featured

En Basit Hali ile Anket Doldurarak Para Kazanma Yöntemleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anket doldurarak para kazanma girişimi, ek iş arayan herkesin aklına gelen ilk şeylerden biridir. Anket doldurmak genelde ek iş olarak bilinse de, araştırma şirketlerinin sayısının artması, kamu kurumlarının ve işletmelerin talep göstermesi ile çoğu insanın kadrolu olarak çalıştığı bir meslek aslında. Anket, ismini siyasetin seçim zamanları ön plana çıkarttığı bir metot olsa da, genelde pazar araştırması yapmak için şirketlerin fazlaca müracaat ettiği bir yöntem. Kullanıcıların taleplerini ölçmek adına katılımcılara birkaç ya da bazen daha fazla sorunun yönetilmesi ile gerçekleştirilebiliyor. Gönüllü olarak katılım sağlanabildiği gibi bazen katılımcılara ödül verilebilmektedir. İşte, anket doldurarak para kazanmanın temelleri de burada ortaya çıkıyor.

Dijital dünyanın gelişmesi, akıllı telefonların kullanımının artması ve internetin gücü ile kısalan mesafeler, artık anket firmalarının son kullanıcıya ulaşmasını kolaylaştırabiliyor. Popülerliğini çok fazla yaşadığı dönemde sayfalarca kağıt ile gerçekleştirilen işlemler artık bilgisayar ve mobil cihazlarla hem daha hızlı, hem daha fazla kişiye ulaşabilir durumda. Firmalar, dijitalin gücünü kullanarak son kullanıcıya ulaşmanın yollarını deniyor. Buda bir çok kişi için yeni bir gelir yöntemine dönüşebiliyor.

Anket Doldurarak Nasıl Para Kazanılır?

Anket doldurularak para kazanabildiğini artık arama motorlarında ek gelir araştırması gerçekleştiren hemen herkes biliyor. Peki ama anket doldurarak para nasıl kazanılır?

Yürürken yada bir parkta oturuyorken anket yapmak için yanınıza gelen birinden ‘’birkaç soru sorabilir miyim’’ cümlesini mutlaka duymuşsunuzdur. Ve genelde ‘’Hayır’’ cevabını vererek geri çevirdiğiniz girişimlerde olmuştur. Ama üzülmeyin neredeyse büyük çoğunluk bu cevabı veriyor. Durum böyleyken, anket firmaları bir takım çözümler üretmenin yolunu arayama başlamış, katılımcılara ödüller veya çekilişler vadederek katılımın artmasını sağlamışlardı. Çekilişler ile başlayan ödül girişimleri, sonrasında hediye ve kazanç olarak ilerlemeye başladı. Artık günümüzde kazanç elde etmenin bir yöntemi olarak ismini fazlası ile duyurmaya devam ediyor.

Bazı anket firmaları ve aracı web siteleri sayesinde, artık anket doldurarak para kazanmak mümkün. Kullanıcı sayısını hızla artıran bu anket sitelerinde özel firmalarla gerçekleştiren anlaşmalar sayesinde katılımcılara bir kazanç vaadinde bulunuluyor. Kullanıcılar kendileri için uygun anketlere katılım sağlayarak anketin uzunluğuna ve kalitesine göre belirlenen ücreti kasalarına gönderiyorlar. Çekilebilir limite ulaşan bakiyenin banka hesabına aktarılmasına izin veriliyor.

Her geçen gün sayısı artan bu web siteleri sayesinde sizde para kazanabilirsiniz. Ücretsiz üyeliği olan bu sitelerden kayıt işlemlerinde size uygun anket oluşturmak için bir takım bilgiler isteniyor. Yani sizde bir ankete katıldığınızı düşünebilirsiniz. Burada vereceğiniz cevaplar size uygun anketlerin seçilmesine aracılık ediyor olacaktır. Bu yüzden hepsini doğru olarak işaretlemeniz, size gönderilecek anketleri tamamlamanıza aracılık edecektir. Cevaplarında tutarsızlık olan veya doğruluğunun ilerlemesine uygun olmadığı anketler yarım bırakılıp, tek ödül olarak sadece ‘’teşekkür’’ cevabı alabilirsiniz.

