erkek-kolye

Dikkat Çekici Erkek Altın Kolyeler ile Fark Yaratın

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erkek altın kolye satın almak her erkeğin hayalidir. Erkeklerin fazla altın takmadıklarını bilsek de aslında altın kolye takan pek çok erkek vardır. Aslında erkeklere en çok yakışan erkeklerden bir tanesi olan erkek altın kolyelerin nerede satıldığı da herkes tarafından merak ediliyor.

Bu anlamda bakılacak olursa erkek altın kolye satın almak için internet siteleri tercih edilebilir. İnternet üzerinde pek çok sitede erkek altın kolye satın almak mümkündür. Aslı Gold sitesi de bunlardan bir tanesi olup takı dendiği zaman ilk akla gelen sitelerden biridir.

En Tarz Altın Kolye Modelleri

Hem erkek hem de kadınlar için altın kolye satın almak amacı ile pek çok site mevcuttur. Bu sitelerden bir tanesi de Aslı Gold sitesidir. Her türlü altın takı konusunda hizmet veren site insanlara en iyi takı ürünlerini sağlamaya çalışıyor.

Bu anlamda siteye girdiğiniz zaman kolye sekmesi altında erkek altın kolye kısmına tıkanıldığı zaman istediğiniz erkek altın kolye ürünleri bulunabilir. Burada erkek altın kolyelere bakabilirsiniz. Burada tam olarak istediğiniz erkek altın kolyeyi bulmak için yapmanız gereken şey orada yer alan filtreleme seçeneklerini kullanabilirsiniz.

Erkeklerde Altın Kolye Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Son senelerde, modern stilde giyinen erkeklerin boyunlarına kolye takmaları çok daha kabul edilebilir bir duruma geldi. Sonunda erkeklerde gereksiz ve modası geçmiş olan kolyelerden kurtulduk ve ucuz bir zincirin ya da kolye ucunun herhangi bir giysiye şık ve son derece bireysel bir dokunuş ilave edildiğini fark ettik.

Moda dünyası eleştirmenlerinin açıklamalarına karşın, zincir kolye doğru seçildiği zaman ve doğru kombinle birlikte takıldıkları uzun süredir modası geçmeyen ve maskülen bir aksesuar durumuna gelmiştir. Bununla birlikte zincir kolye uçlarına takılan küçük bir bireysel kolye ucu kullanılarak, duygusal bağlar barındırabilecek bir şey durumuna gelmiştir.

erkek-altin-kolye

Altın renkli zincir ürünleri hiç kuşku yok ki lüks bir üründür, altın rengini taşımak oldukça zordur. Bu nedenle de akıllıca seçim yapmak ve kombinlemek gerekiyor. Bu sebeple de, büyük ebatlı, güzel zincirleri rapçilere için bırakın ve daha sade, daha ince dizaynlı kolyeleri tercih edin. Takarken, sofistike bir görünüm yakalamak amacı ile daha koyu ton ile ve altın ile siyah zincirleri takmaya çalışın.

Altın Kolye Bakımı Nasıl Yapılır?

Erkek altın kolye 14 ayar kolye aldığınız zaman elbette ki bakımları da oldukça önemli olacaktır. Bu nedenle bakımlarının nasıl yapıldığını bilmek gerekir. Kolyelerin ne şekilde bakım yapılacağı çoğu kimse tarafında da bilinmiyor.

Altın kolye satın aldığınız zaman yapmanız gereken adımlar şunlar;

  • Bir kapta su ısıtın
  • Isınan suya altın takılarınızı koyun ve su ılınana dek bekletin
  • Daha sonra da altın takılarınızı çıkartıp yumuşak bir diş fırçası yardımı ile temizlemeye başlayın
  • Bunların ardından takılarınızı durulayın ve güzelce bir bezle kurulayın

Böylece altın takılarınızı kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

Erkek Altın Kolye Fiyatları 2022

Erkek altın kolyelere bakıldığı zaman fiyatlarının oldukça değişken oldukları görülüyor. Bu anlamda erkek altın kolye modelleri fiyatları oldukça değişkendir. Bu anlamda modellere, altın ayar durumuna ve diğer özelliklere göre de altın kolye fiyatları değişebiliyor.

Ancak bakıldığı zaman en ucuz olan kolyenin altın kauçuk unisex kolye olduğu görülür. Yalnızca bir kısmı altın olan kolye 1139 TL değerindedir. 45 cm ince altın Figaro zincir ise 2889 TL değerindedir.

Bunun haricinde erkek altın kolye fiyatları açısından en fazla fiyata sahip olan erkek altın kolye ürünü taşlı kral model kolyedir. Bu kolye Aslı Gold sitesi üzerinde indirimli fiyatı ile 60 bin 909 TL’ye satılıyor. Site üzerinden bu ve diğer erkek altın kolye ürünlerini kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Erkek Altın Kolye Uzunluğu Nasıl Olmalı?

Bir erkek altın kolye satın almadan evvel boynunuzu ölçmek mantıklı bir karar olabilir. Bir gerdanlık ya da choker tarzında uzun olmayan bir zincir satın almayı düşünüyorsanız, boyun ölçüsü oldukça önemli bir şey olacaktır. Bir mezura kullanıp boynunuzun ölçüsünü alıp bir yere not ediniz. Ölçü alırken dikkat edilmesi gereken noktalar ise şunlardır;

altin-kolye-erkek
Erkek Altın Kolye Modelleri

Gerdanlık ölçüsünü almak amacı ile boynunuzda kolay durması için, boyun ölçünüze 5 santimetre daha ilave edin.

Boyun ölçünüze 10 santimetre kadar daha ilave etmek ortalama bir altın kolte için iyi bir uzunluk olabiliyor.

Yukarıda yer alan durumlara dikkat edilerek altın kolye ölçüsü seçildiği zaman alınacak kolyenin boyna olmaması yani dar gelmesi ya da çok geniş gelmesi gibi bir durum yaşanmayacaktır.

Sonuç

Sonuç olarak ise söylememiz gereken şey erkeklerin de artık kolyeleri tercih edebildiği ve kolyelerin aslında erkeklere çok fazla yakıştığıdır. Erkekler özellikle de altın kolyeleri tercih ediyorlar. Erkek altın kolye ürünleri de bu anlamda oldukça geniş olup her erkek tarafından gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Bunun için yapılması gereken tek şey ise Aslı Gold sitesini ziyaret ederek buradan sizin zevklerinize uygun olan bir altın kolye ürününü seçmek. Bu işlemden sonra ise yapmanız gereken bu kolyeyi sepete eklemek. Daha sona da sepet kısmına gelip buradan çeşitli bilgileri girerek sipariş verip kısa süre içinde ürüne ulaşabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!