featured

Danla Biliç Armağan Çağlayan Gör Beni Konuğu: Söylenen Kadar Para Kazanmıyoruz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Danla Biliç Armağan Çağlayan Gör Beni konuğu oldu ve hayatına dair tüm merak edilenlere yanıt verdi. Ünlü sosyal medya fenomeni, nasıl fenomen olduğunu, ailesinin yaklaşımı, özel yaşamını Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında anlattı. Armağan Çağlayan’ın 196sekiz Youtube kanalına konuk olan Danla Biliç Gör Beni röportajında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Arkadaşlarını sosyal medyanın dışında seçmeye çalıştığını söyleyen Danla Bılıc Armağan Çağlayan tarafından merak edilen tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi.

Danla Biliç Armağan Çağlayan Gör Beni Röportajı

YouTube video

Danla Biliç Armağan Çağlayan Gör Beni programına konuk oldu ve samimi açıklamalarda bulundu. İş yaşamı ve özel hayatı hakkında bilgiler veren Danla Biliç Gör Beni programında geçirdiği tüp mide ameliyatı süreci hakkında da paylaşımlarda bulundu. Danla Biliç Instagram ve Youtube fenomeni olduktan sonra kendisine gelen ‘’kolay para kazanıyor’’ eleştirilerine de cevap verdi.

Danla Bilic ailesi için yapılan eleştirilere de 196sekiz Gör Beni yayınında cevap verdi. Ailesinin, yaptığı işe kızmadığının altını çizen ünlü sosyal medya fenomeni Danla Biliç, babasına daha düşkün olduğunu da söyledi.

Armağan Çağlayan Danla Biliç’e Sordu: Neden Size Danla Diyorlar?

Danla Biliç Armağan Çağlayan konuğu oldu. Çağlayan, her zaman olduğu gibi konuğuna yalnızca kendi merak ettiklerini soracağını söyledi ve ilk olarak neden kendisine ‘Danla’ dendiğini sordu. Danla Biliç Gör Beni yayınında asıl adının Damla olduğunu söyledi. Twitter’da sürekli ismini Danla olarak yanlış yazdığını söyleyen Neslihan Damla Aktepe, isminin Danla olarak kaldığını ve daha sonra da Beşiktaş’ın teknik direktörü Slaven Bilic’e hayran olduğunu, soyadını da Biliç yaptığını söyledi. 

Danla Biliç: Psikoloji Öğrencisiydim, Bıraktım

Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında Danla Biliç’e güzellik uzmanı olup olmadığını sordu. Bu soruya olumsuz yanıt veren Danla, Çağlayan’a makyaja ilgisi olduğunu, makyaj ürünlerini almayı, denemeyi ve kullanmayı sevdiğini söyledi. Danla Biliç Armağan Çağlayan sorusuna, ”Psikoloji öğrencisiydim, bıraktım” yanıtını verdi. 

Danla Biliç Gör Beni yayınında eğitim hayatı hakkında bilgiler verdi. Psikoloji eğitimini alıncı senesinde yarıda bırakması hakkında Biliç şu cümlelerle kendisini ifade etti:

”Psikoloji öğrencisiydim. Bıraktım. Çünkü bunu seviyorum, ilgimi çeken buydu. Ben okula başlarken de okulu bitiremeyeceğimin çok iyi farkında olarak başladım. Kimseye kötü örnek olmayayım ama kendimi biliyordum. Lafta ilgim varmış onu anladım. Üniversiteye girdiğimde çok da ilgimi çekmediğini farkettim.”

