featured

Dünya’nın En Büyük Mimari Proje Kütüphanesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de dwg denildiğinde ilk akla gelen site dwg.ornek.org proje sitesidir. Sitede 100.000’den fazla autocad proje bulunmakta ve bunların hepsi düzenlenmeye hazır revize edilebilir projelerdir. Dwg.ornek.org, 30’dan fazla kategoride 100.000’den fazla dwg projesi ile aradığınız her detayı bulabileceğiniz bir arşive sahip sitedir. Kütüphane dwg, cafe dwg, tefriş dwg, otopark dwg gibi binlerce dwg örneği bulabilir ve indirebilirsiniz.

İhtiyacınız olan bir proje olduğunda, dwg.ornek.org sitesine girip, arama kısmına aradığınız projeyi yazmanız yeterlidir. İstediğiniz projeyi yazıp, ara butonuna bastıktan sonra, aynı projeden birçok alternatif görebilirsiniz. Sizin için en uygun olanı seçip indirebilir ve ihtiyacınıza göre düzenleyebilirsiniz.

Eğer mimar iseniz ve autocad projeleri ile içli dışlı iseniz, sizlere çok fazla zaman kazandıracak ve aynı zamanda işinizi çok kolaylaştıracak bir sitedir. Projeyi en başından çizmektense dwg.ornek.org üzerinden hazır bir örnek proje indirip, revize etmek size büyük kolaylık sağlayacaktır. Böylece müşterilerinize çok hızlı bir şekilde dönüş sağlayabilir, hızlı dönüşünüzden ötürü, ilerisi için de sizlerle çalışmalarına devam etmelerini sağlayabilirsiniz.

Dwg.ornek.org sitesinden, konferans salonu kesit gibi binlerce örnek dwg projesi indirebilmek için üyelik paketi satın almanız gerekmektedir. Bu paketler aylık, yıllık ve ömür boyu olmak üzere 3 adet farklı üyelik paketinden oluşmaktadır. Fiyatları oldukça uygun olan bu üyelik paketlerini alabilmek için, öncelikle siteye kayıt olmanız gerekmektedir.

Üyelik paketinizi aldıktan sonra, binlerce dwg projesi içinden istediğiniz dwg projesini indirebilir ve ihtiyacınıza göre revize edip çalışmalarınıza hız kazandırabilirsiniz.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!