featured

Dilan Telkök Kimdir? Berkay Hardal Eşi Dilan Telkök Kaç Yaşında?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dilan Telkök kimdir, aslen nerelidir, Dilan Telkök kaç yaşında gibi soruların yanıtları merak ediliyor. Rol aldığı dizilerle ön plana çıkan güzel oyuncu son olarak yaptığı evlilik ile magazin gündemine geldi. Peki, Dilan Telkök eşi kim? Dilan Telkök nereli? Dilan Telkök oynadığı diziler nelerdir? İşte, Dilan Telkök kimdir hakkında merak edilen soruların yanıtları…

Dilan Telkök Kimdir?

İlk olarak 2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle ekran karşısına çıkan Dilan Telkök kimdir merak ediliyor. İlk dizi deneyimi olan Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Elif karakterine can veren güzel oyuncu daha sonra çeşitli dizilerde rol almış ve oyunculuk kariyerinde ilerlemiştir.

Dilan Telkök Kaç Yaşında?

Güzel oyuncu ve kendisi gibi oyuncu olan Berkay Hardal’ın eşi Dilan Telkök 16 Eylül 1995 doğumludur. Yani 2021 yılı itibari ile Dilan Telkök kaç yaşında sorusunun cevabı; 26’dır.

Dilan Telkök Nereli?

Dilan Telkök kimdir, aslen nerelidir sorusunun yanıtı da oldukça merak edilenler arasında. Berkay Hardal’ın eşi Dilan Telkök 1995 yılında Sakarya’da doğmuştur. Oyunculuk kariyerinin başlaması ile birlikte de güzel oyuncunun İstanbul serüveni başlamıştır. 2001 yılında ailesiyle beraber Hollanda’daki yerleşen Telkök kısa bir zaman eğitimini Belçika’da aldıktan sonra Türkiye’ye dönüş yapmış ve eğitimine Türkiye’de devam etmiştir.

Dilan Telkök Eğitim Durumu

Sakarya’da dünyaya gelen güzel oyuncu Dilan Hardal üniversite eğitimini de Sakarya’da tamamlamıştır. Sakarya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi öğrencisi olan Telkök Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun olmuştur. Genç oyuncu, film ve dizilerde rol alabilmek için oyunculuk eğitimleri almıştır.

Dilan Telkök Boyu ve Kilosu

Güzelliği ile ön plana çıkan oyuncu Dilan Telkök kimdir, boyu ve kilosu nedir internet üzerinde, oyuncuların sevenleri tarafından araştırılıyor. Dilan Telkök boyu 1.74cm’dır. Dilan Telkök kilosu ise 54’tür.

Berkay Hardal’ın Eşi Dilan Telkök Burcu Nedir?

1995 yılının 16 Eylül’ünde dünyaya gelen başarılı oyuncu Dilan Telkök’ün burcu Başak’tır.

Dilan Telkök Ne İş Yapar?

Sakarya Üniversitesi Alman Dil ve Edebiyatı mezunu olan Telkök oyunculuk yapmakta ve geçimini bundan sağlamaktadır. Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine almayan güzel oyuncu, oyunculuk yapabilmek için dersler almıştır.

Dilan Telkök Oynadığı Diziler Nelerdir?

2015 yılında oyunculuk hayatına başlayan Dilan Telkök Hardal çeşitli televizyon dizilerinde rol almıştır. Dilan Telkök oynadığı diziler ve canlandırdığı karakterler şunlardır:

2015 yılında; Muhteşem Yüzyıl Kösem – Elif karakteri

2017 yılında; Evlat Kokusu – Cemre karakteri / Meryem – Ela karakteri / Nerdesin Birader – Ece karakteri

2018 yılında; 8.Gün – Demet karakteri / Halka – İrem karakteri

2019 yılında; Güvercin – Betül karakteri

Bonus: Dilan Telkök Eşi Berkay Hardal Kimdir?

Dilan Telkök eşi Berkay Hardal da genç ve yetenekli bir oyuncudur. Dilan Telkök kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır gibi soruların yanıtları, ikilinin evlilik haberi sonrası daha da merak edilir bir hale gelmiştir. Dilan Telkök eşi Berkay Hardal İstanbullu Gelin dizisi ile adını duyurmuş bir oyuncudur. Aslen Akhisarlı olan Berkay Hardal boyu 1.78’dir ve kilosu da 72’dir.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!