Dilan Polat Katarsis Programının Konuğu Oldu
0:56:13

Dilan Polat Katarsis Programının Konuğu Oldu | Ünlü Fenomenin Gözyaşları Sel Oldu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Polat Katarsis programının konuğu oldu. 20 Nisan 2022 tarihinde yayınlanan program, sosyal medya üzerinde büyük yankı uyandırdı. Bilindiği üzere ünlü fenomenin yaklaşık birkaç yıl öncesinde büyük sırrı sosyal medyaya düşmüştü. Babasının annesini öldürdüğü haberinin sosyal medyaya düşmesi ünlü fenomeni zor durumda bırakmış, yakın arkadaşları ile arasında kriz çıkmasına neden olmuştu.

Hemen merak edenler için belirtelim Dilan Polat kimdir ayrıntılı olarak öğrenmek isterseniz yazımıza göz atabilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk olan güzel fenomen o anları ve sonrasında yaşadıklarını ünlü psikoloğa anlattı. Yaptığı açıklamalar sırasında gözyaşlarına boğulan fenomen, izleyicilerin de gözyaşlarını tutamamasına neden oldu. İşte, Dilan Polat Katarsis programı açıklamaları ile ilgili detaylar…

Annesinin Cinayetini Kimselere Anlatamamış

Dilan Polat Katarsis Programının Konuğu Oldu | Ünlü Fenomenin Gözyaşları Sel Oldu!
Dilan Polat Katarsis Programının Konuğu Oldu | Ünlü Fenomenin Gözyaşları Sel Oldu!

Dilan Polat Katarsis programında yaptığı çarpıcı açıklamalarla herkesi derin üzüntüye boğdu. Gökhan Çınar ilk olarak ünlü fenomene bu cinayet hakkında neden sessizliğini koruduğunu ve gizli tuttuğunu sordu. Dilan Polat hayatı ile ilgili her dönemde ne zaman bu olay  gün yüzüne çıksa, annesi ile ilgili ‘’Mutlaka bir suçu vardır’’ yorumları duyduğunu belirtiyor. Bu nedenle bu yorumları duymak istemediği için gizli tutma kararı almış.

Babası Hastalığı Yüzünden Cinayeti İşlemiş

Dilan Polat Katarsis Programının Konuğu Oldu | Ünlü Fenomenin Gözyaşları Sel Oldu!

Dilan Polat Katarsis programında kendinden büyük Sıla adında bir ablası ve kendinden küçük Can adında bir kardeşi olduğunu belirtiyor. Anne ve babasının genel olarak iyi anlaştıklarını anlatan Polat, varlıklı ve mutlu bir ailede büyümüş. Ünlü fenomenin babasının beyninde bir tümör bulunuyormuş ve babası bu tümör yüzünden genelde sinirli tavırlar sergiliyormuş.

Bir gece ansızın uyandığının da ablasını donmuş bir vaziyette gördüğünü anlatan ünlü fenomen, annesinin yerde hareketsiz olarak uzandığını fark etmiş. Dilan Polat kardeşleri olayı algılayamadıklarından uzun süre bu şekilde kalakalmışlar ve birilerinin gelip onları kurtarmasını beklemişler. Toparlandıktan sonra ünlü fenomen teyzesini aramış ancak çok geçmeden silah sesleri duyularak, telefon kendiliğinden kapanmış.  O anları anlatırken gözyaşlarını tutamayan Polat, o anlarda tek hatırladığının ablasının annesinin kanı için ‘’Ketçap o’’ dediği ve kardeşinin annesini emmeye çalıştığı olduğunu söylüyor.

Cinayetten dakikalar sonrasında komşusunun eve gelişi ile annesinin ölümü fark edilmiş. Bir anda ambulanslar, polisler ve akrabaları arasında kalan Polat ve ablası, o an intihar etmeyi bile düşünmüş. Ancak kardeşleri Can’ın ağlamasına dayanamayarak, bu girişimden vazgeçmişler.

Kardeşini Uzun Süre Gizli Gizli Emzirmiş!

Dilan Polat Katarsis Programının Konuğu Oldu | Ünlü Fenomenin Gözyaşları Sel Oldu!

