featured

Emre Kıvılcım Kimdir | Emre Kıvılcım Dizileri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emre Kıvılcım kimdir? Gündüz kuşağı dizilerinde rol aldığı karakterler ve başarısı ile anılan Emre Kıvılcım, henüz genç ve yolun çok başında oyunculardan biridir. Ekranlarda yeni yeni görmeye başladığımız oyuncu, her role başarılı bir şekilde bürünüşü ile izleyicinin gönlünü kazanmayı başardı. Öyle ki bir anda özel yaşantısı magazin gündemine bomba gibi düştü. Emre Kıvılcım kimdir? Emre Kıvılcım kaç yaşında? Gelin birlikte bakalım.

Emre Kıvılcım Kimdir Biyografisi | Emre Kıvılcım Kaç Yaşında?

Emre Kıvılcım 2 Eylül 1991 doğumludur. Başak burcu olan oyuncu, günlük yaşantısında oldukça titiz ve özenli olduğunu, genel olarak burcunun özelliklerini taşıdığını ifade ermektedir.

1- Emre Kıvılcım Türk mü? Emre Kıvılcım Kürt mü?

Emre Kıvılcım aslen nereli konusuna gelecek olunduğunda, Malatyalı olduğu belirtilmelidir. Emre Kıvılcım Kürt mü iddiaları ise kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Doğma büyüme Malatyalı olan oyuncu Türk asıllıdır.

2- Emre Kıvılcım Annesi Kim? Emre Kıvılcım Ailesi

Emre Kıvılcım annesi ve babası hakkında bilgi paylaşımı bulunmamaktadır. Yapılan röportajlar sırasında da Emre Kıvılcım ailesi hakkında sorulan sorulara yanıt vermemeyi tercih etmektedir.

3- Emre Kıvılcım Kardeşi Var mı? Emre Kıvılcım İkizi mi Var?

Emre Kıvılcım kardeşi var mı ya da kaç kardeş konusu ise net olarak bilinmemektedir.

4- Emre Kıvılcım Evlimi? Emre Kıvılcım Eşi Kim?

Emre Kıvılcım evlimi? Özel hayatı oldukça merak edilen oyuncunun hayatı boyunca hiç evlilik yapmadığı bilinmektedir. Bunun yanı sıra şu sıralar Emre Kıvılcım sevgilisi olmadığını ifade etmektedir.

5- Emre Kıvılcım Boyu Kaç? Emre Kıvılcım Kilosu Nedir?

Emre Kıvılcım boyu 1.81 kilosu ise 74 olarak bilinmektedir. Düzenli olarak spor yaptığı bilinen oyuncunun, spor konusunda çok katı olduğu ve kilo kontrolüne dikkat ettiği paylaşılan bilgiler arasındadır.

6- Emre Kıvılcım Hangi Üniversite Mezunu?

Emre Kıvılcım, aslen Kimya mühendisidir. 12 yaşına kadar Malatya’da yaşayan oyuncu, daha sonrasında ailesiyle İstanbul’a yerleşmiştir. İstanbul Aydın Üniversitesi Kimya mühendisliği bölümünden mezun olan oyuncu, kariyerini oyunculuk üzerine oluşturmayı hedeflemiştir.

Ancak bu sırada İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Yüksek lisans eğitimini de tamamlamıştır. Oyunculuk alanına yöneldikten sonra Emre Kıvılcım, Sadri Alışık tiyatrosunda uzun bir süre eğitim görmüştür. 2014 yılı itibariyle ise birçok dizi projesinde rol almıştır.

7- Emre Kıvılcım Dizileri Nelerdir? Emre Kıvılcım Oynadığı Diziler Listesi

Emre Kıvılcım dizileri ve filmleri arasında ilki 2014 yılında yer aldığı Zeytinyağlı Yiyemem Aman filmidir. Daha sonra gündüz kuşağının sevilen dizisi Elif dizisinde tam 3 sezon boyunca rol almıştır. Bu dizi Endonezya, Asya ve Latin Amerika ülkelerine satılmıştı.

Daha sonrasında ise dizi bu ülkelerde reyting rekorları kırarak adından sıkça söz ettirmişti. 2018 yılında dahil olduğu Adı Zehra dizisi ise kariyerinde zirveyi görmesini sağlamıştır. Bu dizi yaklaşık 13 ülkeye satılmış ve en çok izlenen gündüz kuşağı dizilerinden biri olmuştur.

YouTube video

2021 yılında Mendirman Celaleddin dizisiyle karşımıza çıkan oyuncu bu projesinde ne yazık ki reyting kurbanı olmuştur. Reytinglerde aşağıda kalan dizinin 7. Bölüm itibariyle yayın hayatına son verilmiştir.

Oyuncunun filmografisine bakıldığında ise Cinayet-i Aşk, Kim Daha Mutlu, Türkler Geliyor, 9 Kere Leyla gibi önemli yapıtlarda yer aldığı görülmektedir. Ayrıca sevilen Emre Kıvılcım başarılı oyunculuğu sonrası Endonezya’da sevilen Türk oyuncularından biri olmuştur. Bu sebeple Endonezya’nın Lc Waikiki marka yüzü olarak, reklamlarda boy göstermiştir. Yepyeni dizi Üç Kuruş’un sevilen komiseri Ekin Koç kimdir bilgi almak için tıklayınız.

8- Emre Kıvılcım İnstagram Hesabı Nedir?

Emre Kıvılcım sosyal medya üzerinden oldukça aktiftir. Oyuncunun İnstagram hesabı @emre.kvlcm şeklindedir. Emre Kıvılcım İnstagram hesabı üzerinden yaklaşık 700 bin takipçi sayısına sahiptir.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!