featured

Buz Lazer Epilasyon Sizi Büyük Bir Çaba ve Zaman Kaybından Kurtarır

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tıraş olmak, ağda yapmak ve istenmeyen vücut kıllarıyla uğraşmak birçok insan için çok fazla zaman ve para gerektirir. Trabzon lazer epilasyon, bu sorunu gidermeye yardımcı olabilecek popüler bir kalıcı epilasyon şeklidir. Bir lazer epilasyon tedavisi sırasında, teknisyen, foliküle zarar vermek ve daha fazla büyümeyi önlemek için koltuk altı gibi vücudun belirli bölgelerini hedeflemek için bir lazer kullanacaktır. Koltuk altı lazer epilasyon ile istenmeyen tüylerden kurtulmak için harcadığınız zaman ve emekten kurtulabilirsiniz.

Koltuk altı lazer epilasyon için kişiselleştirilmiş bir programın önemi

Koltuk altı lazer epilasyon prosedürünün etkili olabilmesi için tedavi programının kişiselleştirilmiş olması önem arz eder. Bazı lazer türleri diğerlerinden daha etkilidir. Hafif şeffaf diyot lazer, çeşitli cilt tipleri ve tonları ile baş etmede esnekliği nedeniyle yaygın olarak en iyiler arasında kabul edilir. Daha koyu cilde sahip olanlar, daha uzun dalga boyuna sahip ve cildin derinliklerine inen Nd: Yag lazerden yararlanabilirler. Her cilt tipi için uygun olan Soprano Ice ile çok daha kişiselleştirilmiş programlar elde edilebilir.

Malatya lazer epilasyon, kıl folikülündeki melanin adı verilen bir pigmenti hedef alarak çalışır. Melanin ısındığında, folikül zarar görür veya tamamen tahrip olur ya da yeniden büyümeyi yavaşlatacak kadar zarar görür. Lazer epilasyon pigmentleri hedeflediğinden, en çok daha açık tenli ancak daha koyu tüylü kişilerde etkilidir.

Koltuk altı lazer epilasyonun fiyatı

Koltuk altı lazer epilasyon işleminin maliyeti, kaç seansa ihtiyacınız olduğuna bağlı olarak değişecektir ve bu sayı cilt renginize, kıl renginize ve daha fazlasına göre farklılık gösterebilir, bu da kaç seans çıkarmanız gerektiği sorusunun basit bir cevabı olmadığı anlamına gelir. lazer epilasyon için gereken tedavi seansı sayısı, diğer faktörlerin yanı sıra hedeflenen bölgeye, cilt ve kıl renginize ve kalınlığına göre değişir. Genel olarak beş ila on tedavi arasında herhangi bir yerde, bireysel tedaviniz için geniş bir aralık bırakılması önerilir. Koltuk altı, bikini bölgesi ve bacakların alt kısmı gibi kaba ve koyu kıllı bölgeler, kılın bileşimi nedeniyle tipik olarak en az işlem gerektirir. Daha ince ve daha açık kıla sahip olma eğiliminde olan kollar ve yüz, lazerin ısısını absorbe edecek daha az pigment olduğundan daha fazlasına ihtiyaç duyacaktır.

Koltuk altı lazer epilasyon seanslarının programlanması

Koltuk altı lazer epilasyon prosedüründe optimal sonuçlar için kıl kısa büyüme döneminde tedavi edilmelidir. Tedavileriniz 24 hafta kadar sürebilen uyku döneminde tamamlanırsa, tüylerin tamamen alınmasını sağlamak için muhtemelen daha fazla rötuş yapmanız gerekecektir. Hormonal dalgalanmalarınız kılın uzama ve uyku dönemlerini de etkileyebilir ve tüylerin alınmasına yardımcı olmak için daha fazla tedavi seansı gerektirir.

Kıllar çok hızlı uzamıyorsa tedaviler birer aylık aralıklarla yapılmalıdır. Teknisyeniniz bu durumda her iki ila üç haftada bir tedavi önerebilir ve sonunda sık lazer seanslarından kaynaklanan yavaşlamış tüy büyüme döngülerini eşleştirmek için bunları dört ila altı hafta arasında aralıklandırabilir. Lazerle yanma olasılığını azaltmak ve kılın dibinde bulunan folikülün tabanına ulaşma kabiliyetini artırmak için tedaviler arasında tıraş olmalısınız ancak ağda tedavi bölgesini daha hassas hale getirebileceği için önerilmez.Koltuk altı lazer epilasyonu güvenle yaptırmak isteyenler Buz Lazer’e gelerek kendileri için kişiselleştirilerek oluşturulmuş programlara sahip olabilirler. Buz Lazer, her hastanın istek ve ihtiyaçlarına kavuştuğundan emin olmak için hasta takibine çok önem gösterir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!