Erkek Bebek Hediye Konsept Fikirleri
Erkek Bebek Hediye Konsept Fikirleri

Erkek Bebek Hediye Konsept Fikirleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Örgü sepet aranjmanları erkek çocuklar için en iyi bebek hediye seçimi olabilir. El örgüsü sepet hayvan şeklinde minderlere sahiptir, böylece istediğinizi seçebilirsiniz. Bebeklere uygun yüzde yüz pamuklu müslin örtü ve tulumlar da bulunabilmektedir. Paketleme anında tül sarılı bir sepet hediyeyi alan kişinin çok hoşuna gidecektir. Erkek çocuklar için bir diğer hediye seçeneği de hasır sepettir.

Kız Bebekler İçin Yapılmış Hediye Aranjmanları

Minik kızlar için tasarlanan en güzel doğum hediyeleri seçkisi şirin haliyle sizleri bekliyor. Bu setler arasında çikolata poşeti, “Prenses uyuyor” yazılı ahşap kapı askısı ve herkesi büyüleyecek küçük bir örgü patik seti alınabilir. Pembe kurdeleler, tül ve puantiyeli tılsımlarla süslenmiş kutu en zarif şekliyle bebek hediye kutuları geliyorlar.

Bu küçük ve minimal seçim, kupaları, çerçeveleri, minderleri ve örgü minik ayakkabılar ile annelerin gönlünü fethedeceksiniz. Bu kapsamda; https://www.zetacollection.com/bebek-hediye web adresine girerek birbirinden şık onlarca bebek hediye seçeneklerini inceleyip sipariş oluşturabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!