featured

Çiğköfte Bayilik Veren Firmalar 2022 | Çiğköfte Bayilik Almak İstiyorum Diyenlere Ücretli Ücretsiz Bayilik Veren Çiğköfte Firmaları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çiğköfte bayilik veren firmalar 2022 yılında yoğun talep görmeye devam ediyor. Düşük yatırım maliyeti, farklı fiyat aralıklarındaki çiğköfte bayilik paketleri ile kendi işinin sahibi olup, çiğköfte bayilik almak istiyorum diyen girişimciler için oldukça fazla seçenek bulunuyor.

Ayrıca hiçbir yatırım masrafı olmayan ve isim hakkı talep edilmeyen bayilik veren çiğköfte firmaları da bulunuyor. Peki, her ilde ücretli ücretsiz çiğköfte bayilik veren firmalar hangileridir? Çiğköfte bayilik fiyatları ne kadardır? Çiğköfteci bayilik şartları nelerdir? İşte, ayrıntılı bilgiye ulaşabileceğiniz bayilik veren çiğköfte firmaları listesi…

Çiğköfte Bayilik Almak İstiyorum Diyenlere Özel Çiğköfte Bayilik Veren Firmaları 2022 Listesi

Bayilik veren gıda firmaları listesinde yoğun olarak, son yılların en fazla tercih edilen tadı etsiz çiğköfte de bulunuyor. Pek çok bayilik veren çiğköfte firmaları, gıda sektörüne az yatırımla girmek isteyen girişimcilere hitap ediyor. Listemizde yer alan çiğköfte bayilik veren firmalar incelemesi yaparak, franchise verilen çiğköfte bayilik paketleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

1- Çiğköfteci Sait

Bayilik veren çiğköfte firmaları listesinde Türkiye’nin en fazla bilinen çiğköfte markalarından biri olan Çiğköfteci Sait Usta da bulunuyor. Üstelik Çiğköfteci Sait Usta bayilik için herhangi bir ücret, isim hakkı ya da kapora talep etmiyor. Çiğköfteci Sait Usta ücretsiz bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

2- Komagene

80 ilde, 1.800’ü aşkın şubesi ile etsiz çiğköfte hizmeti veren Komagene markası, dünya markası olma yolunda daha fazla şube sayısına ulaşarak ilerlemeye devam ediyor. Buraya tıklayarak Komagene franchise şartları hakkında bilgi alabilir, Komagene çiğköfte bayilik fiyatları bilgisine ulaşabilirsiniz.

3- Arsamiea Çiğöfte

Az yatırım çok kazanç ilkesiyle ve bayilik destekleri ile franchise veren Arsamiea Çiğköfte Türkiye genelinde 400’den fazla şubesiyle hizmet veriyor. Buraya tıkayarak Arsamiea bayilik başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

4- Bidene Çiğköfte

Franchising veren gıda firmaları listesinde, etsiz çiğköfte sektöründe hizmet veren Bidene Çiğköfte de yer alıyor. Marka bedeli, tabela ücreti, cirodan katkı payı talep etmeyen Bidene çiğköfte bayilik şartları hakkında daha kapsamı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

5- Aydamak Çiğköfte

İstanbul merkezli olarak etsiz çiğköfte sektörüne giren, bayilik veren çiğköfte firmaları arasında yer alan Aydamak Çiğköfte franchise başvuruları almaya devam ediyor. Türkiye genelinde şubeleşme gösteren Aydamak çiğköfteci bayilik şartları hakkında kapsamlı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

6- Adıyaman Çiğköfte

Türkiye’nin her iline anahtar teslim bayilik veren Adıyaman Çiğköfte franchise başvurusu için buraya tıklayabilir, franchise şartları hakkında kapsamı bilgi alabilirsiniz.

7- Tadıyaman Çiğköfte

Merkezi İstanbul’da bulunan, çiğköfte bayilik veren firmalar arasında Tadıyaman Çiğköfte de yer alıyor. Tadıyaman Çiğköfte bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

8- Lezizhan Çiğköfte

Şube açılış masraflarının karşılandığı, düşük ücretle bayilik veren çiğköfte firmaları listesi içinde Lezizhan Çiğköfte de yer alıyor. İşletme içinde konsptin bozulmaması şartı ile başka ürünlerin de satışına izin verilen Lezizhan çiğköfte bayilik şartları ve başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

9- Serince Çiğköfte

En az 30 metrekare ve üzeri dükkanda olmak kaydıyla çiğköfte bayilik veren firmalar listesinde yer alan Serince Çiğköfte bayilik şartları ve Serince Çiğköfte bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

10- Çiğköftem

Avrupa’nın en büyük çiğköfte restoran zinciri olma yolunda şubeleşmeye devam eden Çiğköftem markası da bayilik veren çiğköfte firmaları arasında yer alıyor. Çiğköftem bayilik başvurusu ve şartları için buraya tıklayabilirsiniz.

