featured

En Dedikoducu Burçlar Hangileri ?  2021 De Gıybet Kapılarını Sonuna Kadar Aralayan En Dedikoducu Burç Hangisi Oldu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En dedikoducu burçlar konusunda hemen herkesin hem fikir olduğu elbette birkaç burç var. Bazı burçlar fıtraten sır saklama konusunda başarısız olduğu için gıybet çemberinden çıkamazken bazıları da bilinçli şekilde gıybet edip kuyu kazmak konusunda ustadırlar. İşte en dedikoducu burçlar listesi!

En Dedikoducu Burçlar Listesi

Burçların kötülük oranları için gıybet de bir etken olarak sayılır. Çünkü bazı dedikodular öyle tehlikeli hal alır ki ya bu kişilerin çevresinde kimse kalmaz ya da birilerinin başına bolca çorap örülür. Peki hangi burçlar sır saklama konusunda başarısızdır ve onların gıybet potansiyellerine karşılık tedbir almanız gereklidir:

İkizler burcuBoğa burcuAkrep burcuTerazi Burcu

En Dedikoducu Burç Hangisi İşte Top 5 ve Özellikleri

Sır tutamayan burçlar mı desek sevmediklerinin ununu pazara seren mi? işte istatistiklere göre en dedikoducu burçlar ve gıybet dozunu kullanım talimatları!

1- İkizler Burcu

En karaktersiz burç olarak nam salmış ikizler burcu ne hikmetse bir türlü kendini bu tepkilerden kurtaramaz. Adı çıkmış 9 a inmez 8 e misali, ikizler burcu dendi mi herkes köşe bucak kaçar…

Bunun en önemli sebebi aslında ikizler burcunun iki yüzlü olma özelliğidir. Bir yerde A diyen ikizler burcu 5 dakika sonra başka yerde aynı konuda B der!

Eh bunu gören çevresi de pek de bundan hoşlanmaz. Ama ikizlerin en belirgin özelliklerinden birisi de kesinlikle gıybet! Allah herkesi ikizlerin gıybet çemberinden korusun. Olmayan bir şeyi ortalığa atıp çorba gibi karıştırma konusunda ultra lüks bir başarıları vardır.

2- Boğa Burcu

Bir boğanın asla gözü doymaz. Maymun iştahlıdırlar. Her şeyin en iyisi onlarda olmalıdır. Birinin bir gram mutluluğu bile gözüne batabilir boğaların.

Bu nedenle her yerde kendilerine rakip kim varsa onu yenmenin en kolay yolu olarak dedikodu yapmayı tercih ederler.

Gıybet konusunda en iddialı burçlardır ve kocaya karı boşatma deyimini hayata geçirme konusunda muazzam ustalıkları vardır.

3- Akrep Burcu

Akrep burçları için pek çok öne çıkan benzetme vardır… Sinsi burçlar da akrep, bedduası tutan burçlar da akrep, ağzı iyi laf yapan burçlar da akrep derken şimdi gelelim bir diğer ünvana!

En dedikoducu burçlar arasında en tehlikelisi akreptir. Eğer aklınız varsa mutlaka akreple iyi geçinmeye çalışın.

Bir akrebin kin ve nefretinin sebebi olduysanız onun sizi alt etmesi için gıybet kaçınılmazdır. Hele ki de size ait bildiği sırlar varsa 7 düvele bunları anlatıp sizi rezil etmemesi kaçınılmazdır.

Akrep burcu dedikodu yaparken direkt isim vermese de adres gösterme konusunda çok başarılıdır. Eğer birisinin gizliden gizliye kuyusunu kazacaksa insanları doldurmak ve fiştikleme konusunda elinden geleni ardına koymaz.

4- Terazi Burcu

Terazi burçları dengesizliği ile bilinen burçlardır. Bu dengesizlik yüzünden gıybet çemberinden çıkamayan talihsizler olarak bu listede yerlerini alırlar.

Teraziler ilk etapta çok çekici ve sevimli gelseler de zamanla insanı boğan tavırları vardır. Bu nedenle sık sık yalnız kalırlar. Bu durumda da yanına birilerini çekmek için dedikodu anahtarını kullanırlar.

Bir ortamda birbirine düşmanlık besleyen birileri varsa onları yanına çekmek için karşıdakinin gıybetini yapmaktan hiç de çekinmezler.

Tabi dengesiz oldukları için bu taraftan sıkılıp diğer tarafa geçince de dedikodu oklarını tersine çevirmesi an meselesidir.

5- Yay Burcu | Patavatsızlıktan En Dedikoducu Burçlar Listesine Giden Yol!

En geveze burçlar arasında ilk sırada tahta oturan yaylar ne yazık ki patavatsızlıkları yüzünden dedikoducular safında yer alırlar.

Yayları bu grupta biraz dışa iten ise aşırı dikkatsiz oldukları için olayları hatırlamamalarıdır. Genellikle detaylara önem vermezler ve bu yüzden dedikodunun esas malzemesini kaçırırlar. Eee tabi, eksik malzeme de gıybetin tadını kaçırır.

Pat diye her şeye yorum yaptıkları için o an başkası hakkında konuştuklarının farkına varmazlar bile.

Aslında yayların gıybet macerası onlarla ters düşünce başlar. Çünkü yaylar kolay kolay kimseye kin gütmezler. Hayatta çok sınırlı sayıda kin güttüğü kişi olduğu için onları da asla unutmaz ve onların arkasından verip veriştirirler.

Bonus: Dünyanın En Dedikoducu Ülkesi Hangisi?

İngiltere merkezli İPSOS anket firması tarafından yapılan bir araştırmaya göre dünyanın 40 ülkesinde en dedikoducu ülkeler için bir tespite gidiliyor ve işte sonuçlar:

HindistanÇinTayvanGüney AfrikaABDBrezilyaTaylandSingapurTürkiyeEndonezyaMeksikaKanadaKaradağRusyaSırbistanFilipinlerHong KongİsrailDanimarkaArjantinFransaVietnamPeruİspanyaŞiliMacaristanJaponyaBelçikaPolonyaKolombiyaİsveçNorveçİtalyaAlmanyaAvustralyaMalezyaÇek CumhuriyetiGüney KoreİngiltereHollanda

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!