla saçına sabunu kullanmaması önerilebilir. Saçını sık yıkamayan kişiler ise sabunun hemen arkasına saç kremi kullanabileceklerdir. Bıttım sabunu zararları yalnızca bu kadardır.

8- Bıttım Sabunu Fiyatları Nasıldır? 

Bıttım sabunu fiyatları, ürünün boyutu ve alınacak yere göre farklılık gösterebilir. Ancak bu sabun hem kolay ulaşılabilen hem de ekonomik olan sabunlar grubunda yer almaktadır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!