featured

Dünyanın En Ünlü ve En Lüks 5 Oteli!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyada görülmeye değer en lüks ve en ünlü otellerin her biri birbirinden farklı özelliklere sahip. Oldukça lüks oluşları nedeniyle pahalı oteller arasında da bulunan bu otelleri şimdi tanımaya ne dersiniz? İşte dünyanın en lüks, en pahalı ve en ünlü 5 oteli!

Dünyanın En Lüks ve Ünlü Otelleri

1-  Dubai- Burj Al Arab

YouTube video

Dünyanın en lüks ve en ünlü oteli dendiğinde kuşkusuz akla ilk olarak Dubai’deki Burj Al Arab geliyor. İsim olarak Arap kulesi anlamına gelen bu otele yelkene benzerliği nedeniyle Yelken Otel de denilmektedir. Otelin dış yüzeyinde mevcut olan ağırlığı azaltmak ve sıcak hava sirkülasyonunu sağlamak için büyük bir ez kumaş kullanılmıştır. Geceleri de projektörlerle dış yüzeyi aydınlatılmaktadır.

2- ABD Las Vegas- Wynn

YouTube video

Las Vegas bulunan en iyi tel olarak seçilen Wynn ’de havuzlar Spa ve dünyanın en ünlü markalarının bulunduğu mağazalar yer almaktadır. Bu otelde çok güzel ve özel anlar yaşayabilirsiniz.

3- Maldivler- Conrad Maldives Rangali Island

YouTube video

Özel villalardan oluşan Conrad Maldives Rangali otel 2 ayrı ada şeklinde konumlanmıştır. Yalnızca camdan yapılmış olan ve denizin altında bulunan restoranı vardır. Deniz ve plaj manzaraları görülmeye değer muhteşemliktedir.

4- Tanzanya- Beho Beho

YouTube video

Beho Beho, lezzet olarak mükemmel yemeklere sahip, servisi muhteşem ve konforlu oluşu sebebiyle eşsiz bir tatil yaşayabileceğiniz bir oteldir. İnsanları ise oldukça sıcaktır.  

5- Hindistan- Kerala

YouTube video

Doğal güzelliklere sahip olan ve Hindistan’ın Kerala eyaletinde yer alan bu otele gittiğinizde su kanallarının arasında tekne turu yapabilir ve vahşi doğasında trekkingler yapabilirsiniz. Turistler için görülmeye değer muhteşem ötesi bir yerdir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!