featured

Drag Queen Baran Yüksel Kimdir | Baran Yüksel Kaç Yaşında, Nereli, Ne İş Yapıyor?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Baran Yüksel kimdir ? Sosyal medyada geniş takipçi kitlesine ulaşan Baran Yüksel kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor gibi soruların cevabı araştırılıyor. Alpisipisi Baran Yüksel instagram hesabında yaptığı kadın makyajlarıyla ve giydiği kostümlerle kısa sürede ünlü olmuştu.

İş arkadaşı Gizem Acar ile birlikte çektiği komik videolarla sosyal medyada tanınırlık kazanan Baran Yüksel Armağan Çağlayan Gör Beni programına konuk oldu ve daha çok merak edilmeye başlandı. İşte Baran Yüksel kimdir, ne iş yapıyor, nasıl ünlü oldu, Baran Yüksel nereli, kaç yaşında, drag queen ne demek gibi merak edilen soruların cevapları…

Baran Yüksel Kimdir ?

Baran Yüksel, İstanbul gece hayatının bilinen isimlerinden biri. Aslında gece hayatında gerçek ismi ve yüzü bilinmese de pek çok kişi onunla karşılaşmıştır. Çünkü o bir sahne performansı sanatçısı ve her seferinde farklı makyajlarla, farklı kostümlerle sahneye çıkıp gerçek kimliğinden tamamen farklı bir görünümle performans sergiliyor.

Baran Yüksel kimdir sorusuna kendisi, instagram biosunda Drag Queen Performer olarak cevap veriyor. Drag Queen Baran, her defasında işini severek yaptığını ifade ediyor.

Baran Yüksel Kaç Yaşında ?

Yaptığı makyajlar, giydiği kadın kostümleri ve sahne performansıyla ün kazanan drag queen Baran Yüksel kaç yaşında merak ediliyor. 1988 doğumlu olan Yüksel 2021 yılı itibariyle 33 yaşında.

Baran Yüksel Ne İş Yapıyor ?

https://www.youtube.com/watch?v=js866wiRi7EBaran Yüksel bir drag queen ve hayatını gece mekanlarında drag queen’lik yaparak kazanıyor. Drag Queen olmadan önce tiyatro ile ilgilenen Yüksel, 2009 yılından beri bu sektörde çalışıyor.

İstanbul’da çeşitli gece kulüplerinde sahne alan Yüksel makyaj yapıyor, koreografiler hazırlıyor, çoğunlukla kadın kostümleri giyiyor ve feminen tavırlarla sahne alıyor. Bu nedenle İstanbul gece hayatının müdavimlerinin büyük bir kısmı onu ismen ve sima olarak tanımasa da biliyor.

Baran Yüksel Nereli ?

Başarılı Drag Queen Baran Yüksel nereli olduğu da merak edilenler arasında. Baran Yüksel İstanbullu. Ancak Baran Yüksel aslen nereli sorusunun yanıtı ise Ankara. Ankara’da doğan Baran Yüksel ailesi ile birlikte 6 yaşındayken İstanbul’a gelmiş ve İstanbul’da yaşamaya devam ediyor. İstanbul’da doğmasa da küçük yaşlardan beri burada yaşayıp büyüdüğü için Baran Yüksel nereli sorusunun yanıtı; İstanbul.

Baran Yüksel Ne Mezunu ?

Baran Yüksel kimdir, ne mezunudur, neden drag queen olmaya karar verdi merak konusu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra tiyatro eğitimi alan Yüksel daha sonra Abant İzzet Baysal Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünde eğitim alıp mezun olmuş. Mezuniyet sonrasında bir süre tiyatroda çalışan Yüksel, geçinmek için kazanç elde edemeyince tiyatrodan kopmuş.

Baran Yüksel Kimdir, Neden Drag Queen Oldu?

Baran Yüksel, kendisine ait Youtube kanalında neden drag queen olmaya karar verdiğini anlattı. Baran’ın Kulisi sohbetinde Yüksel, bir erkeğin kadın kılığına girmesini ilgi çekici bulduğunu, renkli ve ışıltılı yaşamın dikkatini çektiğini ve bu nedenle tiyatrodan direkt drag queen’liğe geçtiğini anlatmıştı.

Ancak Baran Yüksel’i tiyatrodan koparan neden; kazanç elde edememesi. Drag Queen olmaya iten şey ise; bir gece kulübünün eğlence müdürü ile tanışması ve kendisini aniden sahnede bulması. Drag Queen Baran Yüksel Gör Beni programında bu konu hakkında merak edilenleri ayrıntılı olarak anlattı.

Baran Yüksel Nasıl Ünlü Oldu ?

