featured

En Popüler 5 Online Fotoğraf Düzenleme Editörü

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddia ediyoruz! Bu fotoğraf editörleri ile tanıştığınızda Photoshop kullanmayı bırakacaksınız. Anlık çektiğiniz muhteşem kareleri çok daha güzel hale getirmenizi sağlayacak bu online fotoğraf düzenleme editörleri ile hem hızlı hem de çok kolay işlem yapabileceksiniz. 

En Popüler 5 Online Fotoğraf Düzenleme Editörü

Online fotoğraf düzenleme editörlerini güzel görsel efektler ile fotoğraflar oluşturmak için kullanabilmemizin yanı sıra acil çizimler de yapabilmemizi sağlayan veya ortak çizim projeleri oluşturmamızı sağlayan editörler de vardır. Özellikle ile çizim ile ilgili işleri olan kişilerin sıklıkla kullanabileceği editörlerin başında geliyor. Bu yazı bu editörlerden en popüler olan 5 editörden bahsedeceğiz. İşte en popüler 5 online fotoğraf düzenleme editörü !

1 – Canva Online Fotoğraf Düzenleme Editörü

Dikkat çeken görselleri ve filtreleri ile canva şu anda en popüler fotoğraf editörleri listesinin başında geliyor. Fotoğrafları manipüle edebileceğiniz gibi sıfırdan tasarımlar da oluşturabiliyorsunuz.

İnstagram için gönderiler düzenleyebilir. Hikayeler için etkileyici içerikler de hazırlayabilirsiniz. Canva ömür boyu ücretsiz olarak hizmet sunar. Canva web, android ve ios üzerinde senkronize olarak çalışabilmektedir. Bunun için tek yapılması gereken bir kullanıcı hesabı oluşturmak.

YouTube video

Otomatik fotoğraf DUZENLEME işlemlerinde de kullanılan sitede yer alan şablonlar ile profesyonel görünümlü afiş ve bannerlar hazırlayabilir, online tanıtım süreçlerinde kullanabileceğiniz farklı tasarımlar elde edebilirsiniz. Şablonlar üzerindeki tema yapılarını kullanabilir, özel tasarımları kullanmak için ise 1 Dolar ödeyebilir ve en özgün tasarımın sizin olmasını sağlayabilirsiniz. 

2 – Pixlr

Online fotoğraf DUZENLEME siteleri arasında önemli bir yere sahip olan Pixlr görsel materyaller ile uğraşmış herkesin bildiği bir editördür. Bu online fotoğraf editörü, günümüze kadar öyle gelişerek geldi ki Photoshop yerine alternatif olarak düşünebileceğimiz tek editör olabilir. Kullanıcılar hem mobilde hem masaüstünde kullanım açısından en rahat olan uygulama olarak Pixlr fotoğraf DUZENLEYICI sitesini seçiyor.

YouTube video

2020 yılı güncellemesiyle birlikte akıllara gelebilecek her kullanıcıya kullanım sağlayabiliyor. Bunu 2 ara yüz şeklinde Pixlr sunuyor. Birinci gelişmiş ara yüz ikincisi eğlenceli ara yüz olarak nitelendirdiği ara yüzlerle sağlamaktadır. Geliştirdiği birçok özellik ve akıllı araçlar sayesinde hareket halinde iken bile profesyonel fotoğraflar oluşturabilirsiniz.                          

3 – Photogramio

En popüler 5 online fotoğraf düzenleme editörü sıralamasında 3. sırada Photogramio yer alıyor. Photogramio ile düzenleme yapmak için işleme almak istediğiniz fotoğrafı seçin, yükleyin, düzenleyin ve kullanın her şey çok basit. İşte photogramio ile yapabileceğiniz düzenlemeler: 

Kolajlar yapmak,Bilinen fotoğraf dosya uzantılarını birbirine çevirmek (jpg,png,gif),Webcam kameranız ile çektiğiniz videoları anında tarayıcınızda görüntülemekİlgi çekici araçlar ile artistik fotoğraflar düzenlemek,Çevrim içi olarak Gifler oluşturmak,Meme Generator ile komik görseller oluşturarak bu görselleri çekilen fotoğraflar üzerinde kullanmak. 

4 – Picmonkey

YouTube video

Picmonkey de en popüler 5 online fotoğraf düzenleme editörü arasında kendine yer buluyor. Oldukça sade ve anlaşılabilir ara yüzü ile fotoğraflarınızı düzenlerken sosyal medya hesaplarınız için dikkat çekici gönderiler oluşturabilirsiniz. Bu işlemleri gerçekleştirirken hazır şablonlar ile tasarımlara yardımcı olurken diğer yandan ilham da vermektedir.

Kullanılabilen 8000 üzerinde grafik ve dokularla yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz. Hem kişisel hem de profesyonel tasarımlarda kullanılabilen Picmonkey oldukça eğlenceli bir ara yüze sahiptir. Bu yönü ile kullanıcı dostu bir editör olan Picmonkey başlangıç seviyesindeki tasarımcıların da ilk tercihi. 

5 – Befunky

En iyi fotoğraf DUZENLEME programı listesinde yer alan son editör ise eğlenceli editörümüz Befunky oluyor. Fotoğraflarınız çeşitli düzenlemeler yapabileceğiniz gibi fotoğraflarınız için sanatsal çalışmalarda yapabilirsiniz.

Oldukça kullanışlı ve bol araçlarını Befunky fotoğraf düzenleme editörü kullanıcıları ile buluşturuyor. Befunky ile tasarlanmış en çok ilgi gören tasarım ve şablonlara da ulaşabiliyorsunuz. Dilerseniz fotoğrafların arka planlarını da akıllı araçlarıyla tek hamlede kaldırabilirsiniz.    

YouTube video

Çektiğiniz fotoğrafları instagram, Facebook ya da Whatsapp gibi çevrimiçi ortamlarda paylaşmak istiyorsanız, acemice hazırlanmış resim programları ile daha fazla uğraşmayın. Okuhaber editörleri tarafından özenle seçilmiş 5 online resim düzenleme editörü ile fotoğraflarınızı düzenlemek için zaman ve emek harcamayın.

Listemizde yer alan 5 farklı fotoğraf editörü de herhangi bir zorluk ile karşılaşmadan kolay bir şekilde kullanım imkanı sunmaktadır. Etkileyici bir resim yada bir fotoğraf için çok fazla düzenleme yapmadan ufak dokunuşlar ile sanatsal görseller çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken fotoğraf düzenleme siteleri ve özelliklerini incelemek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!