featured

En Sulu Gözlü Burç Hangisi | Ağlaya Ağlaya Gözleri Kuruyan 5i 1 Yerde En Sulu Gözlü Burçlar Listesi!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En sulu gözlü burçlar ile her an bir duygu değişimine hazır olun! Bazen yanımızda bizim derdimizle dertlenecek ya da ağlarsa bize daha yakın gibi hissedeceğimiz kişiler olur. Çünkü biz ağlarken yanımızdakinin kayıtsız kalması çok da sinir bozucudur.

İşte o yüzden hayatınızda mutlaka ağlak modu olan birilerini bulundurmayı istiyorsanız en sulu gözlü burçlar listesinden birisini seçmeniz en doğrusu olacaktır.

En Sulu Gözlü Burçlar Listesi

En sulu gözlü burç dediğimizde hemen aklımıza gelen burçlar:

1- Balık

2- Yengeç

3- Akrep

4- Boğa

5- Yay Burcu olur ki her birinin ağlama sıklığı da farklıdır. Birisi gülerken ağlarken diğeri ağlamayı yaşam felsefesi edinmiş gibidir.

En Sulu Gözlü Burç Sıralaması

Ağlamalara doymayan en çok ağlayan burçlar aslında aşağı yukarı hepimizin malumudur. En duygusal burçlar elbette en sulu gözlü burç sıralaması için biçilmez kaftan!

İzlediği dizide, gördüğü manzarada, sevindiğinde, üzüldüğünde her duygusunu göz yaşı ile belli eden burçlar şunlardır:

1- Balık Burcu

İlişkilerde en sulu gözlü burç balık burcudur. Balık burcu gözyaşını adeta bir silah gibi kullanır. Onun için ağlamak hatta gözyaşlarına boğulmak çok basittir. Aşırı duygusal yapısı gözlerinin 7/24 buğulu olmasına sebeptir.

Sadece hüzünlü anlarında değil, en sinirli olduğu anlar ve hatta işin içinden çıkamadığı ve çark etmesi gereken anlarda da gözyaşını ustaca son damlasına kadar dökebilir.

Peki balık burcu hangi ay? Balık burcu özellikleri ile şahsına münhasır bir burçtur. 20 Şubat 20 Mart tarihleri arasında doğan balıklar en sulu gözlü burçlar listesinin de lideridir.

2- Yengeç Burcu

Duygusal zekasını kullanmada en usta olan burç elbette yengeç burcudur. İçindeki insan sevgisi ön plana fazlaca çıkmaktadır. Sevdiklerini aşırı derecede sahiplenmesi zaten geniş bir kitleye gözyaşı dökmesine sebep olmaktadır.

Özellikle yengeç burcu kadınının annelik güdülerinin ön planda olması daima duygulanmasına hatta ağlamasına ön ayak olmaktadır.

Yengeç burcu eğer ağlıyorsa bu onun kesinlikle içten gelen bir duygusudur. Ya gerçekten çok derinden bir kırgınlık yaşar ve sinirlerine hakim olamaz ya da gerçekten çok mutlu bir ana can-ı gönülden ortak olup duygulanıp ağlamıştır. Bu yüzden en sulu gözlü burçlar listesi 2. Si yengeçlerdir.

3- Akrep Burcu

Akrep burcu en duygusal burçlar arasında aslında yengeçle eşit yerdedir. Ancak ikisinin de duygusal anlamda verdiği tepkimeler farklıdır.

Akrep burcu yengeçten farklı olarak çok da iyi niyetle hareket etmez. Mantığını, gururunu, egosunu da işin içine katarak en ufak yediği golde sinirlerini tutamaz ve ağlar.

Bunun dışında duygusal bir anda akrep ağlıyorsa bazen çevresini etkilemek için gözyaşını silah olarak kullandığını da düşünmek mümkündür. Bu nedenle en sulu göz burç listesinde yengeçten sonra gelir.

4- Boğa Burcu

Boğa burcu en sulu gözlü burçlar arasında kadim üyedir. Boğa burcu evet duyguludur ama esas ağlama sebebi aşırı duygulanma değildir.

En depresif burç olan boğalar sık sık ağlama krizlerine girerler. Depresyonun verdiği etki ile durduk yere ağlamaları daima olasıdır. Bu yüzden boğalar en sulu göz burç sıralamasında 4. Dür.

5- Yay Burcu

Gelelim en sulu gözlü burçlar listesi sonuncu sıraya. Ortalıkta gezelim gülelim gençleşelim diye dolaşan yaylar 2 sebepten çok ağlar.

1. Si bir yay daima kahkahaya boğulurken fazla gülmekten ağlar. 2 . si de bir yayın üzüntülü olduğunu anlamak mümkün değildir. Dışa güler içten ağlar. En duygusal burçlar arasında yer alan yaylar da bu listede 5. Sırada yerini alır.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!