Dudak Dolgusu ile Çekici Dudaklar

Dudak Dolgusu ile Çekici Dudaklar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hoş bir görüntüye sahip olmak isteyen kadınlar için dikkat çekicilik söz konusu olduğu zaman akla ilk olarak gelen yerlerin başında dudaklar bulunuyor. Dudak dolgusu ile bu alanda istediği görüntüyü elde etmek isteyenler ise Dr. Mustafa Karataş ile iletişime geçerek bu konuda aradığı en iyi sonuçları elde etmeyi başarıyor.

Geçmişten günümüze dudaklar çekiciliğin bir sembolü olarak görülmüştür. Doğal, yüz ile uyumlu ve genç bir görünüme sahip olan dudaklar, her zaman tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Genel olarak bakıldığı zaman dudakların belirli bir kalıba uygun şekilde tanımlamanın mümkün olmadığı bilinen bir gerçek. Çünkü her bir yüz yapısına uygun dudak şekli ve hacmi farklıdır.

Dolayısıyla dudak yapısından memnun olmadığı için uzman isimler ile iletişime geçerek dudak dolgusu yaptırmak isteyen kişilerin mutlaka doğru isimler arasından seçimlerini yapmaları gerekmektedir. Aksi durumda yapılacak olan dudak dolgusu ile beraber ortaya yüze uygun olmayan ve son derece yapay bir görünüme sahip dudaklar çıkabilecektir.

Dr. Mustafa Karataş ve ekibi ise böylesine bir durumun ortaya çıkmasını engellemek adına her insanın yüz yapısına en uygun dudak şeklini belirleyerek buna göre dolgu işlemini yapacaklardır. Her ne kadar kimi insanlar dudak dolgusu işleminin çok kolay bir şekilde yapılabileceğini düşünüyor olsalar da bu aşamada dudak yapısını tam olarak bilmek ve dudakların hareket edişine göre en uygun işlemlerin yapılabilmesi her zaman önemlidir.

Bu alanda deneyim sahibi olmayan isimlerin dudak dolgusu işlemini yapması demek, ortaya gereğinden büyük ve yapısal olarak uygun olmayan dudak görünümün ortaya çıkması anlamına gelmektedir.

Dudak Dolgusu ile Çekici Dudaklar

Dudak Görünümüne En Uygun Müdahale

Özellikle de son dönemlerde artık insanların büyük bir kısmı dudak dolgusu konusundaki araştırmalarına hız kesmenden devam ediyor. Bunun en büyük nedenlerinin başında ise insanların isteklerinin yerine getirilmesi adına artık farklı dolgu tekniklerinin kullanılıyor olması. Böylece artık hem dudak yapısına hem de dudakların hacimlerine göre en uygun olacak dolgu işlemlerinin yapılması da mümkün hale gelmiştir.

Başarılı bir şekilde dudak dolgusu yapılabilmesi adına ilk aşamada Dr. Mustafa Karataş kişinin yüz yapısını detaylı olarak incelemekte ve hali hazırda dudakların konumu ve yüz ile uyumu ile alakalı gerekli bilgileri elde etmektedir.

Bu konuda yeterli araştırmanın yapılmaması sonucunda dudaklara gereğinden fazla hacim verilmesi sonucunda ne yazık ki yüzün dengesinde bozulma meydana gelecektir. Üstelik dudak dolgusu işlemi esnasında her insan için dudaklara hacim verilmesi gerektiği gibi bir durum söz konusu değildir.

Dudak Dolgusu ile Çekici Dudaklar

Çünkü kimi kişilerde en iyi sonuçların eld edilebilmesi adına dudak konturunun belirginleştirilmesi yeterli olmaktadır. Bu aşamada kontur hattına doğru şekilde dolgu enjeksiyonunun yapılması ile beraber çok daha belirgin bir görünümün elde edilmesi de mümkün hale gelmektedir.

Konu dudak dolgusu olduğu zaman en fazla korkulan konuların başında yapılacak işlem sonucunda ördek dudak olarak tabir edilen görüntünün ortaya çıkmasıdır. Bunun meydana gelmesinin nedeni ise üst dudağın alt dudaktan iki milimetreden fazla önde olmasıdır. Dr. Mustafa Karataş, dudaklarının seksi ve ilgi çekici bir görünüme ulaşmasını isteyen herkes için özel olarak planlama işlemini yapmaktadır.

Dudak Dolgusu ile Çekici Dudaklar

Daha sonrasında da yapılan planlamaya göre en iyi sonuçların ortaya çıkması adına gerekli işlemlerin eksiksiz olarak yapılması sağlanmaktadır. Dudak dolgusu işlemi acısız ve kısa süre içerisinde tamamlanan bir işlemdir. Bu aşamada isteğe bağlı olarak lokal anestezi ile uyuşturma işlemi yapılmaktadır. Sonrasındaki aşamada ise öncesinde belirlenmiş noktalara dolgu malzemesi enjekte edilerek işlem tamamlanır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!