Ünlü fenomen Dilan Polat Katarsis programı açıklamaları sırasında sık sık gözyaşları içinde kalarak, konuşmasını sürdüremedi. Cinayetten hemen sonra dedesi ve anneannesinin yanına taşınan fenomen bu travmayı çabuk atlattıklarını sandıklarını dile getiriyor. Kardeşi Can’ın annesini emmeden uyuyamadığını söyleyen Polat, onun uykuya geçebilmesi için gizli gizli defalarca emzirmeye çalışmış.

Daha sonrasında ise ona parmağını emmesini öğretmiş. Belirli bir süre böyle yaşadıktan sonra teyzesinin yanına yerleşen Polat, burada eğitimini devam ettirmiş. En küçük kardeşi Can’ı ise oldukça uzun bir süre görememiş.

‘’Babamı Özlemekten Utanıyordum’’

Dilan Polat Katarsis Programının Konuğu Oldu | Ünlü Fenomenin Gözyaşları Sel Oldu!

Teyzesinde kaldıkları süre boyunca psikolojik açıdan tedavi gören ve iyileşme gösteren Dilan Polat Katarsis programında büyük travmayı kolay atlatabilmek için her şeyi yaptıklarını belirtiyor. Bir gün ablasıyla konuşurken, ablasının babasıyla görüştüğünden haberdar olmuş. O an kendisini çok kötü hissettiğini söyleyen ünlü fenomen, babasını  ne kadar özlediğini ve sevdiğini fark etmiş. Ancak babasına olan bu özlem ve sevgiden aynı zamanda da utanç duyuyormuş.

Onunla görüşmeye karar veren Dilan Polat babası ile ilk karşılaştığı andaki hissettiği duyguları hatırladığında gözyaşlarını tutamıyor ve şunları söylüyor;

‘’Babam bu cinayeti bilinçli olarak yapmamıştı ve patolojik açıdan raporları vardı. Bu yüzden ona olan sevgimi ve özlemimi bastıramadım. Neticede o benim babamdı. Bu yüzden onu görmeye karar verdim. Uçağa bindiğimde ilk olarak Can’a bu durumu anlatmaya çalıştık.

Uçaktan indiğimizde babam bize bakıyordu ve o an kardeşim Can ‘’baba’’ dedi. Onu duyduğumda her şeyi sineye çekmem gerektiğini anladım. Benim için en zoru da bir taraf seçmek zorunda kalmak olacaktı. Çünkü teyzemler ve anneannemleri ne de olsa onu görmek isteyerek kırmıştık. Bir dönem babamla birlikte yaşadık. Ablam ve kardeşim çok kolay adapte olabildiler ama ben olamadım. Yaşananları unutamadığım için bir süre sonra yanından ayrıldım.’’

‘’Eşimle Evlendiğimde 17 Yaşındaydım’’

Dilan Polat Katarsis Programının Konuğu Oldu | Ünlü Fenomenin Gözyaşları Sel Oldu!

Dilan Polat Katarsis programında eşiyle tanıştığında 14 yaşında olduğunu belirtiyor. Babasının yanından ayrıldıktan sonra yeni bir okula giden Dilan Polat, Lise 2’de eşi Engin ile tanışmış. Tekrar babasının yanında kısa bir süre kaldıktan sonra ikili evlenmeye ve birlikte yaşamaya karar vermiş. Dilan Polat eşini ise şu sözlerle tanımlıyor;

‘’ Beni ilk tanıdığı andan itibaren hiç konuşmadan anlayabilecek tek insan… O benim babam, benim annem, benim kardeşim, benim başarı hikayem, benim dayadığım duvar, evimin direği… Bu anlamda hayatımdaki en önemli faktör o oldu. Yaşadığım o kötü hayattan çıkıp sığındığım tek liman Engin oldu. ‘’

Her geçen gün eşiyle arasındaki bağın kuvvetlenerek arttığını aktaran Dilan Polat Katarsis programında onunla büyük bir çıkış yaşadığını ve birçok psikolojik sorunundan onun sayesinde kurtulduğunu anlatıyor.

17 yaşında evlenen ünlü fenomen o dönemde buna nasıl cesaret ettiğini anlayamadığını söylerken, o dönem üstüne binen yüklerden çok korkmuş. Varlıklı bir hayat yaşadığını kaydeden Dilan polat eşi ile ilk etapta büyük sıkıntılar yaşamış ancak sonrasında bu sıkıntıları beraber atlatmış.

Hayatı zorluklarda dolu bu ünlü fenomeni daha yakından tanımak ve paylaşımlarına göz atmak isterseniz Dilan Polat İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

1
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!