featured

Burçların Tarihleri Değişti ! İşte Merak Edilen NASA Burç Açıklaması!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

NASA burç açıklaması ile son günlerin en önemli sorusu olan Burçlar Değişti mi sorusuna cevap verdi. İşte, burçlar ve yeni tarihleri…

Astroloji ve uzay tutkunlarının son günlerde sıkça sorduğu sorulardan olan burçlar değişti mi sorusuna NASA’dan açıklama geldi. Son Dakika olarak verilen açıklamada gündemi çok uzun bir süredir meşgul eden burçların değiştiği iddiası NASA tarafından onaylanmış oldu. 

NASA ‘ya Göre 13 Burç Olmalı

NASA burç açıklaması doğrultusunda şaşırtıcı bir sonuç ortaya çıktı. Burçlar 12 değil; 13 adet olmalıdır. Peki, 13. Burç nedir ? NASA ‘ya göre 13. burç Yılan Burcu ‘dur. Peki, 13. burç hangi tarihler arasında doğanları ifade etmektedir? Kimler Yılan Burcu özellikleri taşır ? Yılan Burcu Özellikleri Nelerdir

Yılan Burcu Özellikleri Nelerdir ?

29 Kasım ile 17 Aralık tarihleri arasında doğan kişiler yeni burç takvimi sıralamasında Yılan Burcu özelliklerini taşımaktadır. Hayvan olarak yılanın soğuk ve itici bir tavrının olması, insanların da bu burcu ilk etapta kabul etmemelerine neden olabilmektedir. Ama aslında yılan burcu özellikleri ile çok güzel ve donanımlı bir kişilik oluşturmaktadır. İşte, yılan burcu özellikleri !

Yılan burcu oldukça etkileyici ve sakindir. Bir hedefe giderken asla dümdüz ya da direk çıkan yolları tercih etmez. Daha detaylı düşünür ve çok fazla dikkatlidir. Yılan burcu insanı zor bir karaktere sahiptir. Kararlı ve inatçı bir tavrı vardır. Bu nedenle onunla ilişki kurmak diğer burçlara göre çok daha zordur. Problemler karşısında mücadeleci bir tavrı olmayan yılan burcu , insanları etkilemeyi çok sever fakat bir sorun olduğunda ortamı ilk terk edecek olanlardan biridir. 

Yılan Kadını Özellikleri Nelerdir ?

Kendini güvenceye almayı seven yılan kadını tembel ve hazıra konan tavrı ile bilinmektedir. Genellikle kendisini geliştiren bir erkek ile birlikte olmak isteyen yılan burcu kadını çok tutkulu bir aşıktır. Hırslı olmasının yanında çok da çalışkan olmayan yılan kadını entelektüel görünmek için oldukça çaba harcar. 

Yılan Erkeği Özellikleri Nelerdir ?

Çok stratejik bir yapısı olan yılan burcu erkeği oldukça nazik bir beydir. Aşk hayatına önem veren bu burcun erkekleri duygusallık ve romantiklik konusunda oldukça doyurucudur. Çok kolay güvenemeyen yılan burcu erkeği zenginlik için düzenli çalışmayı ister. 

NASA Açıkladı! Burçlar Değişti!

https://www.youtube.com/watch?v=iq1eM72lU5E

NASA tarafından yapılan açıklama ile birlikte astroloji meraklıları büyük bir merakla bekledikleri sorunun cevabını buldular. Burçlar değişti mi ? Evet burç tarihleri değişti . Detaylar için video ‘yu izleyin. 

Burçların Yeni Tarihleri Nelerdir?

12 burç yerine 13 burcun gelmesi ile birlikte burçların yeni tarihleri de değişiklik gösterdi. Daha önce başka bir burçta olan kişi artık yeni bir burç edindi. Bu doğrultuda burçlar değişti ve burç tarihleri değişti. Evrenden enerji alan insan davranışlarının da değişmesi ile burçların özellikleri de değişti. İşte, 13 burç ve özellikleri

Oğlak Burcu Yeni Tarihleri : 20 Ocak – 16 Şubat

Kova Burcu Yeni Tarihleri : 16 Şubat – 11 Mart

Balık Burcu Yeni Tarihleri : 11 Mart – 18 Nisan

Koç Burcu Yeni Tarihleri : 18 Nisan – 13 Mayıs

Boğa Burcu Yeni Tarihleri : 13 Mayıs – 21 Haziran

İkizler Burcu Yeni Tarihleri : 21 Haziran – 20 Temmuz

Yengeç Burcu Yeni Tarihleri : 20 Temmuz – 10 Ağustos

Aslan Burcu Yeni Tarihleri : 10 Ağustos – 16 Eylül

Başak Burcu Yeni Tarihleri : 16 Eylül – 30 Ekim

Terazi Burcu Yeni Tarihleri : 30 Ekim – 23 Kasım

Akrep Burcu Yeni Tarihleri : 23 Kasım – 29 Kasım

Yılan Burcu Tarihleri : 29 Kasım – 17 Aralık

Yay Burcu Yeni Tarihleri : 17 Aralık – 20 Ocak

Astroloji RSS Yayını

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!