Dudak Dolgusu İzmir Klinikleri Listesi | İzmir’de Dudak Dolgusu Yapan Yerler

Dudak Dolgusu İzmir Klinikleri Listesi | İzmir’de Dudak Dolgusu Yapan Yerler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dudak dolgusu İzmir klinikleri oldukça fazla. Peki, İzmir’de dudak dolgusu yapan yerler nerelerdir? İzmir dudak dolgusu için buyurun yazımıza…

Dudak dolgusu; dudağı şekillendirmek ve dudakları hacimlendirmek amacıyla yapılan estetik işlemlerden biri. Bu işlemde dudakların iç kısmına ve çevresine dermal dolgu enjekte ediliyor ve yüzde uyumlu bir görünüm elde ediliyor. Oldukça basit bir işlem olsa da kimin yaptığı oldukça önemli. Çünkü her dudak dolgusu işlemi başarıyla sonuçlanmayabiliyor… Peki, dudak dolgusu İzmir klinikleri nelerdir?

Dudak Dolgusu İzmir Klinikleri Listesi

Bu yazımızda İzmir’de dudak dolgusu yapan yerler nerelerdir listeledik. Listemizde yer alan dudak dolgusu İzmir klinikleri için en çok tercih edilen ve önerilen yerlerden oluşuyor. İşte, İzmir dudak dolgusu yapan klinikler ve bu klinikler hakkında genel bilgiler….

Dudak Dolgusu İzmir Klinikleri Listesi | İzmir’de Dudak Dolgusu Yapan Yerler

1- Novar Poliklinik Dudak Dolgusu

Novar Poliklinik İzmir dudak dolgusu yapan yerler arasında bulunuyor ve Alsancak, Atakent, Balçova, Bayraklı, Karşıyaka semtlerinde müşterilerine hizmet veriyor. Dudak dolgusundan botoksa, lazerden cilt bakımına, kısacası hemen hemen tüm güzellik uygulamalarına yer veriyor.

İzmir’de dudak dolgusu yapan yerler arayışında olanlar için Novar Poliklinik ücretsiz muayene seçeneği sunuyor. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı işlemlerle, uzman doktorların hizmet verdiği Novar Poliklinik dudak dolgusu yaptırmak için Novar Poliklinik ile iletişime geçebilirsiniz.

İzmir Dudak dolgusu ve daha fazlası hakkında bilgi almak için Novar Poliklinik Instagram hesabına tıklayınız.

2- Özel Mayasante İzmir Dudak Dolgusu

Dudak dolgusu İzmir klinikleri seçeneklerinden biri de; Özel Mayasante Polikliniği… İzmir Konak, Alsancak ve Buca’da bakımına önem veren müşterilerine hizmet sunan Özel Mayasante Polikliniği cilt bakım uygulamalarından lazer epilasyon ve lazerle çatlak tedavisine, bölgesel incelmeden saç uygulamalarına, botokstan mezoterapi uygulamalarına kadar pek çok hizmete yer veriyor.

Özel Mayasante dudak dolgusu işlemleri 10/15 dakika gibi kısa bir sürede uygulanıyor. Eğer siz de yüzünüze en uygun dudak şekli için dudak dolgusu yaptırmayı düşünüyorsanız, estetik cerrahi işlemler gerçekleştiren Dr. Osman Baş’ın uygulaması ile Özel Mayasante Polikliniği’ni tercih edebilirsiniz.

Dudak dolgusu İzmir ve daha fazlası hakkında bilgi edinmek için Özel Mayasante Polikliniği İzmir Instagram hesabına tıklayınız.

Dudak Dolgusu İzmir Klinikleri Listesi | İzmir’de Dudak Dolgusu Yapan Yerler

3- Reve Clinic İzmir Dudak Dolgusu

Reve Clinic İzmir dudak dolgusu için tercih edilebilecek en fazla tavsiye edilen klinikler arasında. İzmir Bayraklı’da faaliyet gösteren Reve Clinic dudak dolgusu göz altı işık dolgusu, göz kapağı estetiği vb. dışında pek çok güzellik uygulamasına yer veriyor.

Yüz estetiğinden vücut estetiğine, PRP’den yağ dolgusuna, Mezoterapiden meme estetiğine, kombine estetikten burun estetiğine, saç ekimi ve benzeri pek çok işlemde Reve Clinic’i tercih edebilirsiniz. İzmir’de dudak dolgusu yapan yerler arasında bulunan Reve Clinic’te yüzünüz ve vücudunuz için kombine işlemleri yaptırabilirsiniz.

