featured

Dünyaca Ünlü Model Çeşme’de Darp Edildi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü top model Ukraynalı Daria Kyryliuk ve arkadaşları, Çeşme’de eğlenmeye gittikleri kulüpte darp edildiklerini iddia ettiler. Darp edilmiş fotoğrafını ise sosyal medya hesabından duyurarak, sessiz kalmayacağını söyledi.

Kadına şiddet oranı en yüksek ülkelerin başında gelen Türkiye, bu şiddetini yaptığı hareketle dünya basınına taşımayı başardı. Kadınlarımızı korumak adına birçok girişim yapmaya çalışırken, bazı kendini bilmezler turistleri de darp etmeye başladı. Hem dünya prestiji açısından hem turizm açısından hem de insanlık açısından tasvip edilemez bu davranış İzmir’de yaşandı.

Dünyaca Ünlü Mankenler Arasında Gösterilen Daria Kyryliuk Çeşme’de Darp Edildi

Top model Daria Kyryliuk ve arkadaşlarının iddialarına göre Çeşme’de bulunan Momo Beach isimli bir kulüpte eğlenmeye gittiler. Sebebi belirlenemeyen bir neden ötürü ise güvenlik görevleri Daria ve arkadaşlarını darp etti. Yüzüne ağır darbeler alan ünlü manken, görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak tüm dünyaya duyurdu.

Yüzünde yaralar ve morluklar oluşan Daria sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altında şu ifadeleri kullandı.

https://www.youtube.com/watch?v=FTrJG6bPN-c

“ Sessiz kalmak istemiyorum ve bana, erkek arkadaşım ve grubumuza ne olduğunu anlatmak istiyorum. Momo Plajı’nın (Çeşme, Türkiye) güvenliği bize saldırdı. Dört kızın (ben dahil) yüzüne yumruk atıldı ve çocuklar kötü yaralandı.”“ Polise ayrıntılı raporlar verdik. Bu yaşananları görmezden gelmemeliyiz ve #kadınaşiddetedur demek için arkadaşlarımdan bir bu hikayeyi paylaşmalarını istiyorum.” Dedi.

Daria’nın bu paylaşımına arkadaşlarından büyük destek geldi. Utanç verici bu olay sonrası Daria ve arkadaşları Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti ve şikayette bulundu. Top model ve arkadaşlarının ifadelerini alan emniyet mensupları hemen ardından olay hakkında soruşturma başlattı.

Şeyma Subaşı Arkadaşına Destek Oldu

Şeyma Subaşı, dünyaca ünlü top model Daria Kyryliuk ile yakın arkadaş olduğunu söyledi. Daria’nın instagram gönderisini kendi sosyal medya hesabından paylaştı ve olayla ilgili tepkisini gösterdi. Şeyma Subaşı sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı.

“ Çok yakın, çok tatlı arkadaşım neler yaşamış. Çok üzüldüm, şoktayım gerçekten. Keşke eğlence mekanları da müşterilerini ağırlarken sadece kazandıkları parayla değil, insanlara nasıl davranacaklarına dikkat etseler. Korkunçsunuz.”

YouTube video

Bu paylaşımlar sonrası birçok kadın kullanıcı ve kadına şiddete karşı olan kişiler paylaşımda bulundu. Hem Twitter hem de instagram üzerinden paylaşımlar yapıldı. Ülkemiz adına utanç verici olan bu olay hem yurtiçi hem de yurt dışı alanda ses getirdi. Soruşturma devam ediyor ve kararın ne olacağı bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!