bordo-elbisenin-ustune-hangi-esarp-gider

Bordo Elbisenin Üstüne Hangi Eşarp Gider? Bordo Şal Kombinleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bordo elbisenin üstüne hangi eşarp gider? Bordo renk elbiseler ile uyumlu renkler nelerdir ? Bordo renk elbiseler genellikle zamansız parçalardır. Modası geçmeyen bir renk olduğu içinde bir çok kadının dolabında bulunmaktadır. Bordo renk neredeyse bütün ten renkleri ile uyumludur. Bu nedenle özellikle tessettür giyim tarzını benimsemiş kadınlar tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. 

Bordo Elbise Kombinleri| Bordo Elbisenin Üstüne Hangi Eşarp Gider?

bordo-elbisenin-ustune-hangi-esarp-gider

Kombinlerinizi yaparken hem renk uyumuna hemde aksesuar seçimine dikkat etmeniz gerekmektedir. Hatta kullandığınız renkler mevsimlere göre bile değişmektedir. Dikkat edeceğiniz birkaç püf nokta ile bordo renk elbiseler ile harika kombiler hazırlayabilirsiniz. Peki bordo elbisenin üstüne hangi eşarp gider? Bordo elbiseye hangi renk şal olur?

Tesettürlü kadınlar kombinlerinde bordo renge sıklıkla yer vermektedir. Bu nedenle de elbiselerine uygun şal ve eşarp rengi önemlidir. Bordo ile uyumlu renkler arasında Gold, Siyah, Füme, Beyaz, Krem, Lame gibi renkler yer almaktadır. Ayrıca gri, gümüş, lacivert ve mavi gibi renklerde bordo elbiseye uygun olmaktadır. 

Aslında bordo renk bir elbise giydiğiniz zaman, elbisenin sade veya hareketli olup olmaması da eşarp ve şal seçimini etkilemektedir. Eğer ki tercihinizi hareketli bir elbiseden yana kullandıysanız, daha sade ve nötr renkler tercih ederek bir bütünlük sağlayabilirsiniz.

Bordo Abiyenin Üstüne Hangi Renk Şal Gider? Bordo Elbisenin Üstüne Hangi Eşarp Gider?

YouTube video

Bordo renk abiye modelleri gibi koyu renkler daha çok kışın tercih edilen renkler arasında yer almaktadır. Bu nedenle tercih edeceğiniz şal renkleri de mevsimsel olarak değişmektedir. Bu nedenle hazırlayacağınız kombinin baştan aşağıya birbiri ile uyumlu olması önemlidir. 

Eğer bordo renk elbiseyi kış ve sonbahar gibi dönemlerde tercih ettiyseniz; şal renginizde lacivert, siyah, mavi gibi koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Eğer yaz mevsiminde bordo renk elbise seçerseniz de açık renkler tercih etmek kombininizi güzelleştirecektir. Bordo elbise şal kombinleri yaparken hangi renk ayakkabı giyilir konusu da önemli bir detaydır.

Ayakkabı tercihinizi siyah, gümüş, gold gibi renklerden yana kullanarak bordo ile uyumlu bir kombin oluşturabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!