En İyi WordPress Hosting Nasıl Seçilir?

En İyi WordPress Hosting Nasıl Seçilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Güncel dünyada pek çok işlem internet siteleri üzerinden yürütülür. Bu internet sitelerinin kurulumu ise oldukça zorludur ve iyi bir bilgi birikimi gerekir. İnternet sitesi kurulumu hakkında bir fikre sahip olmayanlar, WordPress arayüzü ile kolaylıkla sitelerini faaliyete geçirebilir. Kişiler kurmuş oldukları internet sitelerinin verilerini WordPress hostinglerde depolar. Bu tarz hostingler sayesinde internet sitesi içerisinde hızlı bir veri akışı olur.

Siteye giriş hızı 3-4 saniye arasında kaldığı zaman tıklayan kişiler bu yavaşlık karşısında siteyi kapatır. Bu yüzden hız oldukça önemlidir. Yaratılan internet sitesinin günlük olarak yedeklemesi yapılır. Sitede meydana gelebilecek önbellek sorularını çözebilmek için kendisinde var olan özel yazılımları kullanır. Güvenli alışveriş için olan SSL sertifikaları da bu tarz paketlerde yer alır. İçerisinde bulunan pek çok ekstra özellik sayesinde internet sitesi sahiplerinin tercihi olur.

Başarılı bir site için de bu hosting sistemlerinden birinin seçilmesi gerekir. Oluşabilecek sorunlara karşı sizinle iletişime geçebilen bir müşteri hizmetleri olması da oldukça önemlidir. Bu sayede size teknik destek sağlayarak olası sorunlarınıza çözüm bulunabilir. Kurulmak istenen internet sitesinin büyüklüğüne göre uygun olarak bir hosting hizmeti alınır.

En İyi WordPress Hosting Nasıl Seçilir?

WordPress Nedir?

Kodlama dilini bilmeyen fakat internet sitesi kurması gereken kişiler için var olan WordPress, bir CMS içerik yönetim sistemidir. 2003 yılında arayüz olarak ortaya çıkan bir platformdur. Başlarda basit bir blog platformu olan WP, ilerleyen yıllarda gelişmeler göstermiştir. Kurulmuş olan pek çok internet sitesinin altyapısında bulunur. Blog, kişisel web sitesi, e-ticaret ve sosyal ağ gibi farklı alanlar için gerekli internet sitelerinin kurulumunda da kullanılır. WordPress, Genel Kamu Lisansı’na sahip bir yazılımdır. Bu yüzden dileyen herkes ücretsiz bir şekilde yararlanabilir. Kendinizi geliştirdikçe bunu kullanarak dilediğiniz tarzda web sitesi tasarlayabilir ve internette kendinize bir yer edinebilirsiniz.

Dünya üzerinde internet sitesi kurucuları için gelişim gösteren pek çok bağımsız hosting geliştiren şirket vardır. Bu şirketler WordPress’i geliştirerek etkili bir şekilde kullanılması için çalışır. Yazılım ücretsiz olsa da site için bir alan adı ve sunucuya ihtiyaç duyulur. Bu ihtiyaçlar hosting şirketleri aracılığıyla karşılanır. İlk kez bir site kurulumu yapmak isteyen kişiler kolay bir şekilde yazılımı kullanabilir.

İçerisinde yer alan binlerce şablonu kullanarak dilediğiniz gibi bir site yaratabilirsiniz. Arka plan renklerini, site logosunu kolaylıkla ekleyebileceğiniz olanaklar da vardır. Bu sayede kendi kişisel web sitenizi tasarlamış olursunuz. SEO eklentisi kullanarak internet içerisindeki trafikte ön taraflara geçebilirsiniz. Bu da internet sayfasına gelen kişi sayısının artması anlamına gelir. WordPress içerisinde yer alan pek çok aktif kullanıcı vardır. Bu kullanıcılar bir problem yaşandığında sizlerin yardımına koşar. Bu sayede hızlı bir şekilde oluşan sorunlar engellenir.

