featured

Çorapik Çorap Al ! Duruya Ses Ol Nefes Ol

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorap al ve SMA tip 1 hastası Duruya ses ol nefes ol! Duru Meriç, SMA Tip 1 hastası bebeklerimizden sadece bir tanesi. Yaşama tutunmak ve tedavi olabilmek için bağışlarınızı bekliyor. Duru Meriç’in tedavi olabilmesi için toplanması gereken meblağ  1.840.000 Euro. Eğer bir bebeğin hayatının kurtulmasında benim de katkım olsun diyorsanız Çorapik Trendyol veya Çorapik instagram sayfalarından özel tasarım çorap satın alabilirsiniz.

SMA Tip 1 Hastası Duru Bebek için Çorapik Çorap Kampanya Başlattı

Çorapik çorap markası da Duru bebek için düzenlenen bağış kampanyasına katıldı. Özel tasarım çorapların satışa sunulduğu Çorapik Trendyol veya Çorapik instagram hesaplarından alışveriş yaparak hem ihtiyacınızı karşılayabilir hem de Duru Meriç için küçük bir bağış yapabilirsiniz.

YouTube video

Türkiye’nin her yerinden gönüllüler, Duruya Ses Ol Nefes Ol diyerek kampanyalar yürütüyor. Çünkü henüz toplanan meblağ 570.400 Euro. SMA hastası Duru bebeğin hepimize ihtiyacı var! İşte, bunun için sen de Çorapik çorap al!

Bir Çorap Al Duru Bebek Hayata Tutunsun!

SMA Tip 1 hastası Duru Meriç zamanla yarışıyor. Çünkü Zolgensma ilacını alıp tedavi olabilmesi için yaş ve kilo sınırı var. Zolgensma tedavisi şansını kaybetmemek için Duru bebeğin kilo almaması gerekiyor. Eğer Duru Meriç 800 gram daha alırsa Zolgensma tedavisi olma şansını kaybedecek ve annesi çoğu zaman bebeğini aç uyutuyor. Tam da bu yüzden vakit kaybetme ve Çorapik çorap al, sen de bağış yapmış ol!

Özel Tasarım Çorapik Çorap Al Duruya Ses Ol Nefes Ol!

Hem eğlenceli hem de özel tasarımlı çorap arıyorsanız adresiniz; Çorapik çorap. Üstelik anne kız çorap kombini veya anne oğul çorap kombini de yapabilirsiniz. Başka yerde bulamayacağınız anne kız kombin, anne oğul kombin çorap al ve aynı zamanda bağışta bulun.

Sma hastası Duru Meriç bebek, senin yardımlarını bekliyor! Her geçen gün, her geçen saat Duru Meriç için çok önemli. Sen de Duru bebek için gönüllü olanlara destek ol ve yalnızca çorap satın alarak bağış yapmış ol! Duru bebeğin tedavisini alabilmesi senin elinde! 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!