featured

En İnatçı Burçlar Hangileridir? İnadıyla Dediğini Yapmayanı Pişman Eden 7 Adımda İnatçı Burçlar Listesi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En inatçı burçlar listesi içinde sizce hangi burçlar yer alır? Bazı insanlar ölesine inattır ki ona bir şeyi kabul ettirmek için uğraşmak deveye hendek atlatmaktan zordur. Ne deseniz de olmaz. Kendisine göre doğrusu vardır.

Genel geçerleri kabul etmez ya da kendisine göre mantıklı açıklaması ile herkesi ikna çabasına düşer. Tabi bu inat karşısında kolayca kabul edip kafasını dinleyenler varken, diğer yanda “bu gavur gibi inatla uğraşacak vaktim yok” diyenlerin de sayısı azımsanmayacak kadar fazladır! İşte keçi gibi inatçı burçlar sıralaması !

Toprak Grubu En İnatçı Burçlar

Toprak grubu en inatçı burç sıralaması;

1- Boğa Burcu

2- Oğlak Burcu

3- Başak Burcu

Su Grubu En İnatçı Burç İsimleri

Su grubu en inatçı burç sıralaması ;

1- Akrep Burcu

2- Yengeç Burcu

3- Balık Burcu

Ateş Grubu En İnatçı Burç İsimleri 

Ateş grubu en inatçı burç listesinde en tehlikeli grup… Çünkü 3 inat bir arada !

1- Koç

2- Aslan

3- Yay 

Hava Grubu En İnatçı Burçlar Listesi

Hava grubu en inatçı burç isimleri ise şu şekilde ;

1- Terazi

2- Kova

3- İkizler 

Akıl Yakan En İnatçı Burçlar Sıralaması !

Dünya genelinde baskın karakter dendiğinde birkaç ayrı özellikte insan tipi sayılabilir. Bunlardan birisi de inatçı insanlardır. İnatçı kişilik söylenen lafı anlamak ve kabul konusunda zorludur. Bu sebeple aşırıya kaçan inatçı insan modelinde sinirler gerilebilir.

Hatta iki inatçının bir arada olduğu durumlarda içinden çıkılması zor durumlar da yaşanabilir. Bakalım dünyada en inatçı insanlar hangi burçlar arasında yer alıyor? Burçların inatçılık yüzdesi ile öne çıkanlar hangileridir? İşte en inatçı burçlar ! En inatçı burç kadını ve en inatçı burç erkeği !

1- İnatçı Keçi Koç Burcu

Keçi gibi inat muhabbetinin baş kahramanı koçlardır. Bir koç her zaman yönetendir, onun söylediği dinlenir, yap dediği yapılır. Aksine bir söz söylemek de davranış da bulunmak da mermiye kafa atmak gibidir.

Bir konuda bir doğru varsa bunu kesinlikle tek bilen koç burcudur. Başkası işin doğrusunu asla bilmez. He kaza ile siz koç burcu sözü dinlemeyip başka doğruyu savunursanız ezeli düşman listesinde yerinizi almışsınızdır. Şimdiden geçmiş olsun diyelim.

2- Akla Zarar İnadı ile Akrep Burcu

En zeki burç listesinde dünyada ilk sırada yer alan akrep burcu için şaşma payı yoktur. Bir akrep her zaman en doğruyu bilir. Her zaman doğru olduğu için de onun sözü dinlensin ister. Her bulunduğu ortamda gözde olmak gibi sağlam bir derdi olan akrep burcu için son söz de ilk söz de ona ait olmalıdır.

Bir ortamda akrep burcu konuşma yapar da biri ona muhalif bir düşünceyi öne sürerse akrep sinsice laf sokarak inadını öne sürer. İnatla dediğini kabul ettirir. Aslında kabul edenlerin çoğu da akrebin hışmından korktuğu için kabul eder bu durumu. Bir akrep siyah beyazdır dese bunu kabul etmek tabir-i caizse farzdır. Aman akrep inadı ile fazla uğraşmadan, ortamın kızışacağını anlayacağınız gibi oradan uzaklaşın.

3- Bitmeyen Kaprisleri ile Boğa Burcu

Bitmek bilmeye kaprislerle herkesi sık boğaz eden boğa burcu inat konusunda Nirvana düzeylerdir. Özellikle boğa burcu kadını nazı, niyazı yanında bir de inatla her istediğini yaptırmak ister. Alınmazsa mutlaka inatla başka bir koşul sunar.

İnadından da asla vazgeçmediği için artık yaka silktirir. Alınacak derse alınacak, yapılacak derse yapılacaktır. Üstelik inat ettiği konu her ne ise geciktiği süre miktarınca dünyayı zindan etme olasılığı da yüksektir.

4- Egosu Tavan Aslan Burcu

En inatçı burç erkeği hangi burç deseler ilk akla egolu aslan burcu gelir. Bir aslan erkeği için karizma çok önemlidir. Bir konuda eğer karizmasının dağılacağını hissederse haklı görünmek için inat eder. Üstelik bu inat öyle böyle değil kavga boyutuna bile varabilecek cinstendir. En inatçı burçlar arasında vazgeçilmezler arasında yerini almıştır.

5- Baskın Karakter Yengeç Burcu

En güçlü burç sıralamasında ayakları yere basan burcumuz yengeç için inat olmazsa olmaz özelliktir. Bir yengeç terazisinde ölçüp tarttığı bir olayı genelleme konusunda ustadır. Bu genelleme ile her zaman haklı çıkacağını ve deneyiminden kaynaklı her zaman doğru olduğunu savunur.

Benzer bir durumda da bu doğru savunmaktan asla çekinmez. Oysa burada onu bu inada sürükleyen ılımlı ve oturaklı duruşunu bir anda canavara çeviren duygusal yaklaşımıdır.

6- En İnatçı Burçlar Listesinde Neden Olduğu Bilinmeyen Yay Burcu

Keyfe keder hayat yaşayan yay burçları neden bu listede yer alıyor anlam vermek zor. Ama yayların inadını anlamak da zor. Çok gereksiz ya da lüzumsuz zamanlarda ortamı germek pahasına da olsa inadından vazgeçmeyen yay gibi gergin bir o kadar dominant karakter olmayı başarabilen garip bir burçtur.

7- Kıskançlığını İnadına Çeviren Balık Burcu

En kıskanç burç hangisidir deseler herkes balık burcunu işaret eder. Aslında balıkların inadı da bundan mütevellit. Kıskançlığı yüzünden kendisini önemsetecek diye inat eder durur. Artık insanı bıktıracak düzeye gelen bu inat yüzünden çekilmez mızmızıyla herkesin dikkatini çekmeyi başarır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!