Dudak dolgusu İzmir hakkında detaylı bilgi için Reve Clinic Instagram hesabına tıklayınız.

4- İzmir Ekol Dudak Dolgusu

İzmir Ekol Hastanesi başta tıbbi ve cerrahi müdahaleler olmak üzere estetik müdahaleler de gerçekleştiren hastanelerden biri ve dudak dolgusu İzmir klinikleri listesinde bulunuyor. Eğer dudak dolgusu işlemini hastane koşulları altında, kulak burun boğaz, plastik cerrah gibi uzman doktorlara yaptırmak istiyorsanız İzmir Ekol Hastanesi’ni tercih edebilirsiniz.

Geçici dudak dolgusu, kalıcı dudak dolgusu ve yarı kalıcı dudak dolgusu işlemlerinin tamamının yapıldığı, İple yüz germe gibi gençleştirme girişimlerinin bulunduğu İzmir Ekol Hastanesi ile dilerseniz WhatApp üzerinden iletişim kurabilir, 7/24 çağrı merkezine ulaşabilir ya da yüz yüze görüşme talep edebilirsiniz.

İzmir Ekol dudak dolgusu ve daha fazlası hakkında ayrıntılı bilgiler için Instagram hesabına tıklayınız.

Dudak Dolgusu İzmir Klinikleri Listesi | İzmir’de Dudak Dolgusu Yapan Yerler

5- Clinic A Plus

Dudak dolgusu İzmir klinikleri listesinde, Alsancak’ta hizmet veren Clinic A Plus da yer alıyor. Bölgesel zayıflama, kalıcı makyaj uygulamaları, yüz germe, ayak sağlığı, leke tedavisi gibi alanlarda uygulamalar gerçekleştiren Clinic A Plus temporal dolgu için de sık tercih ediliyor.

İzmir’de dudak dolgusu yapılan yerler arasında bulunan Clinic A Plus hakkında detaylı bilgi için Instagram hesabına tıklayınız.

6- İzmir Özel Park Tıp Merkezi

Bayraklı’da bulunan İzmir Özel Park Tıp Merkezi; botoks uygulamaları başta olmak üzere dolgu, mezoterapi, gençlik aşısı, gözaltı ışık dolgusu, çene dolgusu, leke tedavisi, yüz dolgusu, mide botoksu gibi alanlarda müşterilerine hizmetler veriyor. İzmir dudak dolgusu hakkında detaylı bilgi için İzmir Özel Park Tıp Merkezi ile iletişim kurabilir, e-randevu alabilirsiniz.

İzmir Özel Park Tıp Merkezi Instagram hesabı için tıklayınız.

7- Özel Çankaya Tıp Merkezi

Özel Çankaya Tıp Merkezi çeşitli sağlık branşlarında hizmet veren merkezlerden biri. Verdiği hizmetler arasında estetik ve güzellik işlemleri de bulunuyor. Eğer bir tıp merkezinin çatısı altında, uzman doktorlar tarafından uygulanan dudak dolgusu İzmir klinikleri nerelerdir araştırıyorsanız Özel Çankaya Tıp Merkezi’ni tercih edebilirsiniz.

Özel Çankaya Tıp Merkezi Instagram hesabı için tıklayınız.

8- Gözde Estetik Güzellik Merkezi

Gözde Estetik, bakımına ve güzelliğine önem verenlerin tepeden tırnağa hizmet alabileceği ve dudak dolgusu İzmir klinikleri listesinde bir merkez olarak karşımıza çıkıyor. Burun estetiğinden lazer epilasyona, germe operasyonlarından botoksa, dolgu işlemlerinden lazerle varis tedavisine kadar pek çok sağlık ve güzellik uygulaması burada gerçekleştiriliyor.

Dudak Dolgusu İzmir Klinikleri Listesi | İzmir’de Dudak Dolgusu Yapan Yerler

Dudak Dolgusu Nedir?

Dudak dolgusu nedir; dudaklara hacim veren tıbbi bir ilaçtır. Zaman içinde hacmini kaybeden, doğuştan hacimsiz olan dudaklar, dudak dolgusu ile şekillendirilebilir. Dolayısı ile dudak şeklinden memnun olmayan kişiler de bu uygulama ile istediği görünümüne kolaylıkla ulaşabilir.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu uygulaması, ince bir iğne yardımıyla dudak çevresine ve içine tıbbi bir ilacın enjekte edilmesiyle gerçekleştirilir. Dudak dolgusu malzemesi yani ilacı; deri altı ve kolajen üretiminde gerekli olan elementleri (hyalüronik asit) bünyesinde barındırır. Örneğin; Elasty Dudak Dolgusu en çok tercih edilen dolgulardan biridir.

