squid-game-oyuncular

Squid Game Oyuncular İsimleri Ne? Squid Game 2. Sezon Gelecek mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Squid Game oyuncular isimleri bilinmiyorken ortaya koydukları dizi performansı ile artık günümüzde dünyanın birçok izleyici tarafından tanınıyor.

Her ne kadar ülkemizde alışık olunan bir oyuncu kitlesi ve hatta dil olmasa bile Squid Game oyuncular isimleri doğrudan bilinmese de yüz siması tanıdık gelmeye başladı.

Zira Squid Game dizisi ortaya çıktığı ilk günden itibaren dünyayı resmen salladı! Daha önce bu tarz bir senaryoyla karşılaşmayan izleyiciler ve elbette sosyal medya etkisiyle dünyaya yayıldı.

Netflix en iyi dizileri arasında da kendine yer bulan bu dizinin yani Squid Game oyuncular listesi ile de elbette değer kazanıyor. Çünkü oyuncuların izleyicilere geçirdiği duyguların da senaryo kadar büyük bir etkisi bulunuyor.

Peki Squid Game oyuncular listesi içinde kimler var? Squid Game oyuncuları Ali Türk mü? İşte Squid Game oyuncuları listesi!

Squid Game Oyuncular İsimleri ve Karakterleri Hakkında Bilgiler

Eğer henüz diziyi izlemediyseniz, Squid Game oyuncular isimleri ve karakterleri hakkında bilgi edinirken spoiler yiyebilirsiniz. Bu yüzden Squid Game oyuncuları isimlerini okurken dikkatli davranmalısınız.

1- Lee Jung-jae | Seong Gi-hun

squid-game-oyuncular
Squid Game Oyuncular

Dizide başrolü yansıtan Seong Gi-hun, No.456 ile yarışmaya katılıyordu. Ki yarışmaya katılmadan önce dizinin ilk anından itibaren bu karakter çevresinde ilerleme söz konusuydu.

Eşiyle ayrılan ve bir kızı bulunan Seong Gi-hun, annesiyle yaşamaktadır. Standart bir şöför olan ve ciddi bir kumar bağımlılığı olan kişidir.

Sahip olduğu kumar bağımlılığı artık az miktarda olan tüm parasını da kaybetmesine ve parasız kalmasına neden olur. Kötü adamlara olan borcu da tepesine binince, borcunu ödemek için şans eseri (!) hayatının yarışmasına katılmaya karar verir.

2- Park Hae-soo | Cho Sang-woo

squid-game-oyuncular

Squid Game oyuncular listesinde aslında bu yarışmaya neden katıldı diye başta düşündüren bir karakterdir. Aynı zamanda başrol Seong Gi-hun’un da mahalleden eski bir tanıdığı olarak bulunuyor.

Annesinin balık satarak çok önemli bir üniversitede okuttuğu ve fakir mahalleden kurtulduğu, zengin olduğu düşünülen bir karakterdir. Aslında kısmen doğrudur fakat hikayesi çok farklıdır.

Menkul kıymetler şirketinde önemli bir mevkide olsa da fazla para gözünü bürüdüğü için müşterilerinin parasını çalmaya başlamıştır. Durumun farkında olan emniyet güçleri de kendisinin peşindedir.

3- Yeong-su Oh | Oh II-nam

squid-game-oyuncular

Dizide yarışmanın ilk yani 1 numarası olan yaşlı amca, ilk bakışta bu yarışmada ne işi var diye sorgulamanıza neden olabilir. Fakat eğer diziyi izlemediyseniz sabırla sonuna kadar izleyin.

Yaşlı karakter her ne kadar yarışmada başarısız olacağı düşünülse de tecrübesi sayesinde birçok yarışmadan geçebiliyor. Yarışmaya katılma sebebi ise borçları, suçları değil.

Beyninde yer alan tümörden dolayı zaten öleceğim düşüncesine girerek kendisine bir macera arıyor!

4- Squid Game Oyuncular Ali Karakteri: Anupam Tripathi

squid-game-oyuncular

Squid Game oyuncuları Ali karakteri özellikle Türkler tarafından çok dikkat çekti. İsmine aşina olması araştırmaların temelini oluşturuyor.

Fakat Ali, Türk değil Güney Doğu Asyalı bir oyuncudur. Kendisinin yarışmaya iten yarışmaya katılan binlerce insan gibi parasızlıktır.

Kore’de gizli ve kaçak şekilde bulunan Ali ailesini korumak ve borçlarını hemen ödeyebilmek amacıyla bu yarışmaya katılır. Pakistanlı olması grup içerisinde farklı yaklaşıma sebep olmasına neden olur.

5-HoYeon Jung | Kang Sea-byeok

squid-game-oyuncular

Squid Game kadın oyuncuları arasında akılda ilk kalanlardan birisi HeYong Jung olarak karşımıza çıkıyor. Hem diğer yarışmacılarla olan ilişkileri hem de karanlık bir dünyaya sahip olması bu durumda etkili oluyor.

