featured

Dr. Osman Baş – Mayasante Dudak Dolgusu Yöntemleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özellikle bayanların estetik beklentilerini karşılayan bir yöntem olan İzmir dudak dolgusu yöntemi günümüzde ameliyatsız ve basit bir yöntem olarak ön plana çıkar. Aynı zamanda bu yöntemin kullanılması ile estetik olarak daha dolgun bir dudak görünümü elde edilir. Bazı durumlarda hastalık nedeni ile ortaya çıkan gülüş sorunlarını gidermek için de bu yönteme ihtiyaç duyulur.

İnsanların gülüşleri açısından dudak zayıflığı önemli bir unsurdur. İzmir dudak dolgusu sayesinde insanların kendine güvenen bir gülüşleri olabilir. Dişlerinin sırıtmaması ve dudakların daha dolgun görünmesi açısından bu yöntemler öncelik taşır.

Dudak Dolgusu Nedir?

Çeşitli dolgu malzemeleri ile yapılan İzmir dudak dolgusu işlemleri aynı zamanda hastaların tedavilerinde hızlı bir şekilde sonuç verir. Dolgu malzemesi olarak ise yağ asitleri ya da hyaluronik asit uygulaması başta gelir. İğne yardımı ile kısa seanslar halinde dudakların kalıcı olarak şekil alabilmesi mümkündür.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Hastalara lokal anestezi uygulanarak dudak dolgusu işlemleri yapılır. İğne yardımı ile dudak içerisine verilen dolgu malzemeleri sayesinde dudakların hacim kazanabilmesi mümkündür. Bunun yanında dolgu işlemleri ile verilen dolgu malzemeleri doğal malzemeler olduğundan vücudun bu malzemeyi reddetme ihtimali en aza indirilmiş olur.

Burun Dolgusu Kimler İçin Uygundur?

Yine hastalarda estetik beklentileri karşılayan İzmir burun dolgusu yöntemi sayesinde hastaların burun yapısında ortaya çıkan bozulmalar giderilmiş olur. İnsan yüz güzelliği için ayrı bir önemi olan burun yapısının istenilen formda olabilmesi için estetik dolgu yöntemleri sıklıkla kullanılan yöntemler arasında yer alır.

Son zamanlarda estetik merkezlerinde başarılı bir şekilde uygulanan İzmir burun dolgusu yönteminde hastanın burun ucu düzeltilmesi ya da burun kemer sorunlarının giderilmesi de mümkündür. Burun kemik yapısı oturmuş hastalarda tercih edilen bir yöntem olarak görülür.

Burun Dolgusu Fiyatları

Birçok sağlık merkezinde başarılı bir şekilde uygulanan ve artık yaygın bir yöntem olan İzmir burun dolgusu yöntemi fiyat olarak da müşterilerin beklentilerini karşılayan bir yöntemdir. Günümüzde bu işlemlerin fiyatları hakkında birden fazla sağlık merkezinden bilgi alabilir ve fiyatları karşılaştırabilirsiniz. Uygulanan bu yöntem aynı zamanda hastanın beklentilerine ve sağlık merkezlerinin fiyat politikalarına göre farklı fiyatlandırılmaktadır. Sonuç olarak farklı hasta gruplarında başarılı bir şekilde uygulanan bir yöntemdir.

Çene Dolgusu Neden Yapılır?

Hastalarda kullanılan bir diğer yöntem ise yine estetik beklentileri karşılamak için tercih edilir. Günümüzde İzmir çene dolgusu yöntemi çene yapısında bozulmalar olan hastalarda ön plana çıkar. Bazı hastalar daha dolgun bir çene yapısı isteyebilir. Bu nedenle de doğal dolgu malzemeleri kullanılarak hastaların ihtiyaçları karşılanmış olur.

Aynı zamanda bu işlemler mikro enjeksiyon yöntemleri ile sunulduğundan dolayı hastaların çene dolgusu işlemleri ameliyata gerek kalmadan yerine getirilmiş olur. Günümüzde bu nedenlerden dolayı ve işlemlerin basitliğinden dolayı birçok tedavi merkezinde hastaların yüksek beklentilerini karşılayan bir yöntemdir. Hastanın kısa sürede taburcu olması ve gündelik yaşamına geri dönmesi de yine İzmir çene dolgusu yönteminin artıları arasında yer alır. Sonuçta bu yöntem artık ülkemizde sıklıkla karşılaşılan bir yöntem olup istediğiniz sağlık ve estetik merkezlerinde bu yöntemden yararlanabilirsiniz.

Çene Dolgusu Avantajları Nelerdir?

İsteyen her hastaya uygulanan bu yöntemde kansız bir yöntem olduğundan dolayı tercih edilir. Aynı zamanda bu yöntemin gerçekleştirilmesi ile birlikte hastaların genel görünümleri temin edildiğinden dolayı hastaların çene yapısında kalıcı izli değişiklikler meydana getirilmiş olur. Siz de İzmir çene dolgusu ve diğer dolgu yöntemleri hakkında bilgi almak için internet sitelerine bakabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!