featured

Çiğli Belediye Başkanı Gümrükçü, Örnek Bir Davranış Sergileyerek Görme Engelli Vatandaşlar İçin Kitap Seslendirdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı’nı ziyaret eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü görme engelli vatandaşlar için hazırlanan “Atatürk’ün Mirası” isimli kitabı seslendirerek destek oldu.  

Başkan Utku Gümrükçü, Çiğli’de, farkındalık yaratacak bir uygulamaya daha imza attı. Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı ziyareti esnasında yöneticilerle de Çiğili için iş birliği içerisinde hayata geçirilmesi planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. yöneticilerle buluşma esnasında da kitap okuyarak örnek bir davranış sergiledi.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: “ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Çiğli’yi, tüm vatandaşların eşit, özgür ve destek almadan yaşayabileceği güvenli bir kent hüviyetine kavuşturabilmek için çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Gümrükçü, şunları da dedi:”Göreve gelir gelmez engelli bireylerimize yönelik hayata geçireceğimiz hizmet ve projeleri kurumsal ve sürdürülebilir kılmak adına ‘Yerel Yönetimlerde Hak Temelli Engellilik Politikası Çalıştayı’ düzenledik. 2020 yılında ilçemizde ikamet eden görme engelli vatandaşlarımıza 50 adet beyaz baston desteğinde bulunduk. Belediyemize ait sosyal tesislerin menülerine Braille alfabesi ekledik. Son olarak da Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında çok önemli işlere imza atan Görme Özürlüler Kitaplığı’nı ziyaret ettik. Birlikte yapılabilecek hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Kamu kurumları, vakıflar ve halkımızla el ele vererek engelleri birlikte aşacağız”    

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!