Danla Biliç Nasıl Fenomen Olduğunu Gör Beni’de Anlattı

Danla Biliç Armağan Çağlayan sorularına içtenliği ile yanıt verdi. Çağlayan, Biliç’e Youtube’a nasıl adım atmaya karar verdiğini sordu. Danla Biliç Gör Beni yayınında bu soruya şu cümlelerle cevap verdi:

”Ben hiçbir zaman ne Youtube izledim, ne Youtuberları bildim, hiç bir alakam yoktu. Ben sadece Twitter kullanıcısıydım. Twitter’da boş boş tweetler atıyordum, eğleniyordum. Niye bilmiyorum, insanlar gülüyordu. Böyle böyle derken 10 bin, 15 bin takipçim oldu. Sonra Arda ile tanıştım. Şimdi benim menajerliğimi yapıyor. o hep bu işin içindeydi. Dedi ki Youtube kanalı açalım mı? Ben de dedim ki; açalım. O kadar her şeye müsaitim ki, nereye çekseniz oraya geleceğim… Şanslıymışım tuttu.”

Danla Biliç Ailesi Hakkında Bilgiler Verdi

Danla Biliç Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında merak edilen sorulara cevap verdi. Çağlayan, Danla Aktepe’ye babasının ne iş yaptığını sordu. Danla Biliç babası için emekli asker olduğunu ve ailesinin Kütahya’da yaşadığını söyledi. Danla Biliç annesi ile birlikte hep Kütahya’da yaşadığını, babasının mesleği dolayısıyla şehir şehir gezdiğini söyledi. Kendisi ilkokuldayken de babasının erken emeklilik ile emekliye ayrıldığını, tek çocuk olduğunu ifade etti.

Danla Biliç: Bomboş Yaşıyorum

Armağan Çağlayan Youtube kanalına konuk olan Danla Biliç Gör Beni yayınında, bir gününün nasıl geçtiğini de anlattı. Armağan Çağlayan’ın sorusu üzerine Biliç ”Bomboş yaşıyorum” dedi. İşin hayatının odak noktasında olmadığını söyleyen Damla Aktepe genel olarak haftanın iki gününün yoğun olduğunu, geri kalan günlerde de evde vakit geçirdiğini söyledi. Kendisine neyin keyif verdiğini soran Çağlayan’a Damla Aktepe ”yatmak” şeklide cevap verdi. Danla Biliç, evinde vakit geçirmeyi, yatmayı ve keyif yapmayı çok sevdiğini belirtti. 

Danla Biliç: Bize Söylenen Kadar Para Kazanmıyoruz

Danla Biliç Armağan Çağlayan Gör Beni yayınında kendisinin ilk Youtube fenomenlerinden olmadığını, bu işte 4. yılını doldurduğunu söyledi. Kendilerine yönelik olarak ‘çok kolay para kazanıyorlar’ sözlerine de katılmadığını belirtti. Danla Biliç Youtube fenomenliğinden kazandıkları para ile ilgili olarak şu cümleleri kullandı:

”Söylenen kadar para kazanmıyoruz bence. Ben bazen kendim hakkında bir haber okuyorum, voouv diyorum çok havalısın Danla! Ama öyle bir şey yok. Arabamı değiştiriyorum, haber oluyor. Arabamın fiyatına bir bakıyorum; diyorum ki voouuv Danla çok havalısın!”

Danla Bilic Kimdir ?

Danla Biliç gerçek adı Neslihan Damla Aktepe olan bir sosyal medya fenomenidir. Danla Biliç Youtube kanalında videolar çekmeden önce, sosyal medyada çeşitli ünlü isimlerin mesajlarını ifşa ederek ünlü olmaya başlamıştır. Danla Biliç Instagram uygulaması üzerinden paylaştığı photoshoplu fotoğraflarla ve ifşalarla gündeme gelmiş ve daha sonra da Youtube videoları çekmeye başlamıştır. Sosyal medyada Danla Bilic kimdir diye merak edilmektedir.

Danla Biliç Armağan Çağlayan Gör Beni programına katılmış ve fenomenlik hayatına dair açıklamalarda bulunmuştur. Danla Bılıc yaşı ise 2021 yılı itibari ile 27’dir. 1994, Kütahya doğumlu olan Danla Biliç Gör Beni yayınında memleketi hakkında da bililer vermiştir.

Danla Biliç Boyu Kaç Santim ?