Dudak Dolgusu Çeşitleri Nelerdir?

Dudak dolgusu; geçici dudak dolgusu, kalıcı dudak dolgusu ve yarı kalıcı dudak dolgusu olmak üzere üçe ayrılır. Yaygın olarak geçici dudak dolgusu tercih edilir ve bu dolgu işlemi için genellikle hyalüronik asit içerikli dolgu malzemesi kullanılır.

YouTube video

Kalıcı Dudak Dolgusu Nedir?

Kalıcı dudak dolgusu; dudaklara silikon uygulanması ya da kişinin kendi vücudundan alınmış yağın enjekte edilmesiyle gerçekleştirilir.

Kimler Dudak Dolgusu Yaptıramaz?

Dudak dolgusu herkese yapılabilen bir uygulama değildir. Dudak dolgusu yaptıramayacak olan kişiler şu şekildedir:

  • Dolgu yapımına engel deri hastalığı olanlar
  • Hamileler
  • Emziren anneler
  • Dolgu bölgesinde enfeksiyon olanlar
  • Alerjik olanlar
  • Kanser hastaları
  • Hormonal gelişimini tamamlamamış olanlar (çocuk ve ergenler)

Dudak Dolgusu Sonrası Neler Olur?

Dudak dolgusu sonrasında kişilerin mutlaka güneş koruyucu krem kullanması tavsiye edilir. Özellikle de dudak ve çevresi, işlem sonrasında birkaç gün boyunca darbelerden sakınılmalıdır. Ayrıca dolgu uygulaması sonrasında sıcak suyla duş alınmaması gereklidir.

Dudak dolgusu sonrası uygulama bölgesinde, iğne nedeniyle küçük kırmızı noktaların oluşması normaldir. Bu kırmızı noktalar genellikle işlem günü kendiliğinden geçer.

Dudak Dolgusu Ne Kadar Kalıcı? Dudak Dolgusu Ömrü Ne Kadar Sürer?

Dudak dolgusu ne kadar kalıcı, dudak dolgusu ömrü ne kadar sürer gibi soruların cevabı, kullanılan malzemeye göre değişmektedir. Eğer silikonla kalıcı dudak dolgusu uygulaması yapıldıysa bu ömür boyu kullanılabilir.

Ancak geçici dudak dolgusu işlemi yapıldıysa kalıcılık süresi 6 ay ile 1 yıl arasında değişir. Bunun nedeni ise vücudun, dolgu maddesini zamanla dışarı emip dışarı atmasıdır. Kalıcılık süresi noktasında hangi dudak dolgusu malzemesinin kullanıldığı da önemlidir.

Dudak Dolgusu İzmir Klinikleri Listesi | İzmir’de Dudak Dolgusu Yapan Yerler

Dudak Dolgusu Çok Acıyor mu?

Dudak dolgusu uygulamasında ince bir enjektör kullanılır. Ancak dudak bölgesi hassas olduğundan yanma ve batma hissi oluşabilir. Dudak dolgusu uygulamasında acı hissinin önüne geçilmesi için işlem öncesinde lokal anestezi kremi yad a spreyi uygulanır. Böylelikle kişiler, dolgu işlemi esnasında acı hissetmez. Kısacası; krem ve sprey sayesinde lokal anestezi altında dudak dolgusu acısızdır.

Dudak Dolgusu Kaç Yaşında Yapılabilir?

Dudak dolgusu yaptıracak olan kişilerin hormonal gelişimlerini tamamlamış olması istendiğinden 18 yaş ve üstü olması gereklidir. Ancak aile izni olması kaydıyla 18 yaşın altında ve 18 yaş sınırında olanlar da yaptırabilmektedir.

Dudak Dolgusu Fiyat 2022 | Dudak Dolgusu İzmir Fiyatı Ne Kadar?

Dudak dolgusu fiyatı klinikten kliniğe göre değişir. Ancak dudak dolgusu fiyatını etkileyen en büyük etmen; dudak dolgusunda kullanılan dolgu malzemesinin markası ve ml ya da cc olarak kullanılan dolgu miktarıdır. Genellikle 1 cc ya da 1 ml dudak dolgusu fiyatı belirlemesi yapılır.

Dudak dolgusu fiyatları 2022 bilgisi için, işlem yaptırmak istediğiniz klinik ile iletişime geçmelisiniz.

İlginizi çekebilir: Dudak Dolgunlaştırma Nedir?

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!