11- Taşkale Çiğköfte

Ücretiz çiğköfte bayilik veren firmalar içinde yer alan bir marka da; Taşkale Çiğköfte markası. Çiğköfte bayilik almak istiyorum diyorsanız, hem ücretsiz hem de indirimli çiğköfte bayilik paketleri bulunan Taşkale Çiğköfte bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

12- Gazi Çiğköfte

Ücretsiz çiğköfte bayilik almak istiyorum diyen girişimci adayları için Gazi Çiğköfte markası da avantajlar sunuyor. Ücretsiz çiğköfte bayilik veren Gazi Çiğköfte franchising şartları ve başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

13- Tatlıses Çiğköfte

Marka bilinirliliği olan ve geniş pazar seçeneği sunup, franchise destekleri olan çiğköfte bayilik almak istiyorum diyorsanız Tatlıses Çiğköfte bayilik vermeye devam ediyor. Buraya tıklayarak Tatlıses çiğköfte bayilik paketleri nelerdir öğrenebilir, Tatlıses Çiğköfte bayilik başvurusu yapabilirsiniz.

14- Zerafet Çiğköfte

Zerafet Çiğköfte de Türkiye’de gün geçtikçe büyüyen franchising veren firmalar 2022 listesinde bulunuyor. Türkiye’nin her iline francise veren çiğköfte firması Zerafet Çiğköfte bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

15- Ziyafet Çiğköfte

Ziyafet Çiğköfte 2005 yılında İstanbul Arnavutköy merkezli olarak kurulan bir çiğköfte markası olarak franchising veren firmalar 2022 listesinde yer alıyor. Ziyafet Çiğköfte bayilik başvurusu için buraya tıklayarak başvuru gerçekleştirebilir ve franchise hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

16- İkram Çiğköfte

Çiğköfte bayilik veren firmalar 2022 listesinde İkram Çiğköfte markası da bulunuyor. Çiğköfte bayilik destekleri ve bayilik koçluğu ile şubelerine destek veren İkram Çiğköfte markasının franchise süresi ile ilgili bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

17- Oses Çiğköfte

Türkiye genelinde franchise veren ve Türkiye genelinde bayilik ücreti sabit olan bayilik veren çiğköfte firmaları arasındaki Oses Çiğköfte başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

18- Doping Çiğköfte

Şahıs ve firmalara çiğköfte bayilik veren firmalar listesindeki Doping Çiğköfte de girişimcilere kazanç fırsatı sunuyor. Doping Çiğköfte bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

19- Damga Çiğköfte

Ücretsiz çiğköfte bayilik almak istiyorum diyenlerin faydalanabileceği franchising veren firmalar listesinde Damga Çiğköfte de bulunuyor. Türkiye genelinde her ilde ücretsiz çiğköfte bayilik veren Damga Çiğköfte franchise başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

20- Battalbey Çiğköfte

Bayilik ücreti olmayan çiğköfte firmaları arasında Battalbey de yer alıyor. Türkiye genelinde isim hakkı, kapora, tabela ücreti ya da herhangi bir ek ücret talep etmeyen Battalbey çiğköfte bayilik şartları için buraya tıklayabilir, bayilik formu doldurabilirsiniz.

21- Samsat Çiğköfte

Dört farklı çiğköfte bayilik paketleri bulunan Samsat Çiğköfte de bayilik veren çiğköfte firmaları 2022 listesinde. Samsat Çiğköfte bayilik paketleri, çiğköfte bayilik fiyatları hakkında bilgi almak ve Samsat Çiğköfte bayilik başvurusu yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

22- Kahta Çiğköfte

Çiğköfte bayilik vermeye 2005 yılında başlayan ve günümüzde 300’den fazla şubesi bulunan Kahta Çiğköfte bayilik  fiyatları hakkında bilgilenmek, franchising başvurusu yapmak için buraya tıklayabilir, kapsamlı bilgi alabilirsiniz.

23- Çiğköfteci Ömer Usta

Kurulum masrafları kişilere ait olmak üzere bayilik veren Çiğköfteci Ömer Usta, Türkiye’nin her ili için franchise sağlıyor. Çiğköfteci Ömer Usta bayilik başvuru formu için buraya tıklayabilirsiniz.

24- Lagash Çiğköfte

Lagash Çiğköfte yatırım maliyetini karşılayabilecek girişimcilere franchise hizmeti veriyor. Franchise süreci olumlu sonuçlanan girişimcilere bayilik veren çiğköfte firmaları arasında yer alan Lagash Çiğköfte franchise başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

25- Padişah Çiğköfte

Üç farklı çiğköfte bayilik paketleri bulunan Padişah Çiğköfte, düşük yatırım bütçesi fırsatı ile franchise veriyor. Padişah Çiğköfte franchise başvurusu ve franchise şartları için buraya tıklayabilirsiniz.

