android casus yazılımı
android casus yazılımı

En iyi 4 android casus yazılımı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kişisel bilgilerinizi tespit etmek için farklı bir amacı olan birkaç android casus yazılım türü vardır. Bazıları, web’de gezinme davranışınızı izlemeyi veya reklamverenlere veri göndermeyi amaçlar. Bununla birlikte, bazıları, niyetleri saf olmayan suçlulardır ve verilerinizi hacklemek için kendi amaçları için telefonunuzla temasa geçerler.

İzleyici Nasıl Yararlı Olabilir?

İzleyici, aşağıdakiler gibi birçok durumda kullanışlıdır:

Çocuklarınızın Dersleri Atlayıp Atlamadığını Bilmek İstiyorsunuz

Yoğun program nedeniyle ebeveynler çocuklarına göz kulak olamıyor. Bu sebeple ebeveynleri kolaylaştırmak için bir Android casus programı başlatılmıştır. Çocuğunuzun derslere devam edip etmediğini veya atladığını bilmek istiyorsanız, uygulamaları indirerek aktivitelerini uzaktan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca gizli arama kaydedici yardımıyla çocuklarınızın ödev yapıp yapmadığını veya başka bir şey yapıp yapmadığını kontrol edebilirsiniz.

Partnerinizin Sizi Aldattığını Düşünüyorsunuz

Bir ilişkiniz varsa veya evliyseniz ve eşiniz hakkında şüpheleriniz varsa. Sadece telefonunuzla telefonlarını hacklemenin, konumlarını takip etmenin ve yaptıklarını öğrenmenin en kolay yolu var. Onu güvenli bir şekilde incelemek için en iyi casus uygulamasını yükleyin.

Yaşlı Yakınlarınızı Korumanız Gerekiyor

Android Telefon İzleyici, evden uzaktalarsa yaşlı akrabalarınızın konumunu izlemenin harika bir yoludur. Bazen sinyal sorunları yaşayabilirler ve onlarla iletişime geçemezseniz, casus yazılım o anda harikalar yaratabilir.

Telefonunuzu Kaybettiğinizde

Telefonunuzu bir yerde bırakıp kaybetmeniz mümkün olabilir, bu birçok kez olur. Ama geri vermek istiyor musun? Ardından, önceden ayarlarınızı yapmalısınız, telefonunuzun kaybolması durumunda bir Android izleyici kullanarak onu bulacaksınız.

Bağımlılıkla mücadele eden arkadaşınıza yardım etmek istersiniz.

Arkadaşınızın sağlığı için endişeleniyor ve mücadele sürecinde ona yardımcı olmak istiyorsanız. Artık zor durumlarında onlara yardım etmek hiç de zor değil. İzleme yazılımı aracılığıyla onlarla bağlantı kurabilir, kişisel ayıklıklarını öğrenebilir ve tetikleyicilerini zahmetsizce izleyebilirsiniz.

En İyi 4 Önerilen Uygulama 2023

Örneğin, Samsung telefonlarını takip etmeye yardımcı olabilecek pek çok uygulama vardır:

1. Eyezy

Eyezy, Samsung Telefonları da takip etmeye yardımcı olabilecek olağanüstü bir Android Telefon Takipçisidir. Ebeveynlerin çoğu, sınıf zorbalığından ve çocuklarının depresyonunu paylaşmaktan şikayet ediyor. İlk olarak, bir çocuk ebeveynleriyle durumlarını zorlukla paylaşıyor, ancak çocuklarının sohbetlerine bakmanın başka bir yolunu sunan Eyezy uygulaması sayesinde. Sevdiklerinizi takip etmek için bu uygulamayı kullanabileceğiniz başka yollar da var. Öte yandan, Eyezy uygulamasını seçmek oldukça pahalıdır, temel planını edinebilirsiniz, ancak premium planda daha fazla özellik mevcuttur.

2. Cocospy

Bu izleme yazılımı, yalnızca hedef telefonun mesajlarını okumanıza izin vermez, aynı zamanda silinmiş mesajlarını inceleyebilir, tarayıcı geçmişlerini kontrol edebilir ve Snapchat konuşmalarını, medya dosyalarını ve kişileri uzaktan izleyebilirsiniz. Diğer yazılımlardan farklı olarak, bu ücretsiz deneme sunmuyor, arama kaydetme özelliği yok ve ekran görüntüsü özelliği sunulmuyor.

3. Spyine

Hedef kişinin şifresine, kullanıcı adına ve diğer bilgilerine erişmek istiyorsanız, bir kişinin Samsung Telefonlarında çalışan etkinlikleri hakkında güncelleme almak için bu en iyi casus programını kullanmalısınız. Kiminle görüştüklerini, kimlerle görüştüklerini, tüm bilgilerini kayıt altına alabilirsiniz. Ancak, aynı anda birden fazla cihazınız varsa pahalı olabilir, ayrıca Sosyal medya izleme sınırlıdır.

4. Snoopza

Bu Android casus yazılımı yalnızca aramaları izlemekle kalmaz, aynı zamanda kameralardan gelen resimleri de kaydedebilir. Metin mesajlarını, coğrafi konumları, kişileri, takvimleri ve Facebook, Whatsapp ve Viber gibi internet aktivitelerini izleyebilir. Ancak diğer takip uygulamaları ile karşılaştırıldığında sosyal medya uygulama takibinin tamamını kapsamamaktadır.

Çözüm

Sevdiklerine vakit ayıramayan veya çalışanlarının aktivitelerini takip edemeyenlerin hayat kurtarıcısı Android takip uygulamalarıdır. Artık aktivitelerini, konumlarını, mesajlarını ve sohbetlerini izleyebilir ve hatta şifrelerini veya anahtar oturum açma kimlik bilgilerini kolayca alabilirsiniz. Bu, yalnızca bu kullanışlı Android casus uygulamaları tarafından yapılabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!