Alexandrite Lazer
Alexandrite Lazer

Buz Lazer mi? Alexandrite Lazer mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüylerden kurtulmanın en etkili yolu olan lazer epilasyon yönteminde 4 farklı lazer epilasyon kullanılmaktadır. Bunlar ND:Yag lazer epilasyon, diode lazer epilasyon, buz lazer epilasyon ve Alexandrite lazer epilasyondur. Kıl yapınız, tüy renginiz için hangi lazer epilasyon seçtiğiniz de önem teşkil etmektedir. Peki hangi lazer epilasyon benim için uygundur? Buz lazer epilasyon mu yoksa Alexandrite lazer epilasyon mu tercih etmeliyim?

Neden Alexandrite Lazer Epilasyonu Tercih Etmeliyim?

Alexandrite lazer epilasyon en fazla tercih edilen lazer epilasyon çeşididir. 755 nm dalga boyuna sahip olan Alexandrite lazer epilasyon; açık tene ve koyu renkli kıl yapısına sahip kişiler tercih edebilir. Alexandrite lazer epilasyon bu kadar fazla tercih edilme sebepleri arasında diğer lazer epilasyon çeşitlerine kıyasla daha fazla etkili ve hızlı olmasından kaynaklanmaktadır.

Neden Buz Lazer Epilasyonu Tercih Etmeliyim?

Buz lazer epilasyon da tıpkı Alexandrite lazer epilasyon gibi en fazla tercih edilen lazer epilasyon cihaz çeşididir. 1064 nm dalga boyuna sahip olan buz lazer epilasyon tüm cilt tipi ve kıl köklerinde uygulanması bakımından tıpkı Alexandrite lazer epilasyon gibi oldukça fazla tercih edilmektedir. Buz lazer epilasyonun diğer tercih edilme nedenlerini ise şu şekilde sıralayabiliriz:

  1. Tüm kıl ve cilt tiplerinde etki gösterir.
  2. Dört mevsim uygulanır
  3. FDA onaylı bir lazer sistemidir.
  4. Ağrısız ve konforlu, kalıcı bir uygulamaya buz lazer epilasyon ile ulaşabilirsiniz.

Lazer epilasyon cihaz tercihinde bulunurken ten renginize ve kıl yoğunluğunuza göre bir tercihte bulunmalısınız. Bunun içinde lazer epilasyonu uygulayacak estetisyenler önem taşımaktadır. Size en uygun lazeri sunan Esteasil Lazer Epilasyon Merkezi ile tüm tüylerinizden ağrısız ve kalıcı olarak kurtulabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!