featured

Deniz Işın Kimdir | Deniz Işın Kaç Yaşında? Deniz Işın Sevgilisi Var mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Deniz Işın kimdir? Masumiyet dizisiyle ünlenen Deniz Işın, son günlerin en çok beğenilen kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Sosyal medya paylaşımları ile de büyük beğeni toplayan çok sevilen Deniz Işın Masumiyet dizisi öncesinde, birçok rolde yer almıştır. Ancak bu dizinin oyuncunun yıldızının parlamasında oldukça etkili olduğunu söyleyebilmek mümkündür. Peki Deniz Işın kimdir? Deniz Işın eski hali nasıldı? İşte ünlü oyuncuya dair tüm merak edilenler…

Deniz Işın Kimdir? Deniz Işın Eski Hali

Deniz Işın kimdir? Sosyal medya fenomeni olduğu bilinen Işın aynı zamanda dizi ve reklam filmi oyuncusudur. Masumiyet dizisi ile ününe ün katan Deniz Işın İrem karakteri ile seyircinin sinirlerini bozsa da, gerçekte büyük ilgi topladı. Şu sıralar oldukça araştırılan ve hayatı merak edilen ünlü oyuncu, oyunculuk kariyerine başlamadan önce, kısa filmler çekerek sosyal medya hesaplarından paylaşıyordu. Oldukça komik video içerikleri bulunduğu bilinen Deniz Işın eski hali ve videoları için geçmişini araştırmalısınız. Masumiyet dizisi oyuncuları kimdir, bilgi sahibi olmak için yazımızı okuyabilirsiniz. 

1-Deniz İsin Nereli? Deniz Işın Nerede Yaşıyor?

Deniz Işın kimdir sorusuna yanıt verdikten sonra nereli olduğuna da değinmekte fayda var. Güzelliği ile izleyiciyi adeta ekrana kilitleyen Işın’ın İzmirli olduğunu söylemememize gerek yok herhalde. Anne ve babası İzmirli olan ünlü oyuncu, oyunculuk kariyerine dek ailesi ile İzmir’de yaşamıştır. Ancak ünlü oyuncu şimdilerde bir projeden diğerine başladığı için İstanbul’da yaşamını sürdürüyor.

2- Deniz Işın Kaç Yaşında ? Deniz Işın Yaş Bilgisi

Deniz Işın yaş bilgisinin 28 olduğu biliniyor. 28 Mayıs 1992 yılında doğan oyuncu, 30’lu yaşlara yaklaşsa da görünüm itibariyle çok daha küçük gösteriyor. İkizler burcu olan Işın, sık sık bu burcun tüm özelliklerini taşıdığını ifade ediyormuş.

3- Deniz Işın Boy- Kilo Bilgisi

Deniz Işın boy kilo bilgisi de merak edilen bir diğer konu. Ekrandan bakıldığında oldukça fit ve uzun boylu görünen Deniz Işın, 1.69 boyunda. 54 kilogram kiloda bulunan oyuncu beden olarak 36-38 aralığında giyiyormuş. Bedeninden çok memnun olduğunu ifade eden Deniz Işın, şanslı kesimde olduğunu ve çabuk kilo almadığını belirtiyor. Diyet kavramı hakkında hiçbir bilgisi olmadığını ifade eden Deniz Işın’a çok şanslı olduğunu söylemek isteriz.

4- Deniz Işın Ne Okudu? Deniz Işın Hangi Üniversite Mezunu

Deniz Işın eğitim konusunda da oldukça başarılı bir oyuncu olarak ön plana çıkıyor. Ege Üniversitesinde Kimya bölümünü okuyan oyuncu, Lisans eğitimi sonrasında eğitim hayatını sonlandırmamış. Şu sıralar ise Ege Üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliğinde Yüksek Lisans eğitimini tamamladığı bilinmektedir.

5- Oyunculuk Konusunda Deniz Işın Eğitim Aldı mı?

Deniz Işın kimdir? Deniz İşın oyunculuk konusunda elbette ki eğitim almıştır. Ünlü oyuncu kariyerini bu alanda sürdürme kararı alması sonrasında 2 yıl İzmir’de bir yıl ise İstanbul’da tiyatro eğitimi almıştır. Tiyatro eğitimi sonrasında ise 2017 yılında Lysistrata, 2018 yılında ise You Can Take It With You adlı tiyatro filmlerinde oynamıştır. Deniz Işın bu tiyatro filmleri sonrasında Türk- Telekom, Coca Cola ve Teknosa gibi ünlü markaların reklamlarında rol almıştır. Hemen ardından ise dizi ve film alanında oyunculuk kariyeri resmen başlamıştır.

6- Deniz İşın Kariyerine Ne Zaman Başladı?

