featured

Danilo’nun Eşi Tuğçe Demirbilek Kimdir? Danilo Zanna Tuğçe Demirbilek Nasıl Tanıştı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkemizin en popüler isimlerinden olan Danilo Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek, eşi ile çektiği Youtube videoları ile biliniyor. Tuğçe Demirbilek Zanna, çekirdek ailesi ile sosyal medyada da her zaman mutluluk pozları veriyor. Tuğçe Demirbilek Instagram hesabında eşi Danilo ve küçük oğulları ile olan pozlarını sıklıkla paylaşıyor.

YouTube video

Mutlu bir evlilikleri olduğu her halinden belli olan Zanna ailesi, TV dünyasının da aranılan yüzleri haline geldi. Özellikle de şef olan Danilo’nun popülerliği ülkemizde katlanarak önemli ve aranılan bir seviyeye geldi. Biz de ünlü şefin hayatına yakından bakarak eşi Tuğçe Demirbilek kim sorusuna yanıt aramak istedik.

Danilo Zanna Kimdir?

Master Chef yarışması ile yeniden gündeme gelen Şef Danilo, İtalyan asıllı bir TV karakteridir. Ülkemizde oldukça popüler olan Danilo, daha önce de “Zehide Yetiş İle” programına şeflik yapmıştır. Kısa sürede kendi yemek programını oluşturan Zanna, ATV ekranlarında yayınlanan “Elin Oğlu” isimli talk show ile dikkat çekmiştir.

YouTube video

Danilo, 1982 yılında İtalya’nın Prato kentinde dünyaya gelmiştir. Aile mesleği olan aşçılığı benimseneyen Danilo, İtalya’da gastronomi eğitimi almıştır. Pek çok usta şef ile ortak çalışan Danilo, Türkiye ziyareti sırasında bugünkü Türk eşi ile tanışmıştır.

Tuğçe Demirbilek Kimdir?

Şef Danilo’nun TV dünyasında bu denli popüler bir hale gelmesi gözlerin ünlü şefin aile hayatına dikilmesine neden olmuştur. En çok da ünlü şefin eşi ve oğlu merak konusu olmuştur. Tuğçe Demirbilek yaş konusuna açıklık getirecek olursak Demirbilek’in 1981 yılında dünyaya geldiğini söyleyebiliriz.

https://www.youtube.com/watch?v=yV_6t8S6cFs

Tuğçe Demirbilek Giresun’un neresinden sorusu da henüz netlik kazanmış değildir. Yalnızca Demirbilek’in Giresun’da dünyaya geldiğini ve ailesinin de Giresunlu olduğunu söyleyebiliriz. Hatta Demirbilek’in eşi Danilo da kendisini yarı Giresunlu olarak tanımlamaktadır. Aynı şekilde Tuğçe Demirbilek mesleği konusunda da genç kadının iş kadını olduğunu ve aynı zamanda yoga eğitmenliği yaptığınız biliyoruz.

Danilo Zanna Tuğçe Demirbilek Nasıl Tanıştı?

Ünlü Şef Danilo, çok aşık olduğu eşi ile olan tanışmasını daha önce de Elin Oğlu isimli TV şovunda anlatmıştı. Danilo, günün birinde İtalya’dan Türkiye’ye tursitik seyahat etme amacıyla adım atmıştır. Tatil için Türkiye’yi tercih eden Zanna, bu tatilde müstakbel eşi ile tanışma fırsatını bulmuştur.

https://www.youtube.com/watch?v=Zw2zu1aryFI

Zanna, Demirbilek’e ilk gördüğü anda aşık olarak ülkemize yerleşme kararı almıştır. Bu yıldırım aşkı 2012 yılında nikah masasında taçlandırılmıştır. Çiftin 2013 yılında dünyaya gelene Zeno Zanna isimli bir oğulları bulunmaktadır. Ünlü şef Danilo Zanna Instagram hesabından ailesi ile olan mutlu pozları sıkça paylaşmaktadır. Zanna, bir arkadaşının daveti ile ülkemize gelerek eşi Demirbilek ile tanışıp evlendikten sonra ülkemize yerleşme kararı almıştır. Asıl hayali Şangay’da bir hayat kurmak olan Zanna, Demirbilek’e duyduğu aşka yenik düşmüştür. Şangay’a taşınma hayallerinden vazgeçme nedeni olarak oğullar Zeno’nun doğumunu gösteren Danilo, çekirdek ailesi ile bir hayli mutlu gözüküyor.

Danilo ve Demirbilek’in Projeleri

Danilo, kariyerindeki basamakları tek tek adımlarken bu süreçte bir takım önemli işler de yapmıştır. Eşi ile Türkiye’de kalma kararı alan Danilo, kısa sürede ülkemizin şov dünyasında boy göstermeye başlamıştır. Bu süreçte ilk olarak Kanal Türk kanalında şeflik yapmaya başlayan Danilo, sempatik tavırları ile dikkat çekmiştir. Daha sonra Zanna, ATV ekranlarında yayınlanan bir sabah programı olan “Zahide ile Hayata Yetiş” isimli programda da şeflik yapmıştır. Bu program sayesinde daha fazla dikkat çeken ünlü şef, “İtalyan İşi” isimli kendine özel programı ile kariyerine devam etme kararı almıştır.

YouTube video

Tarihler 2015 yılını gösterdiğinde ise yine ATV ekranlarında yayınlanan “Elin Oğlu” şovunda Zanna’nın tavırları büyük beğeni toplamıştır. Bu programda Zanna’ya zaman zaman eşi Demirbilek de eşlik etmiştir. İkilinin bir arada seyirciye sunduğu enerji, kısa sürede büyük beğeni toplamıştır. Şimdilerde hem Master Chef ile ekranların sevilen yüzü olan Zanna hem de ailesi ile birlikte yürüttüğü Youtube kanalı projesine devam ediyor. Zanna ve eşinin zaman zaman birlikte yer aldığı bu Youtube kanalında çeşitli yemek tarifleri de sunuluyor. İklinin aurası görenleri gülümsetirken aynı zamanda birbirlerine duydukları sevgi de ekranlara yansıyabiliyor.

Zanna Ailesi Hakkında Diğer Detaylar

Ülkemizin belki de en çok dikkat çeken ailesi olan Zanna ailesi, renkli yaşantıları ile izleyenleri mutlu ediyor. Zaten tek başına Danilo bile ekranların en sevilen isimlerinden biri olmayı başarmıştır. Öyle ki Zanna ailesi ile ilgili pek çok aramalar yapılmakta ve bu aramalarda Danilo Zanna dini bile merak konusu olmaktadır. Zanna ailesi, The Pizza Co. isimli bir restoran şirketinin de sahibidir. Danilo tarafından açılan bu restoran İstanbul’da hizmet vermektedir. İtalyan pizzası alanında uzman olan Danilo, özel tariflerini bu restoranlarda müşterileri ile paylaşmaktadır. Danilo, aynı zamanda Kadir Has Üniversitesi bünyesinde çeşitli gastronomi workshopları düzenlemiştir.

YouTube video

Hem Danilo hem de eşinin oldukça birikim sahibi olması bu isimleri günümüz TV dünyasında daha başarılı kılmaya yetmiştir. Danilo, İstanbul’daki üniversitelerde gastronomi öğrencileri ile bir araya gelmeye devam ediyor ve bazı online dersler de veriyor. Aynı şekilde Demirbilek de yoga eğitmenliği alanında eğitim vermeye devam ediyor.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!