e-ticaret-paketleri-karsilastirma

2023’ün En İyi E-Ticaret Paketleri Karşılaştırma Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

E-ticaret paketleri karşılaştırma, sektöre girmeden önce yapılması gereken bir araştırmadır. Yapılacak karşılaştırma sayesinde en iyi e-ticaret paketleri seçilebilir böylece dijital pazarlama alanında doğru karar verilebilmektedir. Güncel olarak var olan e-ticaret paketi içerikleri aşağı yukarı benzemektedir.

Fakat e ticaret sitesi kurmak istiyorsanız, ayrıntılara indiğinizde aralarındaki farkı daha iyi görebilirsiniz. Gerek arama motoru optimizasyonu gerekse sosyal medya alanında ticaret yazılımları birbirinden ayrılmaktadır. İşte, e-ticaret paketleri karşılaştırması.

Güncel E-Ticaret Paketleri Karşılaştırma: En İyi E-Ticaret Paketleri Hangisi?

e-ticaret-paketleri-karsilastirma
E Ticaret Paketleri Karşılaştırma

En iyi e-ticaret yazılımları denildiğinde akla benzer firmalar gelmektedir: İdeasoft, Ticimax, Tsoft, Opencart vs. Her bir firma kendi içerisinde e ticaret yazılımı geliştirerek kişilere imkân sunmaktadır. Pek çok alt yapısı bulunan bu sistemlerin pazar yeri içinde yer edinebilmek adına teknik destek ve daha fazla konuda ihtiyacı bulunmaktadır. Entegre ederek kullanabileceğiniz hazır e-ticaret sitesi tavsiye almadan önce bu karşılaştırmaya göz atmalısınız!

En İyi E-Ticaret Yazılım Firmaları Yakından İnceleyelim: Genel Özellikleri ile E-Ticaret Paketleri Karşılaştırma

En çok tercih edilen İdeasoft, Ticimax ve Tsoft arasında karşılaştırma yapılacak. Siz de bu açıklamaları inceleyebilir veya daha geniş kapsamlı bilgiler için firmaların sitesine göz atabilirsiniz. Yapılacak olan kıyaslama İdeasoft Platinium, Ticimax Special Omni ve Tsoft Clever adındaki firmaların en gelişmiş paketleri arasındadır.

1 – Trafik Kapasitesi

Sitenin bir yıllık süreçte kullanılmasına izin verilen veri aktarım kapasitesidir. Müşterilerin hızlı ve rahat kullanımı ve genel hız üzerinde etkilidir. Başlangıç dahil olmak üzere gelişmiş siteler içinde dikkat edilmesi gereken bir konudur.

  • İdeasoft: 5000 GB/Yıllık
  • Ticimax: 5000 GB/ Yıllık
  • Tsoft: 800 GB/ Yıllık

2 – E-Posta Hesap Kullanımı

e-ticaret-paketleri-karsilastirma

Site üzerinde kaç kişinin e-posta hesabı açabileceğini ifade etmektedir. Başlangıç seviyesi için çok mühim olmasa da ilerleyen süreçlerde etkilidir.

  • İdeasoft: Bulunuyor fakat sayısı hakkında detay verilmemiş.
  • Ticimax: 250 adet.
  • Tsoft: 140 adet olarak belirtilmiştir.

3 – Destek & Yardım

Kurulum esnasında ve sonrasında oluşan sorunlara karşı alınabilecek yardım türlerini ifade etmektedir.

  • İdeasoft: Telefon + Destek Talebi
  • Ticimax: Telefon + Destek Talebi + Eğitim + Videolar
  • Tsoft: Telefon + Ticket Desteği + Standart Program Eğitimi

4 – SEO Çalışmaları

E-ticaret paketleri karşılaştırma esnasında genelde ayırıcı etkiye sahip olmayan fakat önemli bir kısımdır. SEO çalışmaları arama optimizasyonu gerçekleştirme sistemidir. Sitenin ön plana çıkması adına gereklidir.

  • İdeasoft, Ticimax ve Tsoft ileri düzey SEO çalışmalarını paketlerine dahil etmiştir.