Türkçe dil desteği sayesinde yabancı dil bilmeyenlerin dahi rahatlıkla kullanabileceği bir platformdur. Kullanıcılar için bu yazılımı geliştiren WordPress hosting şirketleri sayesinde oldukça rahat bir şekilde internet sitesi yönetebilirsiniz.

En İyi WordPress Hosting Nasıl Seçilir?

WordPress Siteler için En İyi Hosting Tercihi Hangisidir?

WordPress yazılımı kullanılarak yaratılan sitelerde bir alan adı ve sunucuya ihtiyaç vardır. Bu ihtiyaçların karşılanması ve internet sitesinin verilerinin depolanması WP hosting şirketleri aracılığıyla gerçekleşir. Site için gerekli olan şirketi seçmek önemlidir. Bu sitelerin pek çok farklı yararı vardır. Sahip olunan internet sitesi türüne uygun olan bir hosting seçimi sizin için faydalı olur. SSD özelliği olan bir seçim yapmalısınız, böylelikle internet sitesi içerisinde sorunsuz bir veri akışı sağlayabilirsiniz. Veri okuma ve yazma hızını artırarak sorunların kolay bir şekilde çözüme kavuşmasına yardımcı olursunuz. Sitenin güvenliği için günlük bir şekilde yedeklenmesi oldukça önemlidir.

İnternet sitesine gelebilecek ziyaretçi sayısı da bu hosting şirketlerinde seçim için önem arz eder. Şirketlerin paketlerinde sitenize uygun olmayan bir kişi sayısı belirlendiğinde sizin için bir zarar meydana gelir. Türkçe bir şekilde destek sağlayacak kontrol panelleri önemlidir. Yeni bir şekilde internet sitesi işlerine girmiş ve yabancı dili olmayanlar bu özellik sayesinde rahat bir şekilde paneli yönetebilir. WordPress şirketler için en iyi hosting tercihi kişisel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterebilir.

En İyi WordPress Hosting Nasıl Seçilir?

WordPress Hosting Nasıl Alınır?

Şirketin internet sitesi üzerinden kolaylıkla bir satın alma işlemi gerçekleştirilebilir. Natro’nun sunmuş olduğu WordPress hosting paketlerinde pek çok farklı özellik vardır. Bunlar arasında yer alan JetPress, Natro mühendisleri tarafından üretilen bir kontrol merkezidir. İnternet sitenizi bu hizmet sayesinde kolaylıkla tek bir yerden yönetebilirsiniz. Siteniz hakkında oluşan düzenli güncelleme bilgilerini alabilirsiniz. Arayüz ile sitelerin sahip olduğu temaları tek bir tık ile değiştirebilir veya da güncelleyebilirsiniz. Geniş bir eklenti havuzu olan WordPress, içerisinde kolay bir hareket alanınız olmasını sağlar. Natro ile siteniz günlük olarak yedeklenir. Bu yedeklemelerde 7 gün içerisinde dilediğinizi geri yükleyebilirsiniz. Sitenizin bir kopyasını oluşturarak getirmek istediğiniz güncellemeleri bu kopya üzerinden yaparak bir deneme yapabilirsiniz.

Yazılım ile gelen güncellemeler otomatik olarak gerçekleştirilir. Lightspeed & LS Cache teknolojisi sayesinde kurulan internet sitesi içerisinde hızlı bir iletişim sağlanır. Düşük kaynak tüketimi sağlayan bir önbellekleme teknolojisi vardır. Anlık olarak olarak güvenlik taraması yapılır. Bu sayede oluşabilecek kötü durumların önüne geçilir ve site koruma altına alınır. Bu özelliklere sahip olan Natro, gelen müşterilere göre farklı paketlere sahiptir. Wordpress hosting başlangıç paketi içerisinde 1 internet sitesi, 10 GB bir SSD Disk alanı, 25000 ziyaret, sınırsız e-posta ve ücretsiz alan dili sunar. Sunulan bu hizmetler paket geliştikçe değişim gösterir. İleri düzeyde bir internet sitesine sahip olmak isteyen kişi profesyonel paketi seçerek gerekli hizmeti alabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!