featured

En Sivri Dilli Burçlar Hangileridir ? Sizce Sizi Yerin Dibine Sokacak Laf Sokmada Usta Olan 5 Burç Hangisi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EnSivri dilli burçlar, “laf sokma sanatı” konusunda kendilerini oldukça usta bilir ve bu özellikleri ile adeta övünürler. Evet, yanlış duymadınız… Laf sokma sanatı! Çünkü insanlara gerektiğinde doğru lafı söylerken ortalığı dağıtmadan lafı gediğine oturtabilmek marifettir.

Üstelik laf yerini öyle bir bulur ki karşıdaki kişi bırakın konuşmayı nutku tutulur. Çünkü öyle bir taarruz altında kalır ki ya onla başa çıkabilecek zeka kapasitesi olmalıdır ya da orayı terk etmelidir!

Zaman zaman bazı insanların sivri dilli halleri yüzünden onlarla buluşmaktan bile kaçtığımız olur. Çünkü her dakika gelecek bir tehlikeye karşı gardını alıyor olmak da insanı germiyor değil yani! İşim gücüm yok bir de sivri dil çekemem diyorsanız aşağıdaki burçlardan uzak durmanız tavsiye olunur!

He tabi önce kendi haklılık durumunuzu bir gözden geçirmenizde fayda var… Çünkü o sivri dil boşuna bilenmemiştir. İlla ki bir açığınızı yakalamıştır ki konuşur! O yüzden sivri dilli burçlara kızmak yerine kendinizdeki açıkları toplamayı önemle tavsiye ederiz bu da diğer önemli konumuz… O zaman başlayalım!

En Sivri Dilli Burçlar Deyince Aklınıza Hangi Burçlar Gelir? İşte Sivri Dilli 5 Burç !

Sivri dil, gerektiğinde insanın söylemek istediklerini rahatça söylemesi için iyiyken bazen de aşırıya kaçıp baya bir can sıkabilir. Eh tabi buna burçlarımızın fıtratı da eklenince durum baya başkalaşır. Her burç kendi fıtratında bir sivri dil özelliği konuşturunca da ortaya baya renkli görüntüler çıkar. Etrafımızda bazen öyle kişiler olur ki, “o varsa ben yokum” diyecek kadar sizi hayattan soğutur. Bakalım sizin korkulu rüyanız olan sivri dili ile meşhur burç hangisi? İşte en sivri dilli burçlar !

1- Sivri Dili ile Hayatı Herkese Zindan Eden Akrep Burcu !

Hey gidi akrepler… Söyleyin bakalım bize acaba sizden daha ala sivri dilli var mı şu dünyada! Cevap, elbette hayır! Bir akrep ile sürekli devam eden bir ilişkiniz varsa ilk gözlemleyeceğiniz özellik akrepler istemsiz olarak da olsa laf sokmaya bayılırlar. Ay bir de kendilerince bir tripleri vardır ki laf sokunca rahatlarlar, içlerinin yağları erir. Keyifli keyifli gevrek gevrek bir hal alır ki suratlarını o an lafı yiyen ölse daha iyi…

Tabi bu akreplerin keyifli olduğu zamanlardaki sonu. Bunun bir de akrebin sinirli olduğu vakitlerde görseniz. Bir akrep sinirlenmişse ve bundan dolayı sivri dili harekete geçmişse savaş çanları çalıyor ve dili asla durmaz demektir. Siz siz olun orayı hemen terk edin, hemen boşaltın mekanı kaçın gidin!

2- Zekası ile Sivri Dili Konuşturan İkizler Burcu !

İkizler burcu kadın erkek ayrımı olmadan sivri dili kullanma konusunda çok başarılı burçlar başında gelir. En sivri dilli burçlar denildiğinde mutlaka çevrenizdeki örneklerinden en az biri ikizlerdir. Eğer ikizler diyorsak zekadan bahsetmemek mümkün değil!

Malum zeka yüksek olunca laf sokma sanatı da bu burca cuk diye oturuyor. Çünkü ikizlerin sivri dili ile söylediği lafları anlama kapasitesi yoksa kişinin lafı yer ancak haberi bile olmaz. İkizlerin söylediklerini anladığında ise ikizler çoktan evine varmıştır bile. Bu durumda ikizlerden laf yiyen kişi cevap veremediği için kendini yer bitirir. Eee nabalım siz de vaktinde söylenen lafları anlasaydınız canım !

3- Konuştu mu Tam Konuşan Boğa Burcu !

Gelelim boğalara… Boğalar genel olarak sakindirler. Hatta uyum konusunda diğer burçların hep önündedirler. Ancak bir boğa ile karşı karşıya kaldıysanız ve boğanın size söyleyeceği bir şeyler varsa bunu ima ederken sizi yerin 7 kat dibine sokup çıkarmaları an meselesidir.

Üstelik sizi bulunduğunuz ortamda rezil edecek yüksek bir potansiyele de sahiptirler. Bu yönü ile de sivri dil konusunda kendisini en iyi saklayan burç boğalardır.

4- Nefret Perdesine Girince Asla Kurtulamayacağınız Yengeç Burcu !

Ah yengeçler! Duygusallık konusunda fevkaledenin fevkinde bir çizgideler. E durum bu olunca da yengecin duygusal olarak birisinin söylediği lafa kızması, sinirlenmesi hele ki de yanlış anlaması oldukça kolay. Yengeç bir konuşmayı yanlış anlamasın!

Hele ki de o kişiye ait bildiği ufak tefek bilgiler varsa ne yapar eder elindeki silahla karşısındakini vurur. Bu konuşmayı yapmak için de öylesine vakit kollar ki en savunmasız zamanda sivri dile düşmanı alt eder! Kesinlikle yaklaşmayın!

5- Bonus | Damarına Bastığınızda Ok Gibi Fırlayan Yay Burcu !

En Sivri dilli burçlar diyorsak yaylar olmazsa olmaz. Yayların sivri dil algısı diğer burçtaki kardeşlerimizden biraz farklı. Yayların dalgacı tavırları, devamlı insanlar içerisinde gülümser hali “yok canım yay laf sokar mı hiç” dedirten cinstedir. Ancak sivri dil konusunda yaylar da çok tehlikelidir. Bir yay burcu için laf sokma felsefesi “ ben söyleyeceğimi söyleyim, benim içim de kalıp beni kemireceğine onun içinde kalıp kurt yapsın…ben de keyfime bakıyım” şeklindedir.

Bir yay sivri dil konusunda acımazsızdır. Çünkü laf sokmak için vakit saat fırsat beklemez. Zaten patavatsız olan yay burçları eğer bir konuda birisine laf söylemek isterse o an orda lafını söyler ve karşısındakini gömer. Bu nedenle yaylarla konuşurken de dikkat etmek de fayda var. İşte burçlara göre laf sokucu sözler !

YouTube video

İlginizi Çekebilir: Laf Sokucu Sözler mi Arıyorsunuz? 2021 Yılında Kapak Sözler Benim İşim Diyenleri Buraya Alalım!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!