5 – Site Tema Tasarımı

e-ticaret-paketleri-karsilastirma

E ticaret sitesi tavsiye alırken özellikle bu alandaki temalara dikkat edilmektedir. Sitenin dış görünümü kadar kullanım kolaylığına sahip olması, müşterilerin pratik ve rahat hareket etmesini sağlar.

  • İdeasoft: Pakette hazır temalar ve siteler mevcuttur. Renk bazında değişim talep edildiğinde ekstra ücret ödemek gerekir.
  • Ticimax: Kuruluma hazır site görünümleri vardır. Fakat renk değişimi adına ekstra ücret talep edilmektedir.
  • Tsoft: Hazır olarak bulunan site temaları vardır. Renk, yer değişimi gibi durumlarda ekstra ücret talep edilmektedir.

6 – Kargo Yönetim ve Entegrasyonu

Ürünlerin kargoya geçiş süreci ve kargo takibi yapılabilmesi adına oluşturulan bir modüldür. E-ticaret paketleri karşılaştırma esnasında göreceksiniz ki her firma tarafından sunulmamaktadır.

  • İdeasoft: Evet, bulunuyor.
  • Ticimax: Evet, bulunuyor.
  • Tsoft: Kargo etiketi yazdırabilme var fakat kargo yönetimi opsiyonel olarak eklenmektedir.

7 – Mobil Uygulama

E-ticaret paketleri karşılaştırma esnasında mobil uygulamaya dikkat etmekte fayda var. Mobil uygulama indirme sayısı ve buradan ulaşabilecek kişi olasılığını arttırabilirsiniz. Satışınızı ve reklamınızı yapmak adına mobil uygulama tasarımları yapılır.

  • İdeasoft: İlk 1 yıl hediyedir.
  • Ticimax: Hediyedir.
  • Tsoft: Mobil uygulama yoktur.

8 – Sanal Pos Kullanımı

Sanal pos; kredi kartı ile kapıda ödeme ve nakit ödeme sunmaktadır. Günümüzde e-ticaret paketleri karşılaştırma sırasında ve müşteri memnuniyeti elde etme esnasında etkili unsurlardan birisidir.

  • İdeasoft: Sanal Pos bulunur.
  • Ticimax: Sanal Pos bulunur. Alternatif ödeme olarak Telr ve Sodexo yemek kartı ile ödeme opsiyonel olmak üzere 23 kesin olarak bulunan ödeme şekli mevcuttur.
  • Tsoft: Sanal Pos ile ödeme vardır ancak Sanal Pos geri iade alımı yoktur.

e-ticaret-paketleri-karsilastirma

Sonuç Olarak;

En iyi e-ticaret paketleri karşılaştırma esnasında daha fazla özellik de incelenebilir. Temel belirleyici unsurlardan birisi de elbette fiyatlar olmaktadır. En uygun fiyatlı e ticaret paketi Tsoft tarafından sunulurken paket içeriği olarak da diğer iki firmaya göre geri kalmaktadır. Gerek eğitimleri gerekse sürekli desteği ile Ticimax daha ön plana çıkıyor. İdeasoft da yine Tsoft’a nazaran daha iyi Ticimax ile ortak noktaları da çok fazladır.

E Ticaret Yazılımları Nedir? E-Ticaret Programları Neden Kullanılmalı?

E-ticaret paketleri karşılaştırma işlemi sonucunda ticaret paketleri konusunda merakınız daha fazla artmış olabilir. Hazır e ticaret paketleri en uygun e-ticaret sitesi kurmanın yoludur. Paketler içerisinde satışı ve satış sonrası-öncesi durumu destekleyici sayısız modül bulunur. Modüller dijital pazarlama ve satışı kolaylaştırır.

Süreci daha kısa sürede tamamlayarak satışa hazır hale gelmek, ticaretten geri kalmamak adına kullanılmalı. E-ticaret paketleri karşılaştırma sonrası beklentilerinizi karşılayacak olan paketi satın alabilirsiniz. Farklı firmalarla uğraşmadan tek adresten rahatlıkla ihtiyacınız olan site ve alt yapıya ulaşabilirsiniz.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!