featured

Elon Musk Tesla S3XY Alev Kırmızı Şort’u Satışa Sundu!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Elon Musk alev kırmızısı kısa bir şort satışa sunduğunu açıkladı. Elon Musk, kısa kırmızı şortu satışa sunduktan sonra şort o kadar çok ilgi gördü ki, satışa sunulan site kısa bir zaman içerisinde çöktü. Ürün Tesla’nın ürün yelpazesinden farklı olduğu halde yine de ürüne olan ilgi oldukça fazlaydı. Elon Musk takipçilerini Twitter da attığı mesajla Tesla’nın ürün satış sayfasına yönlendirdi. Tesla ürünü şortun fiyatı ise 69 bin 420 dolar olduğunu açıkladı.

Fiyatı ve satış duyurusunu yaptıktan kısa bir süre sonra ise Elon Musk yeni bir Twitter mesajı yayınlayarak sitenin çöktüğünü belirtti.

Alev Kırmızısı Tesla Şortun Özellikleri!

Kırmızı ve saten olan Tesla mini şortunun önünde altın renginde Tesla logosu bulunuyor. Arkasında da yine atın renginde S3XY yani Tesla otomobillerinin modellerinin yazısı yer alıyor. Tesla satışa sunduğu bu şort ile iyi bir sermaye oluşturacak gibi görünüyor.

Tesla’nın internet mağazasında yalnızca bu kırmızı kısa şort bulunmuyor. Ayrıca şapka, bere, sweatshirt, t-shirt, bere ve eşofman gibi tekstil ürünleri de satışta yer alan farklı ürünler olarak karşımıza çıkıyor. Bunların haricinde powerbank, Tesla model 3 tasarımlı akülü araba gibi ürünlerde yine satışta bulunuyor.

Elon Musk, yeni projelerinde kullanmak üzere ve bunun için kaynak sağlamak amacıyla şirketin odağının haricinde ürünleri satışa sunmayı da tercih ediyor. Oldukça renkli bir ve 21. Yüzyılın çok konuşulan ismi Musk, sermaye sağlamak için farklı ürünlerle daha çok karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz…

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!