featured

En İyi Ezgi Mola Dizileri | 10 En Özel Sahne ile Ezgi Mola Oynadığı Diziler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerin en çok konuşulan kadın oyuncusu Ezgi Mola dizileri ve filmleri ile rekor kıran ünlüler arasındadır. Daha önce Arkadaşım Hoşgeldin komedi programı ile gönüllerde taht kuran güzel oyuncu Ezgi Mola’nın oynadığı diziler de büyük ilgi topladı. İşte, yetenekli oyuncunun yer aldığı önemli projeler.

En Özel Sahneleri ile En İyi 10 Ezgi Mola Dizileri 

Türk dizi dünyasının hem komedi hem de dram rollerini ustalıkla gerçekleştiren Ezgi Mola yeni dizisi Masumlar Apartmanı ile herkesin ilgisini topladı. Koronavirüsle mücadele sürecinde bir anlamda farkındalık da yaratan dizide Masumlar Apartmanı Safiye rolüne bürünen genç oyuncu histerik derecede temizlik bağımlısı bir kadına can vermektedir.

Güzel oyuncu rolünü öyle güzel gerçekleştirmiş olmuş ki, Masumlar Apartmanı Ezgi Molanin oynadigi diziler denildiğinde ilk akla gelecek yapımlardan biri olmayı başardı. İşte, adım adım Ezgi Mola dizileri ve hikayeleri…

1 – Ezgi Mola İlk Dizisi : Karate Can ( 2000 )

Hem rolleri hem de yaşam şekli ile hayatımızda önemli bir yere sahip olan Ezgi Mola zaman zaman kahkahaları ile bizlere neşe olmayı başarmaktadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi alarak bölüm birincisi olan güzel oyuncu Türk dizi sektörüne de unutulmaz bir yapım ile adım attı.  Ezgi Mola ilk dizisi olan Karate Can ile televizyon hayatına hızlı bir giriş yapmıştır. Cüneyt Arkın ile rol alma şansı yakalayan güzel oyuncu, deprem sonucu İstanbul’a taşınmak zorunda kalan bir ailenin işlendiği bir hikayede yerini almıştır.

2 – Türkiye’nin En Uzun Dizisi : Unutma Beni ( 2002 )

Türk dizi sektörünün gördüğü en uzun soluklu dizilerden biri olan Unutma Beni tam 19 yıldır devam eden bir projedir. Unutma Beni Ezgi Mola için kısa süreli bir dizi olsa da yetenekli oyuncu yüzlerce oyuncunun gelip geçtiği bu yapımda Seda rolünü canlandırmıştır.

3 – Ezgi Mola’nın Oynadığı Diziler Arasından En Kısası : Sultan Makamı (2003)

YouTube video

Ezgi Mola dizi ve filmler ile hayatımızda büyük bir yere sahip olacağını bu yıllarda göstermiştir. Sultan Makamı dizisi oyuncuları arasında yerini alan güzel oyuncu, aşk dolu bir rol ile karşımıza çıkmıştır. Sadece 26 bölüm süren bu dizi, genç oyuncu için farklı bir deneyim fırsatı sunmuştur.

4 – En İyi Ezgi Mola Dizileri : Sevinçli Haller Dizisi ( 2004 )

https://www.youtube.com/watch?v=wRzdpSQ9mY8

Türk dizi dünyasının unutulmaz yapımlarından biri olan Sevinçli Haller de Ezgi Mola’nın oynadığı diziler arasında yerini almıştır. Demet Akbağ ve Tolga Çevik gibi isimlerin yer aldığı proje genç oyuncu için deneyimlerle dolu bir aile dizisi olmayı başarmıştır.