Drag Queen Baran Yüksel ilk olarak sosyal medya hesabından paylaştığı makyajlı fotoğraflarıyla tanınmaya başladı. Özellikle Instagram hesabından yaptığı paylaşımları dikkat çeken Baran Yüksel Gizem Acar adlı iş arkadaşıyla, sahne öncesi çektiği videolarla ve özellikle Korkma Gizem Çek videosu ile daha geniş takipçi kitlesine ulaştı. Sıradışı görünümüyle dikkat çeken Yüksel kısa sürede instagram fenomeni haline geldi.

Baran Yüksel Gizem Acar ‘Korkma Gizem Çek’ Videosu Çok Beğenildi

YouTube video
Drag Queen Baran Yüksel Gizem Acar ile birlikte sahne öncesi kulis videoları çekmeye başladı ve oldukça beğenildi. Kuliste komik hallerini, sahneye hazırlık aşamalarını video çekerek takipçileriyle buluşturan Yüksel, iş arkadaşı Gizem Acar’a verdiği komik, alışılmadık tepkilerle daha fazla konuşulur hale gelmişti. Bu videolar arasında arkadaşı Gizem’in eyeliner çekemediği Korkma Gizem Çek videosu oldukça beğenildi.

Drag Queen Baran Yüksel Sahne Adı Grido ve Titine

Drag Queen’lik yapmaya ilk başladığında, çığlıklarını bu meslek sayesinde içine atmak zorunda kalmadığını farkeden Baran Yüksel bu nedenle sahne adını çığlık anlamına gelen Grido yapmış. Meslekte kendisini geliştirdiğinde de Titine olarak sahne almaya başlamış. Ancak günümüzde meslek hayatına Drag Queen Baran olarak devam ediyor. Baran Yüksel kaç yaşında sorusunun yanıtı 33 ancak Drag Queen Baran mesleğinde oldukca deneyimli ve başarılı.

Baran Yüksel Eşcinsel mi ?

Mesleği gereği ağır makyajlar yapması ve kadın kıyafetleri giymesi nedeniyle Drag Queen Baran Yüksel eşcinsel mi diye merak ediliyor. Yüksel, verdiği bir röportajda eşcinsel olduğunu ifade etmiş.

Draq Queen Baran Yüksel Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/watch?v=5yMpmpRk27oBaran Yüksel kimdir diye internet üzerinde araştırıldığında ilk olarak Saçmala(MA) isimli Youtube kanalı videoları karşımıza çıkıyor. Baran Yüksel instagram hesabı ile ün kazanınca Saçmala(MA) isimli bir Youtube kanalı açmış ve burada makyaj yapıp sohbet videoları çekmişti. Ancak daha sonra kanalı birlikte açtığı ekip arkadaşıyla fikir ayrılığına düşüp bu kanalda içerik üretmeyi bırakmıştı.

Baran Yüksel Faili Malum Youtube Kanalı

YouTube video
Makyaj yapıp sohbet videoları çeken Baran Yüksel, Saçmala(MA) Youtube kanalından ayrıldıktan sonra sadece kendisinin çekip hazırladığı Faili Malum Youtube kanalını açtı ve içeriklerini üretmeye devam etti. Alpisipisi Baran Yüksel, günümüzde de hem instagram hem de Youtube kanalında Faili Malum adıyla paylaşım yapıyor. Baran Yüksel’in Youtube kanalının adı ise Baran Yüksel.

Drag Queen Baran Yüksel Instagram Hesabı

Baran Yüksel instagram hesabının kullanıcı adı; alpisipisi ancak başarılı performansçının Youtube içerikleri için kullandığı başka bir instagram hesabı daha bulunuyor. O instagram hesabının kullanıcı adı ise;_failimalum_

Bonus: Drag Queen Ne Demek | Drag Queen Nedir ?

Türk toplumu olarak aslında Drag Queen ne demek, Drag Queen nedir çok iyi biliyoruz. Yıllarca televizyon ekranlarında severek izlediğimiz Huysuz Virjin yani Seyfi Dursunoğlu bir drag queen. Ancak bu kelime, daha doğrusu günümüzün eğlence sektörü meslek dallarından biri olarak yaygın bir şekilde bilinmiyor.

Drag Queen ne demek açıklamak gerekirse; kadın kıyafetleri giyen, kadın makyajı yapan ve feminen davranışlar sergileyen erkek anlamına geliyor. Kısacası; drag queen nedir, ne demek merak ediyorsanız gözünüzde Huysuz Virjin’i canlandırın. Bunun bir de erkek kıyafetleri giyip, erkek gibi davranan kadın tanımı da var. O da drag king olarak karşımıza çıkıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!