featured

Dikkat, Kırmızı Alarm AŞK GELİYOR!!! Saçlara Uygulanabilecek En Güzel Kırmızı Ve Kızıl Saç Tonları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kırmızı Alarm Tehlike Çok Derin AŞK Sinyalleri … Kırmızı saç tonları bir çok erkeğe aşk sözleri yazdırdı… Kızıl saç kullanan birinin yakıcı etkisinin olacağı su götürmez görünüyor… Üstelik kırmızı tarih boyunca İsyanı, baş kaldırıyı ve özgürlüğü de simgeledi…

Bu önemli rengi kullanırken tam doğru gölgeyi seçmenizi istiyoruz. Konu ile ilgili bilgileri araştırdık ve aşağıda sizlere sunuyoruz… Şimdi kırmızı ve kızıl saç boyaları, kırmızı ve kızıl saç tonları ve kırmızı ve kızıl saç modellerine hep birlikte bakalım.

Kırmızı Gölge Seçimi

Hemen hemen bütün renkler gibi kırmızının da çok farklı tonları vardır. Doğru tonu seçmek için özellikle birkaç faktörün bilinmesi gerekir. Kişisel olarak kırmızı tonlarını kullanmadan önce size yardımcı olabilecek en önemli parametre, cildinizin yüzey tonunu ve alt tonunu bilmenizdir. Ancak bu bilgiye bağlı olarak, kullanabileceğiniz kırmızının doğru tonuna karar verebilirsiniz.

Çarpıcı Kızıl

Çarpıcı kızıl doğal olarak daima revaçta bir renktir. İddialı bir renk olduğu için eşleştirmesi sırasında doğru gölge uygulaması yapılmalıdır. Bu şekilde doğru tonlar ile birlikte kullanıldığında harikalar yaratma potansiyeline sahip bir renktir. En iyi sonucu almanız için, çarpıcı kırmızıyı tam olarak vurgulama rengi yapmamanızı onun yerine kısmi uygulamalarda değerlendirmenizi öneriyoruz. Sizin için önerilen ( recommended ) Bir kızıl saç rengi olan çarpıcı kızılı ya da bakır tonlarını kuaförlerinizde uygulatabilirsiniz.

Çok Boyutlu Kırmızı

Çok boyutlu kırmızı vurgular yapmak, saça derinlik ve boyut ekler. Böylece ister istemez saçınız sessizce vurucu bir özellik taşır. Toplulukta hiçbir şey yapmadan, sadece bulunarak saçınızla dikkat çekebilirsiniz. Üstelik çok boyutlu kırmızı yüzünüz için sıcak bir çerçeve de oluşturur. Bu rengin bir başka avantajı da, saç tonunuza mükemmel bir parlaklık kazandırmasıdır.

Klasik Kırmızı

Kesin emin olamadığınız zamanlarda en kolayı ve garantilisi her zaman klasikleri tercih etmektir. Klasik kırmızı bugüne kadar kullanıcısını hiç hayal kırıklığına uğratmadı, muhtemelen de uğratmayacak. Klasik kırmızının önemli bir artısı kullanılacak tüm renklere uyum sağlayabilmesidir. Klasik kırmızı saç rengi kullandığınızda, sabahları ne giyeceğiniz konusunda sıkıntı yaşamazsınız.

Sıcak Kırmızı

Cilt tonunuz soğuk bir tonda ise sıcak kırmızı saçlar ile çok vurucu olabilirsiniz. Cilt tonunuz sıcak ise yine sıcak kırmızıyı kullanabilirsiniz. 2019 ‘da sıcak kırmızı çok sevildi ve kullanıldı.

Şarap Kırmızısı

Şarap kırmızısı diğer gölgelere oranla çok daha yoğun bir renktir. Eğer saçlarınız kahverengi ve tonlarında ise şarap kırmızı ile muazzam bir derinlik yaratabilirsiniz. Şarap kırmızısının en iyi gölge oluşturduğu zemin rengi, kahverengidir.

Venedik Kırmızısı

Venedik kırmızısını tanımlamak gerekirse kırmızı, kahverengi ve turuncuyu karıştırmanızı öneriyoruz. Asi kendi başına davranmak isteyen saçlara sahipseniz Venedik kırmızısı gölgeyi muhakkak deneyin. Venedik kırmızısı ile yapılan gölgeler özellikle küçük ve yuvarlak yüzlerde daha da güzel durur.

Pembe – Kırmızı Tonlar

Kırmızı ve pembe her zaman hiç tartışmasız en feminen renk tonlarıdır. Pembe – kırmızı tonlar her zaman genç kalan dinamik ve cesur kadınları kullanacağı gölgelerdir. Bu iki kardeş tonlar birlikte kullanıldıklarında saçlarda çok iyi sonuçlara imza atarlar.

