featured

En İyi Film İndirme Siteleri Hangileridir? En İyi 4 Film Sitesi ile Evde Sinema Keyfi Yap!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Film indirme siteleri sosyal yaşantımızda oldukça önem taşıyan sitelerdir. Çünkü filmler, evde zaman geçirmek için tercih edilen ilk yollardan biridir. İnsanlar dostlarıyla veya ailesiyle beraberken keyifli vakit geçirmek için filmlere başvurur. Bu filmlere ücretsiz olarak erişmenin birçok yolu vardır. Bunlardan biri de film indirme siteleri 

İnternet üzerinde birçok film indirme siteleri bulunur. Bu siteler arasında doğal olarak rekabet vardır. Ancak bazı siteler verdiği hizmetle bir adım öne çıkmaktadır. İndirilen belgelerin güvenliği, kalitesi ve erişilebilme kolaylığı kullanıcıların en çok aradığı özelliklerdir. Bahsettiğimiz bu film indirme siteleri de bu özelliği içerisinde barındırır. Peki en iyi film indirme sitesi hangileridir?

En İyi Film İndirme Siteleri

Film indirmek konusunda piyasada kendini kanıtlamış, uzun süredir hizmet veren az sayıda film indirme sitesi bulunur. Bu siteleri ve bu siteler hakkındaki bilgileri liste içerik olarak şöyle sıralayabiliriz:

1 – İndirPub

İndirPub, uzun süredir film indirme siteleri arasında bulunan güvenilir bir site. Mobil ve bilgisayar gibi cihazlardan rahatlıkla film indirebilme seçeneğine sahip olan sitede binlerce türde film bulunuyor. Bu filmler 4K, 1080p, 720p, 480p gibi çözünürlüklerle rahatlıkla indirilebiliyor.

Site film indirme seçenekleri haricinde; oyun indirme, çeşitli programları indirme ve müzik indirme seçeneği veriyor. Belgeselden dizilere birçok türden filmlerde dahil istenilen tür bu film indirme siteleri aracılığıyla indirilebilir. Sitenin destek ekibiyse kullanıcıların yaşadığı sorunları titizlikle çözüme kavuşturmaya çalışmakta.

Site çoğu film indirme sitesinin ekranlarını kaplayan reklamlara ise yer vermeyerek kullanıcısının yanında olduğunu belirtiyor. İçerisindeki filmleri indirirken hiçbir ücret talep etmiyor. Yüksek boyutlu dosyaların kolayca indirilebildiği ve 2020 yılında farklı türlerde yüzlerce Türkçe dublaj seçenekli yeni film eklendiğini belirten İndirPub en iyi film indirme sitesi listemizin arasında bulunuyor.

2 – Oneİndir

Oneİndir, ücretsiz film indirme hizmeti veren kaliteli siteler arasındadır.  Basit bir ara yüze sahip olan site; mobil oyunlar ve bilgisayar oyunları, diziler, çeşitli programlar, Windows sürümleri ve en önemlisi binlerce filmi kolaylıkla erişilebilir hale getirmiş. Kullanıcılar, filmleri istenilen çözünürlükte indirebilme şansına sahip. Bunun yanında Türkçe dublaj eklentili birçok film mevcut.

İndirilen dosyaların güvenliği ve sitenin destek hattı oldukça iyi. Site üzerinde reklama da yer verilmemiş. Filmler mobil ve bilgisayar cihazlarına: farklı dil desteği ve farklı kalitelerde indirilebilir.  Saydığımız özellikleri taşıyan Oneİndir en iyi film indirme sitesi sıralamamızın arasında bulunmaktadır.

3 – UltraHDİndir

UltraHDİndir, Türkiye üzerinde hizmet veren ücretsiz film indirme siteleri arasındadır. Site sadece film teması üzerine kurulmuştur. Basit bir ara yüze sahip olan sitede reklam bulunmaz. Bu sayede kullanıcılar rahatlıkla site içerisinde gezinebilir.

Kategorilere ayrılmış birden fazla filmi, çözünürlük ve dil seçenekli şekilde indirebilirsiniz. İndirilen bu filmler virüs taramasından geçtiği için güvenlidir. Bu sebeple kullanıcı rahatlıkla bu dosyaları indirebilir. Uzun süredir aktif olan site, kullanıcılarına sunduğu hizmet nedeniyle en iyi film sitesi sıralamasında üst basamaklardadır.

4 – İndirVİP

İndirVİP sitesi de film indirme konusunda oldukça uzun zamandır hizmet veren bir site. Yıllar geçtikçe kendini yenileyen ve güncelleyen site, filmin yanında; PC oyunlarını, çeşitli uygulamaları, eğitim setlerini, dizileri ve mobil oyunları bünyesinde barındırıyor. Siteye telefon ve PC’den rahatlıkla giriş sağlanıyor.

Filmleri 4K çözünürlük de dahil, çoğu kalitede indirebiliyorsunuz. Sitede sayısız dizi de bulunmakta. Ara yüz olarak reklama yer verilmemesi kullanıcılar açısından büyük bir artı. Filmleri Türkçe dil destekli olarak veya orijinal olarak indirebileceğiniz site, en iyi film indirme sitesi listemizde yer almaktadır.  

Ayrıca İndirVİP’in destek ekibi aktif olarak çalışmaktadır. Virüs taraması yapılarak sisteme yüklenen filmlerin güvenlik açısından hiçbir problem taşımadığını söyleyebiliriz.

Google üzerinde çok sayıda film indirme siteleri bulunmaktadır. Her gün farklı bir adreste olan film sitelerinin aksine uzun süredir istikrarlı şekilde hizmet veren bu siteler kendilerini güncelleyerek yollarına devam etmektedir.

Sık sık film eklenen, güncel olan bu sitelerden birçok uygulama da indirilebilmektedir. Bu siteler kendilerini sosyal platformda kanıtlamışlardır. Ayrıca çok fazla kullanıcıya sahiptirler. Bunun yanında filmlerin kalitesi, filmlerdeki dil seçenekleri ve dosyaların güvenilirliği bu siteleri öne çıkaran özellikler olmuştur. 

Bunlar dışında, Open Culture, İnternet archive ve Torrent benzeri birçok farklı online film indirme kaynaklarını bir araya getiren programlar da bulunmaktadır. Fakat bu programlarla indirme işlemi yapılırken zararlı dosyaların da inme riski olduğu bilinmektedir. Bu nedenle güvenilir film indirme siteleri tercih etmek önemlidir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!