Kuzey Koreli olarak dizide yer alan Jung, ailesi hakkında çok bilgi sahibi değildir. Çünkü Kuzey Kore’den zorla çıkmasından ötürü ailesi hakkında haber alamamaktadır.

Tek derdi ise yüksek para kazanarak ailesini kaçtığı ülkeden kurtarmak ve tekrar kavuşmaktır. Tabi sahip olduğu karakter sayesinde ciddi bir karanlık geçmişi, gözü kara bir duruşu vardır.

6- Wi Ha-joon | Hwang Jun-ho

squid-game-oyuncular

Dizide dönem dönem ortaya çıkan fakat değişik bir gerilim yaşanmasına neden olan Wi Ha-joon, polis rolü ile görülmektedir.

İlk bölümlerde doğrudan ortaya çıkmayan fakat izlediği ipuçları neticesinde yarışmadan haberdar olmasıyla sık sık sahnelere girdiği biliniyor.

Kardeşinin bu yarışmaya katılması onu da yarışma içinde kendisini bulmasına neden olur. Tabi o diğerleri gibi yarışmacı değil, emir verenler tarafındadır!

Squid Game Konusu Nedir? Squid Game Dizisi Ne Anlatıyor?

Dünyada ciddi anlamda ses getiren Squid Game oyuncular dışında konusuyla da elbette araştırılmaktadır. Konusu ise aslında basit olarak görünse de görsel etkileriyle ciddi bir beğeni kazanıyor.

Dizi önce başrolün zor hayatı ile başlıyor. Daha sonra tamamen parasız ve borçsuz kalmasıyla metroda beklerken bir adamla oyun oynamasıyla hayatı değişir.

Oyunu bir şekilde kazandıktan sonra gerçekten hayal edemeyeceği bir para ödülü olan oyuna davet alıyor. Paraya da ihtiyacı olduğundan kabul ediyor ve bir gece diğer yarışmacıların olduğu arabaya tuhaf giyimli yüzleri gizli kişilerden alınıyor.

Kendisi gibi yüzlerce kişinin bulunduğu yarışmaya katılan oyuncu, başta durumu diğerleri gibi ciddiye almaz. Hapishane gibi bazalarda uyurlar ve yemeklerini yerler. Ta ki ilk oyuna kadar!

İlk oyuna çıktıktan sonra aslında bu oyunun sonucunda kaybedenlerin çok farklı sonuçlarla karşılaştığını görürler. Hayatlarının kararlarını artık bu saatten sonra vermeleri gerekir.

squid-game-oyuncular

Squid Game 2. Sezon Ne Zaman?

Çok ses getiren dizinin izlenmesi Netflix dizileri arasında resmen rekor kırdı! Kısa sürede milyarlarca insan tarafından izlendi ve hatta sosyal medyada beklenmedik şekilde ses getirdi.

Durumun farkında olan yönetmen ve Netflix kurucuları elbette bu diziyi tek sezonla bırakmayacak. Yönetmenin yıllar önce ele aldığı bu senaryonun devamı için çalışmalar başladığı biliniyor.

Yapılan açıklamaya göre Squid Game oyuncuları değişip değişmeyeceği belli olmasa da 2. Sezonunun 2024 yılında Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Squid Game Oyuncuları Gerçekten Öldü mü?

squid-game-oyuncular

Squid Game oyuncular isimleri ile değil aynı zamanda ortaya koyduğu oyunculuklarıyla, senaryosuyla da çok ses getirdi.

Eğer diziyi izlemediyseniz uyarmak gerekiyor. Dizide bol bol kan ve şiddetle karşı karşıya kalacaksınız. Ki sahneler o kadar gerçekçi ki gerçekten ölüp ölmedikleri araştırılıyor.

Elbette bir diğer açıdan araştırılmasının sebebi olası bir Squid Game oyuncuları yaşaması sonucunda dizinin devamının gelip gelemeyeceğidir.

Normal şartlarda dizide gerçekten oyuncuların öldüğü görülüyor. Ki yarışmanın temeli de buna dayanıyor oyunu oynayamayan cezasını hayatıyla ödüyor.

Ancak dizinin devamının da geleceği bilindiğinden sonraki sezonunda nasıl bir ilerleme sağlanacağı, gerçekte ölmeyenlerin var olup olmadığı da bir diğer merak noktasıdır.

Squid Game IMDB Puanı Ne Kadar? Squid Game Güzel mi İzlenir mi?

Squid Game oyuncular ve senaryosuyla bu kadar ses getirince kişiler tarafından IMDB puanına bağlı olarak izlenip izlenmeyeceği karar verilmektedir.

Netflix üzerinde kısa sürede izlenme rekoru kıran bu dizinin birçok kişi tarafından övgüleri bulunsa da eleştiriler de elbette yok değil. Ki kana karşı olumsuz düşünceleriniz varsa dizinin size uygun olmadığını söylemek mümkün.

IMDB puanlamasına bağlı olarak karar verecekseniz belirtmek gerekiyor ki 10 tam puan üzerinden 8.0 IMDB puanı bulunmaktadır.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!