featured

Eşiniz Uyurken Başkasının İsmini Sayıklasa Ne Yaparsınız? İşte Gülümseten ve Hatta Tüyler Ürperten O Cevaplar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube video

Eşiniz uyurken başkasının ismini sayıklasa ne yaparsınız? Türklerin kadın erkek fark etmeksizin çok kıskanç olduklarını bilmeyenimiz yok! Peki, sizce eşinizin başka birinin ismini sayıklaması, gemileri yakmanız için yeterli bir sebep mi? Hal böyle olunca bu sorunun cevapları da bir hayli tüyler ürpertici olabiliyor. Yakın zamanda halka yöneltilen bu sorunun cevapları, çiftleri birbirine düşürebilir! İşte, detaylar…

1- Bu Gördüğü Son Rüya Olabilir!

Sorunun yöneltildiği ilk kişi bir erkek. Bu adamın soruya verdiği yanıt ise erkeklerin kıskançlığını gözler önüne seriyor! Abimiz, bir kadının adını geçirse tepki vermem ama sayıkladığı kişi erkek ise karımın vay haline diyor.

2- Bende Başkasının İsmini Sayıklar, Onu Kışkırtırım

Yanıttan da anlaşılacağı üzere bu yanıtı veren bir kadın! Kısasa kısas yapmaktan hoşlanan kadın grubu arasında yer alan bu kişi, ilk olarak tepki vermezdim diyor. Bir sonraki gün, bende yüksek sesle bir erkek ismi sayıklar bana sorduğunda ‘’Önemli bir şey değil ya, dün sen ne yaşadıysan bende onu yaşadım’’ derdim diyor. Umarız başınıza böyle bir şey gelmez. Aksi halde kavga kaçınılmaz…

3- Direkt Yastıkla Boğarım!

Bunu diyen abimiz ise anlayıp dinlememe gerek yok. Rüyalar sakıncalıdır diyor ve ekliyor; Elime yastığı aldığım gibi boğarım! Aman abicim, sakin ol.

4- Hiçbir Şey Yapmam!

Bu cevabı veren kişiyi cani gönülden tebrik etmek gerekiyor. Üstelik bu yanıtı veren kişinin bir erkek olması da takdir sebebi… Çalışan bir eşi olduğunu belirten abimiz, eşinin gün içerisinde onlarca farklı insanla muhatap olduğunu belirtiyor. Bu nedenle ismini sayıkladığı kişi ile gönül ilişkisi olduğunu asla düşünmezdim diyor.

5- Sakin Kafa ile Onu Dinlerim

Bu cevabı veren ablamızda cidden takdiri ve tebrik edilmeyi hak edenlerden… O an onu uykusundan uyandırmam diyen ablamız gülerek o kişinin kim olduğunu ve ne gördüğünü anlatmasını isterdim diyor. Bir evliliği yapmak zor, yıkmak çok kolay… Yorum sizin.

6- Kayda Alırdım, Boşanmak İçin Delilim Olsun!

Bu yanıtı veren ablamız gemileri duyar duymaz yakmış! Kocasını ne kadar sevse de ona asla güvenmeyeceğini belirten ablamız, başkasını sayıkladığı anları kayıt edermiş. Sonrasında bir avukata başvuracağını ve tek celsede boşanmakta kararlı olacağını da sözlerine ekliyor.

7- Uyurken Onu Konuşturur, Ağzından Laf Alırım

Soru yöneltilen bir diğer ablamız ise belki de en akıllı kişi… Uykuda onun kendisini ele vereceğini düşündüğünü belirten bu ablamız, uyurken onu konuştururdum ve olup biteni öğrenmeye çalışırdım diyor. Çabanı takdir ve tebrik ediyoruz ablacığım.

8- İnstagram Hesabından Onun Kim Olduğunu Araştırırım

Son olarak mikrofon yöneltilen bu ablamızsa, sayıklanan kişinin atasını ceddini öğrenmekte kararlı… Sayıkladığı ismi öğrenmek için birkaç kere dinleyeceğini söyleyen bu kadın, sonrasında kocamın İnstagram hesabına girerek o kişinin kim olduğunu araştırırdım diyor. Peki, böyle bir durumda siz ne yapardınız?

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!