Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler

Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler Listesi! İşte Gündem Yaratan Ünlü Eşleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşleri ile çok konuşulan ünlüler listesinde bu aralar Seda Sayan eşleri var ancak bu listede kimler kimler yok ki? Türkiye’nin magazin gündemine damgasını vuran ünlüler ve eşleri her dönem birbirinden farklı hayatlarıyla, olaylarıyla ilgi çekti. Kimi ünlü eşleri skandal haberlerle konu oldu, kimi ünlü eşleri ise aldatmalarıyla… İşte, Türkiye’de eşleri ile çok konuşulan ünlüler listesi…

1- Seda Sayan’ın Eşi Çağlar Ökten

Seda Sayan’ın müzisyen eşi Çağlar Ökten eşleri ile çok konuşulan ünlüler listesinde. Çünkü Çağlar Ökten 1987 doğumlu, Seda Sayan ise 1961. Dolayısı ile Çağlar Ökten’in Seda Sayan’dan yaşça küçük olması, magazinin ilgisini çekti ve çok konuşulanlar listesine girdi.

Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler

2- Bülent Ersoy’un Eşi Cem Adler

Yıl 1998, yer Çeşme… Türk müziğinin divası Bülent Ersoy gittiği Çeşme tatilinde 17 yaşındaki bir gençle tanıştı. Ve bu tanışıklık kısa sürede evlilikle sonuçlandı. Böylelikle Cem Adler ile olan evliliği sayesinde Bülent Ersoy eşleri ile çok konuşulan ünlüler listesine girdi. Çünkü bu evliliğin gerçekleşebilmesi için 17 yaşındaki Cem Adler’in ailesinin imzası gerekliydi. O imza verildi ve nikah kıyıldı.

Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler

3- Sibel Can’ın Eşi Sulhi Aksüt

Eşleri ile çok konuşulan ünlüler listesinde Sibel Can da yer alıyor. Çünkü Sibel Can, iş insanı Sulhi Aksüt ile evlenmiş, Emir adında bir erkek çocuğu sahibi olmuştur. Ancak çok konuşulmasının sebebi bu değil.

Sulhi Aksüt, resmi evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından yargılandı ve hapis cezası aldı. Bu da magazin gündemine bomba gibi düştü.

Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler

4- Ebru Gündeş’in Eşi Reza Zarrab

Eşleri ile çok konuşulan ünlüler listesinde Ebru Gündeş olmazsa olmaz! Çünkü Reza Zarrab ile olan evliliği sadece magazin gündemine değil, Türkiye ekonomik ve siyasi gündemine de bomba gibi düştü. Lüks harcamalarıyla ve Ebru Gündeş’e aldığı hediyelerle bilinen Reza Zarrab 2013 yılında kaçakçılık ve rüşvet nedeniyle gözaltına alınıp tutuklanmıştı.

Tutuklanmasından sonra da uzun bir süre evli kalan çift sık sık haberlerde yerini almıştı. Ayrıca Ebru Gündeş’in eski eşi Reza Zarrab Azeri kızı olarak ünlenen şarkıcı Günel’in eski sevgilisi olması sebebiyle de çok konuşuluyordu.

Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler

5- Acun Ilıcalı’nın Eşi Şeyma Subaşı

Elbette ki eşleri ile çok konuşulan ünlüler listesinde Acun Ilıcalı da olmazsa olmaz! Toplamda üç evlilik yapan Acun Ilıcalı en çok Şeyma Subaşı ile olan evliliği ile çok konuşulmuştu. Çünkü ikilinin ilişkisi Acun Ilıcalı Zeynep Yılmaz ile evliyken başlamış ve “yasak aşk” olarak konuşulmuştu.

Şeyma Subaşı hamile kalması ile de gündemden hiç düşmemişti. Nihayetinde evlenen çift, evlilikleri dışında Subaşı’nın lüks harcamaları, tatilleri, katıldığı partiler ve festivalleri ile de sık sık haber olmuştu.

Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler

6- Demet Akalın’ın Eşi Okan Kurt

Demet Akalın ve Okan Kurt evliliği sık sık gündemde yer aldı. Bilinene göre şu an evli değiller ancak evlilik hayatları devam ediyor. Ancak Demet Akalın’ın evliliği nedeniyle çok konuşulmasının sebebi bu değil.

Okan Kurt, aile şirketinin borcu nedeniyle icralık olmuş ve Demet Akalın’in evine bu borç nedeniyle haciz gelmişti. Akalın da yaşadıklarını sosyal medyada tek tek paylaşınca çok konuşulanlar listesine girmişti.

Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler

7- Ece Erken’in Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu uğradığı bir saldırı sonucu hayatını kaybetti. Bu nedenle son zamanlarda Ece Erken magazin gündeminde yer edindi. Ancak Ece Erken’in çok konuşulmasının tek ve ilk nedeni bu değildi.

Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu Benan Kocadereli ile evliyken ilişkisine başlamıştı. Bu sebeple magazin programları sık sık bu yasak aşk nedeniyle Ece Erken’i masaya yatırmıştı.

Eşleri ile Çok Konuşulan Ünlüler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!