26- Semsür Çiğköfte

Bayilik şartlarının karşılanması sonucunda franchise veren çiğköfte markası Semsür Çiğköfte için buraya tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

27- Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi

Ücretsiz çiğköfte bayilik veren firmalar listesinde Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi de bulunuyor. Eğitim, reklam ve benzeri gibi masrafların bulunmadığı ücretsiz çiğköfte bayilik için Ömer Aybak Adıyaman Çiğköftecisi franchising başvuru sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

28- Zarif Çiğköfte

Çiğköfte bayilik almak istiyorum diyen ve ücretsiz çiğköfte bayilik arayışında olan girişimcilerin başvurabileceği bayilik veren çiğköfte firmaları arasında Zarif Çiğköfte de yer alıyor. Cirodan, kardan katkı payı talep etmeyen ve isim hakkı almayan Zarif Çiğköfte bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

29-Battalzade Çiğköfte

İzmir merkezli olarak kurulan ve tüm Türkiye’ye franchising veren Battalzade Çiğköfte şubeleşmeye devam ediyor. Çiğköfte bayilik ücreti 35.000 TL olan Battalzade Çiğköfte bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

30- Nucello Çiğköfte

Çiğköfte bayilik veren firmalar 2022 listesinde Nucello Çiğköfte de yer alıyor. Bayilik şartları bulunan Nucello Çiğköfte’nin bayilik formuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

31- Çiğköfteci Aziz Usta

Franchising veren firmalar listesinde çiğköfte kategorisinde hizmet veren markalardan biri de Çiğköfteci Aziz Usta. Kurulum paketi ile bayilerine destek veren Çiğköfteci Aziz Usta bayilik şartları ve başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

32- Cesa Çiğköfte

Çiğköfte bayilik veren firmalar listesinin bir diğer markası; Cesa Çiğköfte. Gıda sektöründe franchise alarak yatırım yapmak isteyen girişimciler arasındaysanız Cesa Çiğköfte bayilik başvurusu ve şartları için buraya tıklayabilirsiniz.

33- Acıcık Çiğköfte

Helal ve organik çiğköfte vurgusuyla sektörde faaliyet gösteren Acıcık Çiğköfte de çiğköfte bayilik veren firmalar listesinde yer alıyor. Acıcık Çiğköfte franchising başvurusu yapmak ve Acıcık Çiğköfte franchise şartları hakkında bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

34- Adıyörem Çiğköfte

Adıyörem Çiğköfte de markalaşma yolunda ilerleyen çiğköfte bayilik veren firmalar arasında. Ücretli olarak çiğköfte bayilik veren Adıyörem Çiğköfte bazı bayilik başvurusu şartları arıyor. Çiğköfte bayilik veren firmalar arasındaki Adıyörem Çiğköfte için buraya tıklayabilirsiniz.

35- Hazarhan Çiğköfte

Çiğköfte bayilik almak istiyorum diyenlerin tercih edebileceği franchise veren çiğköfte markalarından biri de; Hazarhan Çiğköfte. 40’ı aşkın şubesiyle hizmet veren ve 1.000 şube hedefi olan Hazarhan Çiğköfte bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

36- Hacı Usta Çiğköfte

Hacı Usta Çiğköfte de bayilik veren firmalar listesindeki yerini alıyor. Bayilik kurulum ücreti, franchise kapsamında karşılanan Hac Usta Çiğköfte bayilik şartları ve bayilik başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

37- Korkmaz Çiğköfte

İnternet sitesi üzerinden bayilik başvurusu alarak franchise veren Korkmaz Çiğköfte de gıda sektörüne yatırım yapmak isteyen girişimcilere hitap ediyor. Çiğköfte bayilik almak istiyorum diyorsanız buraya tıklayarak Korkmaz Çiğköfte bayilik şartları hakkında bilgilenebilir ve Korkmaz Çiğköfte bayilik başvurusu yapabilirsiniz.

38- Öztadım Çiğköfte

Bayilik veren çiğköfte firmaları listesinde yer alan Öztadım Çiğköfte, farklı konseptlerle franchise fırsatı sunuyor. Üç farklı çiğköfte bayilik paketleri olan Öztadım Çiğköfte franchise başvurusu için buraya tıklayabilirsiniz.

39- İstanbul Çiğköfte

Ücretsiz çiğköfte bayilik veren firmalar listesindeki İstanbul Çiğköfte, ekonomik ve lüks olmak üzere iki farklı çiğköfte bayilik paketleri fırsatını sunuyor. Eğer siz de çiğköfte bayilik almak istiyorum diyorsanız buraya tıklayarak İstanbul Çiğköfte bayilik hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!