5 – Senden Başka ( 2007 ) | Duygusal Ezgi Mola Dizileri

https://www.youtube.com/watch?v=dBKQKBzK5xk

Ezgi Mola oynadığı diziler ve filmler ile gönüllere taht kurarken kah güldürmüş kah ağlatmıştır. Güzel oyuncu Ezgi Mola filmleri ile de dikkat çekerken, Senden Başka projesi ile büyük ilgi toplamıştır. Dizide Hayriye karakterini canlandıran Mola, Türk dizi sektöründe kalıcı bir yer edinmeye başlamıştır.

6 – Bir Aile Dizisi : Canım Ailem ( 2008 – 2010)

YouTube video

İlker Aksum ile rol arkadaşlığı yapan Ezgi Mola hangi dizilerde oynadı sorusunun en komik ve eğlenceli cevabı budur. Öyle ki yetenekli oyuncu Mola, dizide gösterdiği komik tavırlar ile çokça konuşuldu.

7 – Ezgi Mola Dizileri Arasında Unutulmazlardan : Bir Ömür Yetmez ( 2011)

YouTube video

Biraz daha yakın tarihli Ezgi Mola dizileri arasında yer alan bu yapımda oyuncumız Mert Fırat ile birlikte rol alıyor. Ali ve Hazal arasındaki aşk hikayesinin işlendiği bu dizi, Ezgi Mola oynadığı filmler ve diziler listesinde önemli bir yere sahiptir. Zengin kadın rolündeki güzel oyuncu, bu karakter ile Türk dizi dünyasına farklı bir halini de göstermiş oldu.

8 – En Kısa Ezgi Mola Dizileri : Kötü Yol ( 2012 )

YouTube video

Kitap uyarlaması diziler arasında bulunan Kötü Yol dizisi bir Orhan Kemal romanıdır. Birbirine kavuşamayan iki aşığın işlendiği dizide Ezgi Mola,  Leman rolü ile kaşrımıza çıkarken, dizinin istediği başarıya ulaşamaması nedeniyle erken  final kararı alınmıştır. Kavuşamayan çiftlerin anlatıldığı bu acıklı dizi 13. Bölümde final yaparken, bu dizi ile birlikte Ezgi Mola dizi ve filmleri listesine bir isim daha yazılmış olmuştur.

9 – En Komik Ezgi Mola Dizileri : Jet Sosyete ( 2020 )

YouTube video

Ezgi Mola dizileri arasında sadece tek bölümlük rollerden biri olan Jet Sosyete, Ezgi Mola Enis Arıkan ikilisinin eğlenerek yer aldığı bir yapım oldu. Zaman zaman konuk oyuncu edinen dizide tek bölüm oynayan güzel oyuncu Ezgi Mola yeni dizisi Masumlar Apartmanı’ndan önce resmen “Ben geliyorum” dedi.

10 – Ezgi Mola Son Dizisi : Masumlar Apartmanı

YouTube video

Geçmişte, Aydoğan Temel’den de 2 yıl tiyatro eğitimi alan Ezgi Mola yeni dizi projesi ile bugünlerin en sevilen kadın oyuncusu olmayı başardı. Ezgi Mola oynadığı diziler ve projeler ile her zaman gündemde yer edinirken, bu proje bambaşka oldu. Öyle ki Safiye ismini duyan kişilerin gözünde Ezgi Mola Masumlar Apartmanı dizi rolleri canlanmaktadır. Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah ile rol arkadaşlığı eden güzel oyuncu Ezgi Mola son dizisi ile hem ağlattı hem de güldürdü.

Ezgi Mola Filmler ve TV Şovları

YouTube video

Ezgi Mola dizileri ile olduğu kadar film ve TV şovları ile de büyük ilgi topladı. İşte unutulmaz Ezgi Mola filmler ve TV şovları .

Patron Mutlu Son İstiyorOrganize İşlerCelal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı HikayesiOrganize İşler Sazan SarmalıMaide ‘ nin Altın GünüCelal ile CerenKocan Kadar KonuşKolay GelsinHırsız PolisGüneydoğudan Öyküler Önce Vatan

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!