Ünlü sosyal medya fenomeni hakkında en merak edilen konulardan biri de boyudur. Danla Biliç boyu 165 cm’dir. Biliç, geçmiş video içeriklerinde sıklıkla boyu ile ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Bir dönem aşırı kilo alan fenomen Danla Bılıc, boyunun kısa olmasından dolayı da gündeme gelmiştir.

Danla Bilic Sevgilisi Kimdir ?

Danla Biliç sevgilisi ile de sık sık gündeme gelen fenomenler arasında yer almaktadır. Bir dönem herkesten sır gibi sakladığı sevgilisi için ‘tatlıcı’ lakabını kullanan Danla Biliç’in sevgilisi tatlıcı Berat olduğu ortaya çıkmıştı. Kocaeli’de yaşayan ve tatlı dükkanı bulunan Berat ile Danla Biliç günümüzde ayrıdır.

Danla Biliç sevgilisi Berat ile daha önce ayrılıp barışmıştır. Ancak son dönemlerde Danla Bılıc Cemal Can adı da aşk dedikodularına karışmıştır. Ancak ikili yakın arkadaş olduklarını açıklamıştır. Danla Biliç Armağan Çağlayan röportajında özel yaşamı hakkında da bilgiler verdi.

Danla Bilic Eski Hali Nasıldı ?

Danla Biliç mide küçültme ameliyatı olan ünlüler arasında yer almaktadır. Danla Biliç Armağan Çağlayan Gör Beni röportajında tüp mide ameliyatı süreci hakkında da açıklamalar yapmıştır. Yemek yemeyi çok sevdiğini söyleyen Danla Biliç Gör Beni yayınında eski halinden dolayı tüp mide ameliyatı olduğunu anlatmıştır.

Sosyal medya fenomeni olduktan sonra kilo alan Biliç, katıldığı bir televizyon programından sonra kiloları nedeniyle ağır eleştirilere maruz kalmıştır. Güzel ve sağlıklı görüntüye sahip olmak isteyen Danla Biliç tüp mide ameliyatı olduktan sonra pek çok estetik ameliyat ve operasyonları da olmuştur.

Danla Biliç Instagram Kullanıcı Adı

Danla Biliç instagram kullanıcı adı ‘’danlabilic’’ olarak bilinmektedir. Bu yazının yazıldığı tarihte Danla Biliç’in instagram hesabında 5,6 milyon takipçi bulunmaktadır. Ünlü sosyal medya fenomeni ise 563 kişiyi takip etmektedir. Danla Biliç instagram hesabında 290 gönderi yer almaktadır.

Danla Biliç Twitter Kullanıcı Adı

Danla Biliç Twitter kullanıcı adı, Instagram’da olduğu gibi ‘’danlabilic’’tir. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Biliç’in Twitter hesabında 2,9 milyon takipçi bulunmaktadır. Biliç’in Twitter’da takip ettiği kişi sayısı ise 328’dir.

Danla Biliç Twitter hesabından, Armağan Çağlayan Gör Beni yayını öncesinde teaserda yer alan sözlerine yönelik gelen eleştirilere de cevap vermiştir. Danla Biliç Armağan Çağlayan röportajının tanıtım videosunda fenomenlikten söylenilen kadar para kazanmadığına gelen eleştirilere ‘’Az veya cok para kazanmıyoruz demedim. Söylenen kadar kazanmıyoruz dedim. Duyduğum kadar para kazansaydım uçağım vardı ama bakın yok’’ diyerek cevap vermiştir.

Danla Bilic’in Evi Nerede ?

Danla Biliç Gör Beni yayınında da Kütahyalı olduğunu açıklamıştır. Ancak ünlü fenomen üniversite eğitimi almak için Kütahya’dan ayrılarak İstanbul’a yerleşmiştir. Özel bir üniversitede Psikoloji eğitimi alan Danla Biliç Youtube ünlüsü olduktan sonra İstanbul’da kalmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!