Deniz Işın kimdir? Ünlü oyuncu kariyerine ilk olarak ‘’ Her Yerde Sen’’ adlı filmde ‘’ Merve’’ karakterini oynamasıyla başlamıştır. O dönemde tarih 2019’u gösteriyordu. Sonrasında ise Deniz Işın son 2 yıldır ara vermeksizin çok sayıda film ve dizide yer almaya başladı.

7- Deniz Işın Kimdir Oynadığı Diziler Nelerdir? Deniz Işın Oynadığı Diziler Listesi

Deniz Işın oynadığı diziler listesi her ne kadar az olsa da, oyuncu oynadığı tüm karakterlerin hakkını vermiştir. Bu nedenle kısa zamanda büyük izleyici kitlesine hitap edebilmeyi başarmıştır. Deniz Işın’ın oynadığı diziler ise şu şekildedir;

A) Deniz Işın Her Yerde Sen

Deniz Işın Her Yerde Sen adlı diziyle televizyon dizileri oyunculuk kariyerine resmen başlamıştır. Merve rolünü oynayan ünlü oyuncu, burada sempatik tavırları ile dikkat çekmeyi başarabilmişti. Bu dizide 23 bölüm oynayan oyuncu, yaz dizisi olması sebebiyle final yapması sonrasında ayrılmak durumunda kalmıştı.

B) Deniz Işın Atiye

Deniz Işın Atiye dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştı. 2019’da Netflix üzerinde yayınlanmaya başlayan Atiye dizisi 3 sezon devam etmişti. Deniz Işın ise ilk sezonda yalnızca bir bölüm konuk oyuncu olarak dizide rol aldı.

C) Deniz Işın İyi Günde Kötü Günde

Deniz Işın İyi Günde Kötü Günde dizisiyle resmen tanınır bir hale gelen oyuncu oldu. Mehmet Ozan Dolunay ve Elçin Sangu’nun baş rollerini oynadığı dizi, yalnızca 6 bölüm varlığını sürdürebilmişti. Seda karakterini canlandıran Deniz Işın ise başrol karakteri olan Leyla’nın en yakın dostu olarak öne çıkıyordu. İyi günde kötü günde dizisi izle işlemi için tıklayınız. 

D) Deniz Işın Sefirin Kızı

Deniz Işın kimdir? Deniz Işın Sefirin kızı dizisinde Dr. Sahra Yalçın rolüyle tanınmıştı. Özellikle Gediz Ağa ile Dr. Sahra’nın yakınlaşması, izleyici tarafından çok beğenilmişti. Birçok izleyici Gediz Ağa ve Sahra karakterini yakıştırmış ve birlikte devam etmeleri yönünde talepte bulunmuşlardı. Ancak Sahra karakteri yalnızca 7 bölüm yer alırken, Deniz Işın diziye üzücü bir ölümle veda etmişti.

E) Deniz Işın Masumiyet

Deniz Işın’ın son dizisi ise Masumiyet’ti. Yalnızca 13 bölüm süren Masumiyet, konusu ve oyuncuları açısından büyük beğeni toplamıştı. Ancak reyting sebebiyle dizi varlığını sürdüremedi. Deniz Işın bu dizide babasının prensesi ve İlker’e saplantılı bir şekilde aşık olan ‘’İrem’’ karakterini canlandırdı. Herkesi sinir küpüne çeviren İrem, finalde birçok izleyiciyi gözyaşları içinde bırakmıştı.

8- Deniz Işın Evli mi? Deniz Işın Sevgilisi Kimdir?

Deniz Işın evli değildir. Henüz 28 yaşında olan oyuncu İstanbul’da Watson adlı kedisiyle yaşamını sürdürüyor. Deniz Işın sevgilisi olduğuna dair yapılan paylaşımları ise alenen yalanlıyor. Ünlü oyuncu her fırsatta kalbinin boş olduğunu belirtiyor.

9- Deniz Işın; Murat Boz Arasında Ne Olmuştu?

Deniz Işın kimdir? 2020 yılında Deniz Işın; Murat Boz adlı sanatçının ‘’Gece’’ isimli şarkısının klibinde yer almıştır. Bu klipte yer alması Murat Boz’la aralarında aşk mı var? Sorusunu akıllara getirse de böyle bir şey söz konusu değildir.

10- Deniz Işın Yeni Bir Proje ile Gündeme Gelecek mi?

Deniz Işın kimdir? Deniz Işın’ın yeni bir proje ile gündeme gelip gelmeyeceği ise merak konusu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde verdiği bir demeçte kendisine bazı proje tekliflerinin geldiğini belirtmişti. Şu sıralar projelerini incelediğini ifade eden oyuncu, en kısa sürede bu projeler hakkında karar vererek açıklama yapacağını söylemişti.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!