featured

Epoksi Nedir? Epoksi  Satan Yerler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geniş bir kullanım alanına sahip olan epoksi hobi malzemesi olarak da kullanılıyor. Özel kalıpları sayesinde epoksi ile birbirinden güzel kolyeler, küpeler, bileklikler oluşturabilirsiniz. Evde epoksi ile yaptığınız takıları kullanabilir, hediye edebilir ya da satabilirsiniz.

Güçlü yapıştırıcılardan olan epoksi ile yapılan takılar, sosyal medyada oldukça popülerleşmiştir. Donduğu zaman sert ve saydam olan reçineden toka ve tarak da yapabilirsiniz.

Reçineyi kalıba dökmeden önce, kalıbın içine papatya, küçük yapraklar ya da sim atarak oluşturacağınız objenin daha gösterişli olmasını sağlayabilirsiniz. Yapacağınız takı, toka ya da anahtarlıklar tamamen sizin hayal gücünüze kalmıştır.

Epoksi  Satan Yerler

 

Boş vakitlerinizde sıkılıyorsanız, epoksi ile uğraşmak sizin için hem eğlenceli hem de farklı bir hobi olacaktır. Epoksi ile birbirinden farklı tasarımlar üreterek hayal gücünüzü konuşturabilirsiniz. Epoksiyi inşaat alanında değil de, sanatsal alanda kullanmak istiyorsanız kurumsal internet adresine bakabilirsiniz. Sitede oldukça uygun fiyatlı epoksi ve diğer hobi malzemeleri bulunuyor. Böylece boş vakitleriniz için yeni bir uğraş edinmiş olursunuz.  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!