featured

Dan Brown Romanı Dizi Oldu: The Lost Symbol

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Hemen herkesin bildiği ve severek okuduğu yazar Dan Brown’un kaleminden çıkan Robert Langdon karakteri dizi oldu. 16 Eylül’de ekranlarla buluşan dizinin adı başlarda Langdon olarak ilan edilmişti ancak sonradan The Lost Symbol şeklinde değiştirilen dizi hakkında diğer bilinenleri buyurun inceleyelim…

The Lost Symbol Konusu: Robert Langdon’un Gençlik Yılları

Robert Langdon karakterine Da Vinci Şifresi (2006), Melekler ve Şeytanlar (2009), Cehennem (2016) kitaplarından uyarlanan filmlerden de aşinayız. The Lost Symbol dizisinde farklı olarak Tom Hanks’in canlandırdığı Robert Langdon karakterinin gençlik yıllarını izliyoruz.

Robert Langdon, Harvard Üniversitesi’nde semboloji ve dini ikonoloji alanlarında bir profesördür. Dan Brown, bu karaktere Başlangıç (2017), Cehennem (2013), Kayıp Sembol (2009), Da Vinci Şifresi (2003), Melekler ve Şeytanlar (2000) kitaplarında yer vermişti. Dizinin geçtiği dönem için The Lost Symbol kitabının hikayesinde geçen dönem tercih edilmiş.

Robert Langdon’u Ödüllü Oyuncu Ashley Zukerman Canlandırıyor

The Lost Symbol dizisi senarist koltuğunu, Scream dizisinin senaristliğini birlikte üstlenen ikili Jay Beattie ve Dan Dworkin paylaşıyor. Dizi, NBCUniversal’a bağlı Peacock platformunda yayınlanıyor. Efsanevi kurgu karakteri Robert Langdon’a hayat veren isim olarak Amerika asıllı aktör Ashley Zukerman tercih edilmiş.  Ödüllü ve son derece başarılı bir oyuncu olan Ashley Zukerman’ı bu projeden önce The Code, Manhattan, Succession, Rush ve The Pacific gibi yapımlardan da tanıyoruz.

Heyecanla beklenen dizide Blair Witch filminde rol alan Stephen Curry, Arrow dizisinin sevilen oyuncusu Rick Gonzalez, 10 Cloverfield Lane filminden tanıdığımız Sumalee Montano, The Nice Guys projesinden oyuncu Beau Knapp ve Get Duked filminin sevilen oyuncusu Eddie Izzard gibi başarılı isimler yer alıyor. 

The Lost Symbol Hangi Kanalda?

Son yıllara damga vuran dizi The Lost Symbol, Langdon’un akıl aldığı hocanın kaçırılması üzerine yaşananları konu alıyor. 16 Eylül’de Peacock kanalında ekranlarla buluşan diziyi kaçırmayın, bizden söylemesi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!