Titian Kırmızısı

Titian kırmızısı gölgeler kullandığınızda aynada kendinizi canlanmış hissedersiniz. Karşıdan sizi gören de yarattığınız canlı havayı görür ve hisseder. Saç kökleriniz koyu siyah ya da koyu sarı ise özellikle titian kırmızısı öneriyoruz. Koyu siyah saçlarda en iyi sonucu veren renklerden birisi titan kırmızıdır. Fakat sarı saçlar için de uygun bir tondur. Bu aşamada dikkat edilecek en önemli nokta saç tonunuzla en iyi uyum sağlayan alt tonu kestirebilmektir. Eğer koyu sarı saçlara sahipseniz Titian kırmızısı kullanımında daha koyu bir ton seçmenizi öneriyoruz.

Parlak kırmızı ve mor saç uçları

Saçlarınızın uç kısımlarına mor ve kırmızı tonları birlikte eşleştirerek kullanın. Birbiriyle uyumlu alt tonları seçmeye dikkat edin. Saçlarınız kalında olsa ince de olsa bu ikili çok beğeneceğiniz sonuçlar verecektir. Parlak kırmızı ve mor saç uçları sizi canlı hoş ve çekici tutar.

Kiraz kırmızısı

Kiraz kırmızısı da kırmızı tonlarının vazgeçilmez bir gölgesidir. Kiraz kırmızısı saç gölgeleri size doğru olan bütün bakışları, doğruca gözlerinize yönlendirir. Kiraz kırmızısı tonun bir diğer özelliği ise cilt tonunuzu vurgulamasıdır. Biraz daha cesursanız kiraz kırmızısının yanı sıra saçınıza sarı ve pembe gölgeler de ekleyin.

Turuncu Kırmızı

Turuncu kırmızının alevlenen rengi olduğuna göre direkt olarak cesaretin temsilcisidir. Üstelik sanatkar yaratıcılığın vazgeçilmez tercihlerinden birisi de turuncudur. Bu renk tonu yazınıza güzel anılar eklemenizi sağlayabilir.

Bordo Kırmızı

Bordo kırmızı içinde kaybolunabilen çekici bir renktir. Saçınızın üst kısmına ışık vermeden kalan kısımlara parlak gölgeler ekleyin. Böyle yaparsanız bordo kırmızısı kendine has gölge rengini canlı ve dikkat merkezinde tutarken, diğer renklerin etraftan rahatsız etmeden doğal olarak akışını sağlar.

Sessiz Kırmızı

Yumuşak kızıl, sessiz kırmızı olarak tanımlanıyor. Bu tanımın yeni olduğu düşünülse de yumuşak kızıl tonu oyundan hiçbir zaman tam anlamıyla çıkmamıştır. Bu gölge rengi kırmızının asiliğini biraz yumuşatır. Her ortamda her yaştan kadının kullanabileceği sıcacık bir renktir.

Kırmızı Tonlamalı Kahverengi

Daha önce hiç kızıl denemediyseniz ilk kızıl tonlu gölgeleri kullanmanız için gönül rahatlığıyla önerilebilecek bir renktir. Saçlarınız kahverengi ise, hafif kırmızı dokunuşlar ekleyin. Görünüşünüzü beğeneceksiniz.

Kumral Kırmızı Balyaj

Kumral kırmızı balyaj, bütün tatil fotoğraflarında öne çıkmanıza yardımcı olacaktır. Sıcak mimi sofistike ilişkiler için yaz mevsiminden daha uygun bir zaman olamaz. Kumral kırmızı balyaj kullanıyorsanız yaz fırsatlarını yakalayıp değerlendirmek için çok uğraşmanıza gerek kalmaz. Mükemmel görünüş, mükemmel zaman dilimlerini sunar.

Sarı Saçlarda Kırmızı Gölgeler

Sarı saçlar, hiçbir dönemde havalı görünümünden ödün vermedi. Tümüyle kırmızı kullanmak yerine sarı zeminde kırmızı tonlamalar tercih edilebilecek güzel bir seçenektir. Bu uygulama saçınıza farklı bir boyut ve derinlik kazandırırsınız. Sarı saçlara hafif kırmızı bir vurgu tonu ekleyin. Böylece saç tellerinize bir boyut ve derinlik eklersiniz. Sarı saçlarınıza kırmızı gölgeler attıysanız size önerimiz saçınızı dalgalı formda kullanın. Böylece olabilecek en doğal görünümü yakalarsınız.

Parlak Kırmızı Patlamalar

Parlak kırmızı patlamalar asi hislerinizi ön planda gösterir. Saçlarınızı katlar halinde kestirin ve parlak kırmızıya boyayın. Bu saçla siyah göz kalemi kullanmanızı da öneriyoruz. Herkesten daha farklı asi çekiciliğinizle yaza damganızı vurun.

YouTube video

Bir saça kırmızı saç boyası uyguladıktan sonra saç bakımı da yaptırabilirsiniz. Makyaj olarak en uygun renkleri yukarıdaki videoda bulabilirsiniz. Erkekler gördüklerinde saçlarınıza hayran kalacaklardır. Ne demiştik en başta, kırmızı alarm AŞK GELİYOR!!! Erkeklerin bu tonlarla dikkatini çekeceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

Please be careful when working on the recommended red hair shade on the hair, loading the shade on the hair and its duration. Your hair watch later! Make views! And take opinion count of the hair advisors.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!