Anket, sitelerinin sayısının artması ile doğru siteleri seçmek biraz zorlayabilen detaylardan biri. Hevesle başladığınız anketler, hesabınızda biriken tutarlar yüzünüzü güldürebilir olsa da çekim emri verdikten sonra hüsrana dönüşebilir. Bu yüzden doğru ve güvenilir anket siteleri seçmekte fayda var.

İnternetten Anket Doldurarak Para Kazanılan Anket Siteleri

Anket doldurarak para kazanmanın mümkün olduğunu artık hepimiz biliyoruz. Sadece doğru sitelere ulaşım sağlamanın, vereceğiniz emeğin karşılığını almanız açısından önemini bilmeniz gerekiyor. Bu nedenle her site de kayıt oluşturmadan önce, o site ile alakalı araştırma yapmalı ve güvenli olduğundan emin olmanız verilerinizin çalınmaması açısından da son derece önemli.

Anket Doldurarak Para Kazandıran Siteler Hangileridir?

Bununla ilgili çok fazla araştırma gerçekleştiriliyor. Sizler için araştırdığımız birkaç anket sitesini bilgilerinize sunarken, kendi araştırmalarınızı yaparak ilerlemenizi tavsiye ediyoruz.

1-) JTN Panel

Anket doldurarak para kazanacağınız ilk site JTN Panel. Sofya merkezli bir araştırma şirketi olan JTN Research LTD’e ait olan panel, Türk kullanıcılar içinde aktif durumda bulunuyor. Firmanın veya müşterilerinin gerçekleştirdiği araştırmalara site üzerinden katılabiliyorsunuz. Ücretsiz üyelik ile aktif süreci başlattığınız andan itibaren anket bildirimleri için mail alıyorsunuz. Bu nedenle mail kutunuzu sürekli kontrol etmeniz de fayda var.

Katıldığınız her anketten JTN puan kazanabiliyorsunuz. JTN puanlarınızı belirli seviyeye geldiğinde TL’ye dönüştürebilirsiniz. Sistemde ‘’10 JTN Puanı = 0,6 TL’’ olarak belirlenmiş durumda. Panel üzerinde biriken JTN puanlarınız 1000’e ulaştığında karşılığı olan 60 TL ile değiştirebilir ve çekim gerçekleştirebilirsiniz. Sistem papara ve birkaç alternatif çekim yöntemi sunuyor.

2-) Toluna Influencers

Anket doldurarak para ve ödüller kazanabileceğiniz diğer site Toluna Influencers sitesi. Çok fazla kullanıcısı ve anket dışında farklı alternatif kazanç yöntemleri popüler durumda bulunuyor. Sitede bulunan anketler iş birliği içerisinde olunan anket firmaları tarafından hazırlanmaktadır ve yaklaşık 15-20 dakika sürmektedir.

Sitedeki ödüllendirme, anket süresi baz alınarak gerçekleştiriliyor. Anketler yine puan esasına dayalı. Biriken puanlarınızı ödüller, hediye çekleri veya paraya dönüştürebiliyorsunuz. Site üzerinden üyelik gerçekleştirdikten sonra profil bilgilerinizi doğru girmeniz, daha fazla anketin tarafınıza ulaşmasını sağlayacaktır.

3-) LifePoints Panel

Yine ödül kazanabileceğiniz sitelerden biri LifePoints Panelidir. Siteye ilk üyelik esnasında sizi 10 LifePoints puanı karşılıyor. Yine üyelik esnasında doldurduğunuz bilgilerinize göre gönderilen anketler, e posta ile tarafınıza gönderiliyor ve 1 aylık süre içerisinde istediğiniz zaman katılım sağlayabiliyorsunuz.

Site üzerinden gerçekleştireceğiniz her anket size LifePoints puanı olarak yansımaktadır. Hesabınızda biriken puanları IKEA, Boyner gibi markalardan hediye çekine dönüştürebiliyorsunuz. SurveyPago, Marketagent gibi ülkemizde popüler olan markalarda anket doldurarak para kazanabileceğiniz siteler arasında yer almaktadır. Bu sitelerde ücretsiz üyelik oluşturarak sizlere gönderilen anketlere katılım sağlayarak ödüller kazanabilirsiniz. Her gün sayısı artan firmaların en güvenilir olanlarına sizde araştırma yaparak ulaşabilir, kazanç alanlarınızı genişletebilirsiniz. Kaynak: https://www.parakazanmayollarim.com/anket-doldurarak-para-kazanmak/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!