featured

En iyi Tiramisu İstanbul’da Nerede Yenir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tiramisu tatlısı İtalyan’ların en ünlü tatlıları arasındadır. Bizde bu tatlıyı en çok seven ülkelerden biriyiz demek oldukça mümkün. Bu tatlı için yemeden duramayan ve krizlere girmiş birçok insan mevcuttur. Ayrıca tiramisu kelimesinin anlamı beni mutlu et’tir. İstanbulda tiramisu’yu en iyi yapan yerler Nerelerdedir ? En iyi Tiramisu İstanbul’da Nerede Yenir diye merak ediyorsanız, şu şekilde mekanlar sıralanabilir.

İstanbul En iyi Tiramisu Nerede Yenir Mekanlar

Bistro Cabana

Bu mekan İstanbul Ataşehir de yer almaktadır. Mekan İtalyan esintileri ile dekore edilip süslenmiş demek oldukça mümkün. Bu mekanın en popüler lezzetleri arasında tiramisu vardır. Bu tiramisu tatlısını İtalya’da yediğiniz hissine kapılmak istiyorsanız, bu Bistro Cabana mekanına gitmelisiniz. Bistro Cabana Yol Tarifi İçin Tıklayınız.

Pipa Pizza Pasta Drinks

mümkün. Hem lezzet açısından hem de dikkat çekici sunumundan tiramisuyu farklı yorumla deneyeceksiniz gibi duruyor. Pipa Pizza Pasta Drinks Yol Tarifi İçin Tıklayınız.

Vapiano

Bu mekan İstanbul Suadiye de bulunmaktadır. Görenlerin içini ısıtan sevimli, sıcak ve hareketli olması ile tercih edilen mekanlar arasındadır. Bu mekanın lezzetleri arasında en başta gelen tiramisu tatlısıdır. Tiramisu’yu bardak ile sunmaktadırlar, bu da oldukça eşsiz bir mekan olduğunu göstermektedir. En iyi tiramisu İstanbul da bu mekan da demek oldukça mümkün. Vapiano Yol Tarifi İçin Tıklayınız.

Eataly

Bu mekan İstanbul Beşiktaş’ta bulunmaktadır. Güzel ve farklı ortamı ile dikkat çekici bir mekandır. Sadece tiramisu tatlısını değil İtalya’nın diğer lezzetlerini de bu mekanda bulabilirsiniz. Eately Yol Tarifi İçin Tıklayınız.

Ara Cafe 

Bu cafe İstanbul Beyoğlu’nda yer almaktadır. Tiramisu’yu farklı yorumlarıyla sizlere sunmaktadır. Samimi bir ortamda tiramisu yemek istiyorsanız, bu mekan tam size göre demek oldukça mümkün. Ara Cafe Yol Tarifi İçin Tıklayınız.

Usla Akademi

İstanbul Mecidiyeköy de bulunan bir mekandır. Bu mekan tatlılar konusunda oldukça iddalıdır. Bu tatlar arasında kendini en fazla belli eden tatlı tiramisudur. Bu tiramisu limon marmeladı ile servis edilmektedir. Usla Akademi Yol Tarifi İçin Tıklayınız.

Armani Ristorante 

Bu mekan İstanbul Sarıyer İstinye parkta bulunmaktadır. Tatları gibi yemekleri de özenli bir çalışma sonucunda ortaya çıkmaktadır. Bu mekanda ki tiramisu sadece damağa değil göze de hitap etmektedir. Tiramisu çikolata kaplaması ile cam bardakta sunulmaktadır. En iyi tiramisu İstanbul da bu mekanda yenmektedir demek mümkün. Armani Ristorante Yol Tarifi İçin Tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!