featured

Dudak Dolgusu İşlemi ile İstenilen Dudak Görüntüsüne Kavuşmak Artık Mümkün | Ameliyatsız Dudak Dolgusu İşlemi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dudak dolgusu işlemi, son birkaç yılın en popüler estetik işlemlerinden bir tanesi haline gelmiştir. Birçok insan, dudaklarının dolgun ve estetik açısından güzel bir görünüme sahip olmasını ister. Dudak dolgusu işleminde de tam da bu noktada işlemler gerçekleştirilir. Dudaklarının boyutundan veya şeklinden şikayetçi olan insanlar, dudak dolgusu uygulamasına büyük ilgi göstermektedirler.

Dudak dolgusu uygulamasında en iyi sonuçları alabilmek için iyi bir estetik doktoru ile görüşmeler yapmakta da fayda bulunur. Günümüzde oldukça popülerleşen dudak dolgusu işlemi, dudaktaki deformasyonları gidermek için de sıklıkla kullanılır. Özellikle yaş ilerlemesine bağlı olarak dudaklarda oluşan şekil bozuklukları, insanları bu uygulamaya teşvik eden önemli nedenlerden bir tanesidir.

Dudak dolgusu tamamen ameliyatsız bir işlem olduğu için, insanların bu işlem için endişe duymaları gerekmez. Dudak dolgusu sayesinde, kısa süreler içerisinde istedikleri dudak görünüme sahip olan insanlar bu işlemden son derece memnun kalmaktadırlar.

Dudak Dolgusu İşleminin Etkisi Ne Kadar Sürer?

Dudak dolgusu işlemi noktasında en çok merak edilen konulardan bir tanesi, bu işlemin ne kadar süre kalıcılık sunduğudur. Dudak dolgusu işleminin kalıcılık süresi için kesin bir süre vermek imkansızdır. Öyle ki, dudak dolgusu işleminin kalıcılığı kişiden kişiye göre değişir. Ancak bu işlem için ortalama bir kalıcılık süre vermek gerekirse, ortalama 1 yıl gibi bir süre kalıcılık sunar.

Dudak dolgusu işleminin kalıcılık süresini etkileyen birçok faktör bulunabilir. Bu faktörlerin başında ise, dudak dolgusu işleminde kullanılan malzemenin kalitesi gelir. Dudak dolgusunda kullanılan malzemenin kalitesi, kalıcılık süresi kadar insan sağlığı için de oldukça önemlidir. Bu nedenle de dudak dolgusu işleminde kaliteli malzemeler kullanan Op. Dr. Gökhan Haytoğlu gibi isimleri tercih etmekte fayda var.

Dudak Dolgusu Uygulaması Sonrasında Atılması Gereken Adımlar Nelerdir?

Dudak dolgusu işlemi sonrasında, hastaların çok dikkat etmeleri gereken bazı hususlar bulunuyor. Dudak dolgusundan sonraki iki saat içerisinde, dudağı çok fazla oynatmamak gerekir. Aynı zamanda sigara içmek, makyaj yapmak ve en önemlisi yemek yemek, ilk iki saat içerisinde kaçınılması gereken eylemler arasında yer alır.

Dudak dolgusu işlemi bitiminden sonraki birkaç güne bazı şişlik ve morarmaların olması oldukça doğaldır. Ancak bu şikayetler beklenilenden uzun süre geçmez ise doktorunuza başvurmanız gerekebilir. Ameliyatsız estetik dudak dolgusu sonrasında atılması gereken adımlar hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak istiyorsanız Op. Dr. Gökhan Haytoğlu’nun resmi internet sitesi adresini ziyaret edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!