featured

FOX TV Masumiyet Dizisi Oyuncuları Kimdir | Masumiyet Dizisi Konusu Nedir | Masumiyet Dizisi Hangi Kanalda

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugünlerde çekimlerinin başladığı haberinin FOX TV resmi web sayfası aracılığı ile duyurulduğu Masumiyet dizisi oyuncuları belli oldu! İşte, FOX TV Yasak Elma dizisi konusu ile yarışacak yeni yapımı: Masumiyet dizisi!

Genç bir kız annesi olan Bahar’ın kızının hiç olmayacak biri ile ilişki yaşamasını engelleme çabalarının anlatılacağı Masumiyet dizisi konusu ile sizi derinden etkileyecek. Adını Feriha Koydum ve Sen Anlat Karadeniz dizileri ile Türk dizi dünyasında annelerin gücünün ön plana çıktığı son yıllarda Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi usta oyuncuların da yer alacağı Masumiyet dizisi oyuncuları ve konusu ile sizi ekran başına kilitleyecek. İşte, FOX TV ekranlarının iddialı yeni yapımı!

2/12

Masumiyet Dizisi FOX TV Ekranlarının Yeni Entrika Dizisi Olmaya Hazırlanıyor

Masumiyet Dizisi FOX TV Ekranlarının Yeni Entrika Dizisi Olmaya Hazırlanıyor

Türkiye’nin en tartışmalı entrikalarını içinde barındıran Yasak Elma konusu ardından Masumiyet dizisi büyük bir reyting patlaması yaşatacak gibi görünüyor. Gold Film tarafından hayata geçirilen projenin yapımcı koltuğunda Faruk Turgut oturuyor. Ömür Atay gibi önemli bir yönetmenin elinden çıkacak olan FOX TV yeni dizisi öykü ve senaryosu Sırma Yanık’a ait.

3/12

Masumiyet Dizisi Konusu ile Dikkat Çekti

Masumiyet Dizisi Konusu ile Dikkat Çekti

19 yaşında genç bir kız annesinin yaşadığı zor durumların anlatıldığı dizide Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi oyuncuların da yer alması heyecan verici bir projenin başladığını gösteriyor. TV dünyasından çok uzun bir süre boyunca ayrı kalan Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ’un da seyircisi ile hasret gidereceği bu yapım çok ilgi görecek gibi görünüyor.

4/12

Masumiyet Dizisi Oyuncuları | Hülya Avşar

Masumiyet Dizisi Oyuncuları | Hülya Avşar

Şüphesiz ki dizinin en ilgi çekici oyuncularından biri olan Hülya Avşar, çok uzun bir sürenin ardından dizi dünyasına dönüyor. Muhteşem Yüzyıl, Kadın İsterse ve Ah Bir Zengin Olsam projelerinde başrol oynayan Hülya Avşar dizileri ile büyük ilgi toplamıştı. Geçmişten bugüne en sevilen oyuncular arasında da yerini alan Hülya Avşar Masumiyet dizisinin oyuncuları listesinde ilk sırada yer alıyor.

5/12

Mehmet Aslantuğ

Mehmet Aslantuğ

Başarılı bir evlilik hayatı ve unutulmaz bir sanatçı kimliği ile en sevilen oyuncular arasında yerini alan Mehmet Aslantuğ, dizinin yakışıklı jönlerinden birine hayat verirken, dizinin yılın projesi olacağından emin olduğunu söyledi.

6/12

Deniz Çakır – Bahar

Deniz Çakır – Bahar

19 yaşındaki Ela’nın annesine hayat verecek olan Deniz Çakır Masumiyet dizisi Bahar karakterini üstlenecek. Uzun bir süredir dizi projelerinde görmediğimiz Deniz Çakır hepimizin aklında Yaprak Dökümü ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projeleri ile canlanıyor. Başarılı oyuncunun Bahar gibi zor bir karaktere hayat vereceği Masumiyet dizisi konusu ve Bahar’ın yaşadığı zor anlar ile anneleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

7/12

Serkay Tütüncü

Serkay Tütüncü

35 yaşında genç bir patrona hayat verecek olan Serkay Tütüncü, Masumiyet dizisinin oyuncuları arasında şüphesiz ki oldukça dikkat çekiyor. Bay Yanlış oyuncuları arasında da yer alan yakışıklı oyuncu, dizinin baş kahramanı Ela’nın aşık olacağı “imkansız aşk” olarak karşımıza çıkacak.

8/12

İlayda Alişan

İlayda Alişan

Masumiyet dizisi oyuncuları arasında güzelliği ile dikkat çeken genç kadın İlayda Alişan, yasak aşk olayının baş kahramanı Ela karakterine can veriyor.  Daha önce Şampiyon ve Çukur dizisi projeleri ile karşımıza çıkan İlayda Alişan, FOX TV’nin yeni dizisi ile çok konuşulacak gibi görünüyor.

9/12

Masumiyet Dizisi Oyuncuları FOX TV Ekranlarını Reytinge Doyuracak

Masumiyet Dizisi Oyuncuları FOX TV Ekranlarını Reytinge Doyuracak

Asena Keskinci, Ozan Kaya Oktu, Neslihan Arslan, Deniz Işın, Selen Uçer, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Tolga Güleç, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün ve Rüçhan Çalışkur isimlerinin de yer alacağı proje çok dikkat çekeceğinin sinyallerini veriyor.

10/12

Masumiyet Dizisi Nerede Çekildi

Masumiyet Dizisi Nerede Çekildi

Çekimlerine henüz yeni başlandığı paylaşılan Masumiyet dizisi nerede çekildi , hangi mekanlar kullanıldı? Dizinin en çok geçtiği şehrin İstanbul olması beklenirken, projenin tamamlanmadığı bugünlerde henüz yeterli açıklama yapılmadı.

11/12

Masumiyet Dizisi Fragman Yayınlandı mı

Masumiyet Dizisi Fragman Yayınlandı mı

Dizinin çekimleri yeni başlarken, henüz bir tanıtım filmi ya da fragmanı yayınlanmadı. Masumiyet dizisi fragman sahneleri büyük bir heyecan ile beklenirken, bu heyecana neden olan şeyin dizi oyuncularının kalitesi sebep oluyor.

12/12

Masumiyet Dizisi Hangi Kanalda

Masumiyet Dizisi Hangi Kanalda

Yasak Elma dizisinden sonra FOX TV ekranlarının en büyük reyting rekortmeni olmasını beklediği Masumiyet dizisi izle ve takip et sosyal medya hesapları açıldı bile. Siz de bu muhteşem yapımı yakından takip etmek istiyorsanız, FOX TV resmi web sayfasını sık sık ziyaret edin.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!